Yra.bet labai mazas kiekisInAir rašė:As labai ne i tema, bet ar tie didieji lapai turi kiek nors thc ?

Yra.bet labai mazas kiekisInAir rašė:As labai ne i tema, bet ar tie didieji lapai turi kiek nors thc ?
Pinigai valdo pasaulį.bahRama rašė:Parosta poilsiui vieta su priedais ,tokiais kaip kavos aparatai, laiku su paskirtim i ka ieina nuplanuotos galimybes,turi tokia savybe Pastovumas,ka ir galim sureiksmint islaidom...
vabalz rašė:Nelabai pagaunu ka tu cia buri? Palauk kol atleis nuo splifo ir tada bandyk islankstyt sakinibahRama rašė:Parosta poilsiui vieta su priedais ,tokiais kaip kavos aparatai, laiku su paskirtim i ka ieina nuplanuotos galimybes,turi tokia savybe Pastovumas,ka ir galim sureiksmint islaidom...
Smokex rašė:[ Paveikslėlis ]
Nu va kas per kurinys dar pabresk kur kirpt tiksliau jau man atrodo pradejo ziedu pumpuriukai vestis.
Butinai reiks pamegint paidarytvabalz rašė:Yra.bet labai mazas kiekisInAir rašė:As labai ne i tema, bet ar tie didieji lapai turi kiek nors thc ?pazastiniuose lapuose daugiau
bet negadink plauciu
geriau sviesta pasidaryk
Kartais pradedi girdeti kaip zole augaInAir rašė:Butinai reiks pamegint paidarytvabalz rašė:Yra.bet labai mazas kiekisInAir rašė:As labai ne i tema, bet ar tie didieji lapai turi kiek nors thc ?pazastiniuose lapuose daugiau
bet negadink plauciu
geriau sviesta pasidaryk
) o nuo sviesto stiprus poveikis buna?
Yra pazymeta.nepatyngek pastudijuot.kerpi nuo virsaus kota 15cmSmokex rašė:[ Paveikslėlis ]
Nu va kas per kurinys dar pabresk kur kirpt tiksliau jau man atrodo pradejo ziedu pumpuriukai vestis.
vabalz rašė:Yra pazymeta.nepatyngek pastudijuot.kerpi nuo virsaus kota 15cmSmokex rašė:[ Paveikslėlis ]
Smokex rašė:[ Paveikslėlis ]
Prikirpau hps lempa jau bet ant moters mazai lapu itariu bus male plantas
wtf?600 w. sunmaster lempa ,minksta sviesa ,švelnus urzgymas,Stihija Growerio.. nuspirtas augals Istatymu...Ramybes Kovojant uz save...
vaix rašė:wtf?600 w. sunmaster lempa ,minksta sviesa ,švelnus urzgymas,Stihija Growerio.. nuspirtas augals Istatymu...Ramybes Kovojant uz save...
Duokit šitam veikėjui pailsėt.bahRama rašė:vaix rašė:wtf?600 w. sunmaster lempa ,minksta sviesa ,švelnus urzgymas,Stihija Growerio.. nuspirtas augals Istatymu...Ramybes Kovojant uz save...
40 % iki 100 % trukumas..