Suriktos dėžės foto.

[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Patalpų bandymas, savanoris dalyvis: leisgyvis bazilikas iš prekybos centro.

jai numestum linka iskur pirkai ta Led balta po desinej
 jai numestum linka iskur pirkai ta Led balta po desinej 
Ebay raktinis žodis "Ufo led panel"emtis rašė:Buciau labai malonusjai numestum linka iskur pirkai ta Led balta po desinej

12 band 150w + 2 band 6x12wvabalz rašė:Na cia jeigu pasistengsti tai rakecikes geras uzbrandinsi tokioj mazumoje su tais led

Is parduotuves.vaix rašė:iskur seklu gauni

Spėju irgi baziliką nori augintivaix rašė:iskur seklu gauni

kas per sąlygos, kurių bazilis neatlaike?
 kas per sąlygos, kurių bazilis neatlaike?Logiška, bet nuvilsiu. Bazilikas savaitę tupėjo be šviesos ant palangės ir silpnėjo. Prido manoji dar reguliariai lapus nudraskydavoG. rašė:Jeigu bazilikas pamirė, tai turėk omeny, kad ir kanapukas tavo galbūt galės pamirtikas per sąlygos, kurių bazilis neatlaike?
 . Aš neturėjau minties kad jis išgyvens nes žala ir patirtas stresas buvo pražūtingas.
. Aš neturėjau minties kad jis išgyvens nes žala ir patirtas stresas buvo pražūtingas.

o koks skirtumas?airbee rašė:atrodo tvarkingai ir ne ant durniaus.. Šaunuolis, stebėsiu kaip tau čia sekasi.
Atleiskit truputį ne į temą, TO elektrenai, čia toks nikneimas šiaip sau ar aš teisingai galvoju kad tu .. kartais ten apsilankau, pm ner tai per čia bandau.. . nepykit