Kai bus žinių, pranešiu. Kolkas tik laukiu ir laikau špygasvabalz rašė:Kaip reikaliukai su karoliukais? Parejo tvarkingai?:)

Kai bus žinių, pranešiu. Kolkas tik laukiu ir laikau špygasvabalz rašė:Kaip reikaliukai su karoliukais? Parejo tvarkingai?:)
Laukiu nesulaukiuvabalz rašė:Kaip reikaliukai su karoliukais? Parejo tvarkingai?:)
Tikiuosi ir aš. Nors auga panelė, bet vadinsiu Ogiuvabalz rašė:Atsisakei pagalbos! Karmalaikau spygas kad viskas butu okey!
Strotex nrml tik dirbt sunku mazoj erdvej.. Yra gersne ta apsildymo su putom, is sonu dengta aliuminio ir plastiko misiniu, tokie kaip burbuliukai atrodo. Jinai gal 1 uz kvadrata nesiekia. Jei nerandi foto ikelciau.Antanas rašė:Pastebėjau, kad tu ne vienas čia naudoji strotex plėvelę. Ji gerai atspindi šviesą? Nes galvojau kokį mylar gaut, bet po to kainas pamačiau
O nebus per karšta augalui tam mano kibire nuo putų? Žinok nelabai pažįstamas aš su tom statybinėm plėvelėm ir jų parametrais.kauptukas rašė: Strotex nrml tik dirbt sunku mazoj erdvej.. Yra gersne ta apsildymo su putom, is sonu dengta aliuminio ir plastiko misiniu, tokie kaip burbuliukai atrodo. Jinai gal 1 uz kvadrata nesiekia. Jei nerandi foto ikelciau.
Putų storis apie 1-3mm, jei ten bus per karšra tai putos tikrai lemiamo vaidmens tame neatliks. Ventiliatorius statytis reikėsAntanas rašė:O nebus per karšta augalui tam mano kibire nuo putų? Žinok nelabai pažįstamas aš su tom statybinėm plėvelėm ir jų parametrais.kauptukas rašė: Strotex nrml tik dirbt sunku mazoj erdvej.. Yra gersne ta apsildymo su putom, is sonu dengta aliuminio ir plastiko misiniu, tokie kaip burbuliukai atrodo. Jinai gal 1 uz kvadrata nesiekia. Jei nerandi foto ikelciau.
Mažoje erdvėje su kuo lengviau dirbt? Plona folija kuri nesunkiai susigamžo ar su tvirtesne ir mažiau plyštančia medžiaga?Antanas rašė:Du kompo ventiliatorius tai bet kokiu atveju statysiu, vistiek praktiškai uždara erdvė, o dar kai tokios šiltokos dienos kaip dabar gali būttai kuom būtent ta su putom yra geresnė? Geriau atspindi, kad plastiko idėta?