2016 OD sezonas
Re: 2016 OD sezonas
Geriau ar blogiau - priklauso nuo individualių siekių. Žmogui, kuris nori riboti automato dydį, jam geriau kai liečiasi, kas nori neriboti - tam geriau kai nesiliečia ir tas dažniausiai net nepersodinėja, o tiesiog iškart į galutinį sodina.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
ar tiktu vieta OD kai iskastoj duobej prisikaupia vandens? ar cia jau butu perdaug gal suputu saknys?
Netiktu, išbandytas atvejis.plandishi rašė:ar tiktu vieta OD kai iskastoj duobej prisikaupia vandens? ar cia jau butu perdaug gal suputu saknys?
Pareigūnai klauso.
aš kad ir to od bet vazonus naudoju
tik kad po jais mego skrusdeles kiaušus dėt
jei vieta prastai su duobėm kodėl gi nepabandžius su vazonais

tik kad po jais mego skrusdeles kiaušus dėt

jei vieta prastai su duobėm kodėl gi nepabandžius su vazonais

Visi miršta, bet ar visi gyvena ?! 

Aš irgi od vazonus naudoju. Tinkamas substratas su drenažu, paprasta transportuot.
Pareigūnai klauso.
- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Šiek tiek anksčiau žydėt pradeda, tačiau derliaus prasme nelabai apsimoka su tais vazonais sodinti.
2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed

Kada pradedat sezoną? Turiu 10 Auto AK ir 2 C99 tai galvoju paeksperimentuot, pirmas auginimas. Kažkiek gegužę į lauką nešiu padaigines, kitas tiesiai į žemę, likusias birželio pradžioj. Tikslas išgaut apie 100g iš visko, pesimistiškai nusiteikęs nes turiu nuojautą kad sugadint galiu dėl nepatyrimo.
asmeniskai geguzes pirmoje puseje,praita met jei gerai pamenu susodinta buvo geguzes 7,auto gal kiek veliau,neapsisprendziau dar
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Pats planuoju pradėt daigint viską apie gegūžės 20d - 25d. 

Nemazai automatu si karta turiu, tai automatus manau pradesiu geguzes gale/birzelio pradzioje nuo oru priklausys.
Paprastas ziurint nuo oru manau, kad pradesiu geguzes pradzioje namie, ir po savaites dveju i lauka.
Paprastas ziurint nuo oru manau, kad pradesiu geguzes pradzioje namie, ir po savaites dveju i lauka.
Mr green Auto bubblehaze 110g sauso
Mr green C99 x WW 500g sauso
Sensi Purple bud 220g sauso
Sensi Northen Lights 300g sauso
Sensi auto Skunk 200g sauso
Sensi auto Skunk 110g sauso
Sensi early Skunk 100g sauso
Mr green C99 x WW 500g sauso
Sensi Purple bud 220g sauso
Sensi Northen Lights 300g sauso
Sensi auto Skunk 200g sauso
Sensi auto Skunk 110g sauso
Sensi early Skunk 100g sauso
Automatus seti birzelio pradzioje. Kad pradetu zydeti gale ir per liepa zydetu nes pacios ilgiausios dienos ir silciausias metas. Rugpjucio gale pjauti
)

if u want to be a water be a water ma friend 

daiginat gal jau auto kas ?
galvoju startuot ryt ar luktelt..

Visi miršta, bet ar visi gyvena ?! 

Vabalaz, rase kad auto geriausia sodinti birzelio pradzioje nes tada dienos ilgiausios buna. tad manau daiginti pradek geguzes vidury arba pabaigojairbee rašė:daiginat gal jau auto kas ?galvoju startuot ryt ar luktelt..

iš žemės kiles - į žemę sugrįši 

Aš greitu metu daiginsiu nes noriu derliaus iki vasaros pabaigos 

Pareigūnai klauso.
Su tokiais orais tai.... Skaičiau straipsnį, kad gegužė šalta bus, tikėkimės nepasitvirtins. Sekmadienį jau buvau pasiruošęs padaigint kelias sėklas, oras kaip vasarą buvo, o dabar...
teko girdeti kad liaudis jau nuo velyku OD pradejo
bet ne daigus, o seklas isbarste

iš žemės kiles - į žemę sugrįši 

Pasikartosiu automatu seimininkams:
Metat i dregna sikpopieri kulipkas geguzes 20. Per 10dienu jau bus islindus i kulipkas ir is soilo. Vuolia ir birzelis prasideda. Susivegina per menesi silta puikiai ir menesio gale zydet pradeda.liepos gale rakecikes i pabaiga.rugpnucio gale rugsejo 10 nusiemam ir spali galim pakvepuoti aromatu
Metat i dregna sikpopieri kulipkas geguzes 20. Per 10dienu jau bus islindus i kulipkas ir is soilo. Vuolia ir birzelis prasideda. Susivegina per menesi silta puikiai ir menesio gale zydet pradeda.liepos gale rakecikes i pabaiga.rugpnucio gale rugsejo 10 nusiemam ir spali galim pakvepuoti aromatu

if u want to be a water be a water ma friend 

Aš taip pat galvojau, kad balandžio 20-ą startuosiu, tačiau nestartavauairbee rašė:aš ir per švente startavau

Bet kaip ten bebūtų jau ruošiu žemes, BubbleGum'as nebetelpa net ir lankstomas, stipriai pradėjo augti, kai pradėjo žydėti, tad kelių dienų bėgyje bus ištremtas laukan, dengsiu manau agro plėvele ir tikiuosi kaip nors išgyvensim ir nors kelis popcorn bud'us užturėsim

Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
- kaciarasyt?
- Pažengęs
- Reputacija: 0
oru prognozem, ilgesnem nei 1-2 savaites pasitiket negalima, dabartines technologijos tiksliai nuspeja orus tik trim dienom
autizmas ne liga, tai gyvenimo būdas!
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas