Abu. Nematau prasmės savęs varžyt.saldi.juoda.naktis rašė:ar daug forume yra piliečių, kurie savoj kompanijoj, kuri tuo metu vartoja ir alko ir rūko, renkasi tik parūkymą?

Abu. Nematau prasmės savęs varžyt.saldi.juoda.naktis rašė:ar daug forume yra piliečių, kurie savoj kompanijoj, kuri tuo metu vartoja ir alko ir rūko, renkasi tik parūkymą?

Biški juokingas klausimassaldi.juoda.naktis rašė:ar daug forume yra piliečių, kurie savoj kompanijoj, kuri tuo metu vartoja ir alko ir rūko, renkasi tik parūkymą?
 Toks kaip mokykloj duodavo anketas pildyti, kur reikėdavo mėgstamiausią patiekalą parašyti ir pan.
 Toks kaip mokykloj duodavo anketas pildyti, kur reikėdavo mėgstamiausią patiekalą parašyti ir pan.  Man tai kaip užeina.. nematau prasmės radikalizuotis. Ką noriu, tą darau, bet visada gerai apgalvoju, ko, kaip smarkiai ir kodėl noriu
 Man tai kaip užeina.. nematau prasmės radikalizuotis. Ką noriu, tą darau, bet visada gerai apgalvoju, ko, kaip smarkiai ir kodėl noriu 
 miestas grazus,gyvas. Aibe parduotuveliu. Maaaase zmogu
 miestas grazus,gyvas. Aibe parduotuveliu. Maaaase zmogu  . Coffeeshopais nusivyles.. kainos dideles, bazilikai auginti be meiles
. Coffeeshopais nusivyles.. kainos dideles, bazilikai auginti be meiles  isbandziau 5 rusis. N.Y diesel,w.w.,aplle haze,og kush. Ir polen sokolado kazkokio sviesaus
 isbandziau 5 rusis. N.Y diesel,w.w.,aplle haze,og kush. Ir polen sokolado kazkokio sviesaus  ispudi paliko tik n.y diesel
 ispudi paliko tik n.y diesel  jausmas kaip po puodelio kavos
 jausmas kaip po puodelio kavos  visas tratejau nuo sativos
 visas tratejau nuo sativos  w.w esu malonesnio skonio ir poveikio uzsiaugines..og tik nubegusi veida i apacia jutau. Aplle haze vapse kai tabakas obolinis bet poveikis sh..bent jau man liudesys apeme
 w.w esu malonesnio skonio ir poveikio uzsiaugines..og tik nubegusi veida i apacia jutau. Aplle haze vapse kai tabakas obolinis bet poveikis sh..bent jau man liudesys apeme  sokoladas kaip sokoladas nusodino ir vsio. Gramo kaina svyruoja nuo coffeeshopu ..vienur haze 0.66 10e kitur ww 1g 10e. Tretur vapse bio tipo tai 15e uz g. Uz n.y diesel 1.23g 16e mokejau.
 sokoladas kaip sokoladas nusodino ir vsio. Gramo kaina svyruoja nuo coffeeshopu ..vienur haze 0.66 10e kitur ww 1g 10e. Tretur vapse bio tipo tai 15e uz g. Uz n.y diesel 1.23g 16e mokejau.  tai va papasakojau. Daugiau planai lekti i Danija apziureti kaip christiania laikosi
 tai va papasakojau. Daugiau planai lekti i Danija apziureti kaip christiania laikosi  5metai atgal buvo osom ten
 5metai atgal buvo osom ten  bet buvau jaunas ir nepatyres
 bet buvau jaunas ir nepatyres 

Zmoniai zinos, kur eiti, kur neiti
 Zmoniai zinos, kur eiti, kur neiti 
 tik detale uzkliuvo visur: ieni i mazesni kur hebros gal iki 10 zmoniu ir visi spokso i tave..
 tik detale uzkliuvo visur: ieni i mazesni kur hebros gal iki 10 zmoniu ir visi spokso i tave.. 

O tu greitasG. rašė:jau apsirukes obuoliuka grauziu su sausainiais ir arbata. Tai kame nusikaltimas?
 ! (y)
 ! (y)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Nieko ir nenutiko, per 2 valandas šaknys gerokai išlindo... tokiais tempais šiandien sodint reikės :svabalz rašė:Jei nebuvo isiputusios pries isdziuvima neturetu nieko nutikt
 bandziau su zolemis visokiomis maisyti .bet degina ir slykstu..tabako nedydelis kiekis sukuria ta skonio harmonija bet nuo tabako jauciu blogas pasekmes jau
 bandziau su zolemis visokiomis maisyti .bet degina ir slykstu..tabako nedydelis kiekis sukuria ta skonio harmonija bet nuo tabako jauciu blogas pasekmes jau  nebepriima organizmas..jauciu diskomforta krutinej. Zodziu esme supratot
 nebepriima organizmas..jauciu diskomforta krutinej. Zodziu esme supratot  laukiu minciu
 laukiu minciu 

Buvau. Is zalios stoteles ta kaimiska ar kaip jis ten. Lapai puse delno dydzio buvo puseu gelsvi .pradziovinau ir bandziau..tai vos neapsivemiauVal rašė:užsiaugink savo
 D
D