Jeigu lapai "glamžosi" ir bkunka į gelsvumą nuo apačios, priedo svyra žemyn... tai perlaistymas.Anonymous rašė:Sveiki. Paskutini kartą savo augalėlius palaisčiau su vandeniu ir anglimi, kad gautu fosforo. Pastebėjau, kad pradėjo geltonuot lapai nuo apačios, o vėliau viršutiniai lapai pradėjo šiek tiek linkt žemyn. Kokia galėtu būti problema? Per daug patręšiau su anglimi, o gal azoto trūkumas?
Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Pareigūnai klauso.
Ar teko kažkam auginti soil-less mix? Mišinyje be žemių. Kalbu apie 50/50 vermikulito perlito ar panašiai. Pasidalinkite patirtimi? Gal kažkas augino mišinyje su labai nedaug žemių.
Pareigūnai klauso.
esu mates kaip augina kaip ciuzinyje kazkokiamkauptukas rašė:Ar teko kažkam auginti soil-less mix? Mišinyje be žemių. Kalbu apie 50/50 vermikulito perlito ar panašiai. Pasidalinkite patirtimi? Gal kažkas augino mišinyje su labai nedaug žemių.

if u want to be a water be a water ma friend 

ar įmanoma lietuvoje kur nors gauti "rootech" gelio?
žinojimas - didelė vertybė, kuri gali išgelbėti arba pribaigti 

Jeigu jau čia klausi, viliuosi kad ieškojai ir nieko nepešei. Apskritai didžioji dalis viską siunčiasi iš interneto, pigiau viskaszaltys rašė:ar įmanoma lietuvoje kur nors gauti "rootech" gelio?

Ebay yra labai platus klonavimo gelių pasirinkimas

Pareigūnai klauso.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Sveiki klausimelis , kas geriau cool tube ,ar cool reflectors. Nes siluma virš +30. Ačiu
Abu atlieka ta pacia fukcija, sviesos siskaidimo (koncetravimo kaip reflektoriaus ) yra geriau cool reflector ,galima numusineti ir su http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... +Kit&rt=nc pagal reikema galinguma pasijieskai, tada maitinimo bloketli ir termoleguletorius ir pamirstate kol nesudeka ka reiske auksta temperaturaNaujokas.legalus rašė:Sveiki klausimelis , kas geriau cool tube ,ar cool reflectors. Nes siluma virš +30. Ačiu

-
- Naujokas
Sveiki taigi kiek suprantu jau mano gelele pradejo zydet tai kiek man dabar laikyt sviesos jai? http://imgur.com/cao00uW
Na bent kažkiek paskaičius forumą turėtų būti aišku, kad 12/12. Nėra pagrindo aklai klausinėti.Aivarascxz rašė:Sveiki taigi kiek suprantu jau mano gelele pradejo zydet tai kiek man dabar laikyt sviesos jai? http://imgur.com/cao00uW

Nebent autofloweris, tada šviesos ciklas nesvarbus, gali laikyti kuo ilgiau šviesoje.
Sveiki. Pirmą kartą tokį seed'ą daiginu, kad jau 5 dienas sėdi tarp drėgnų servetėlių tamsoj, su gera temperatūra ir labai išlėto šaknelė lenda. Dar tik nedaug ji matosi, ar tai reiškia, kad augalas ir vegetuos taip lėtai, galbūt seed'as ligotas?
Būna nuo veislės priklauso. Iš mano patirties automatams reikia daugiau laiko nuo sėklos iki lapų. Bet neatmesk ir savo versijos. Viskas bus aišku po savaitės veg.Cheech rašė:Sveiki. Pirmą kartą tokį seed'ą daiginu, kad jau 5 dienas sėdi tarp drėgnų servetėlių tamsoj, su gera temperatūra ir labai išlėto šaknelė lenda. Dar tik nedaug ji matosi, ar tai reiškia, kad augalas ir vegetuos taip lėtai, galbūt seed'as ligotas?
Pareigūnai klauso.
Kažkokį deficitą krapai rodo. Senieji lapai šviesėja, tada nuo galų geltonuoja ir ruduoja. Po to nukrenta. Azoto trūksta? Ką naudot? mineralines trašas?
draugas pareigunas
kas čia per nikasPOLICIJA- rašė:Kažkokį deficitą krapai rodo. Senieji lapai šviesėja, tada nuo galų geltonuoja ir ruduoja. Po to nukrenta. Azoto trūksta? Ką naudot? mineralines trašas?

žinojimas - didelė vertybė, kuri gali išgelbėti arba pribaigti 

Sunkūs laikai visiem, reikia ir mentam kaip nors prasimušt 

Koks skirtumas tas nickas? Jeigu užsidėčiau vardą Regina ir tavo mamos vardas būtų tokspat... tai aš tavo motina?
draugas pareigunas
- elektrenai
- Naujokas
Koks yra optimalus kiekis dolomitmilciu y 10l zemiu ?
100 gelektrenai rašė:Koks yra optimalus kiekis dolomitmilciu y 10l zemiu ?
ar suvoki apie ka cia diskutuojama ir kokia cia publika renkasi, ko ji labiausiai bijo, kas si hobi gali sunaikinti ir dar sankcijom, visokiom baudom apkrautPOLICIJA- rašė:Koks skirtumas tas nickas? Jeigu užsidėčiau vardą Regina ir tavo mamos vardas būtų tokspat... tai aš tavo motina?

Visgi nereiktų visko ką matome šiame forume priimti už tikrą. Čia gali apsilankyti, neabejoju ir lankosi visokio plauko veikėjei. Pradedant padugnėmis, nepraleidžiant barygų ir neabejoju kad esama ir pareigūnų.
Bet nepamirškim apie ką mes diskutuojam - augalą kuris neabejotinai turi gydomūjų savybių, vartojančiūjų ratas gali būti labai spalvotas. Šį augalą vartoja tiek dirbantys prekybos centruose, tiek ariantys cechuose ir patys pareigūnas - tikrai nereiškia šventasis. Kaip kažkada G. sakė jog negali žinoti kokia širdis po ženkliuku slepiasi
Atsakydamas į "mento" klausimą`- taip tikriausiai bus deficitas, ar naudoji ph metrą ir esi tikras kad PH yra tinkamas ? Gal tiesiog netinkamas žemių PH blokuoja elementų pasisavinimą?
Bet nepamirškim apie ką mes diskutuojam - augalą kuris neabejotinai turi gydomūjų savybių, vartojančiūjų ratas gali būti labai spalvotas. Šį augalą vartoja tiek dirbantys prekybos centruose, tiek ariantys cechuose ir patys pareigūnas - tikrai nereiškia šventasis. Kaip kažkada G. sakė jog negali žinoti kokia širdis po ženkliuku slepiasi

Atsakydamas į "mento" klausimą`- taip tikriausiai bus deficitas, ar naudoji ph metrą ir esi tikras kad PH yra tinkamas ? Gal tiesiog netinkamas žemių PH blokuoja elementų pasisavinimą?
Pareigūnai klauso.
Ar galima tresti augaliukus su kavos tirsciais?
Pomidorams tai labai gerai tirsciai. man idomu ar kalnalapems irgi gerai butu

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1016464 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-