Kaip darai, per drop'ą ar į savo adresą?
Kaip sekėsi su praeitais siuntinukais?

Dėkui už informacija. Nepykit ant žaliuko.

Aš atsiskaitymams naudojau BitCoin. Dariau du užsakymus, tiesa, ne iš Royal Queen Seeds.Antanas rašė:Sveiki, esu visiskai zalias visame sitame reikale, galvoju pradet augint minimaliai savo reikmem. Pasiskaiciau nemazai literaturos apie auginima, manau pakankamai apsivieciau ir t.t., su entuziazmu issirinkau seklas is royal queen seeds su dvd ir jau galvojau uzsakinet, kol daugiau nepaskaiciau jusu temos apie teisesauga, tukstantines baudas uz paprastu seklu siuntimus ir pan, apeme nemaza baimetai butu klausimas labiau patyrusiems siuntejams ir galbut nukentejusiems nuo situ nesamoniu: kokiu budu (kurjeris, paprastas registruotas ar neregistruotas pastas, su dvd ar be) ir is kurios salies siunciantis yra maziausia tikimybe, kad sulauksiu blogu naujienu? Del salies klausiu, nes kazkur skaiciau, kad kartais specialiai random'u yra tikrinamos siuntos butent is Olandijos, tai neaisku ar cia rimtai, ar tik bobuciu pletkai. Kolkas zinau tik tai, kad geriausia atsiskaityti bitcoinais.
kibiriene rašė:Taigi taigi, vyrai, po savaites laukimo ilgai lauktas laiskas :
Hi *****,
that was a mistake on the system. Your order has been shipped complete.
Best,
Linda
Belieka tiketis, kad greitu metu sulauksim dovaneliu!
Buzzas rašė:Aš atsiskaitymams naudojau BitCoin. Dariau du užsakymus, tiesa, ne iš Royal Queen Seeds.Antanas rašė:Sveiki, esu visiskai zalias visame sitame reikale, galvoju pradet augint minimaliai savo reikmem. Pasiskaiciau nemazai literaturos apie auginima, manau pakankamai apsivieciau ir t.t., su entuziazmu issirinkau seklas is royal queen seeds su dvd ir jau galvojau uzsakinet, kol daugiau nepaskaiciau jusu temos apie teisesauga, tukstantines baudas uz paprastu seklu siuntimus ir pan, apeme nemaza baimetai butu klausimas labiau patyrusiems siuntejams ir galbut nukentejusiems nuo situ nesamoniu: kokiu budu (kurjeris, paprastas registruotas ar neregistruotas pastas, su dvd ar be) ir is kurios salies siunciantis yra maziausia tikimybe, kad sulauksiu blogu naujienu? Del salies klausiu, nes kazkur skaiciau, kad kartais specialiai random'u yra tikrinamos siuntos butent is Olandijos, tai neaisku ar cia rimtai, ar tik bobuciu pletkai. Kolkas zinau tik tai, kad geriausia atsiskaityti bitcoinais.
Vieną kartą registruotą, kitą neregistruotą, nekibo nė karto, piu piu piu.
apie 6 dienas nuo išsiuntimo keliavo, imetė į pašto dėžę (neregistruotą).
Aš perku iš UK, turbūt didžiausia kvailystė būtų siųstis iš Nyderlandų.
Nesakysiu kas siuntinuko viduje, nes dar kolkas neišpirko kaip jie ten paslepia
Dekuj, tuomet ziuresiu kazka is uk, is kokiu pardziu tu perki? Dar kaip suprantu, is Ispanijos cia daug kas siunciasi, tos Lindos?Buzzas rašė:Aš atsiskaitymams naudojau BitCoin. Dariau du užsakymus, tiesa, ne iš Royal Queen Seeds.Antanas rašė:Sveiki, esu visiskai zalias visame sitame reikale, galvoju pradet augint minimaliai savo reikmem. Pasiskaiciau nemazai literaturos apie auginima, manau pakankamai apsivieciau ir t.t., su entuziazmu issirinkau seklas is royal queen seeds su dvd ir jau galvojau uzsakinet, kol daugiau nepaskaiciau jusu temos apie teisesauga, tukstantines baudas uz paprastu seklu siuntimus ir pan, apeme nemaza baimetai butu klausimas labiau patyrusiems siuntejams ir galbut nukentejusiems nuo situ nesamoniu: kokiu budu (kurjeris, paprastas registruotas ar neregistruotas pastas, su dvd ar be) ir is kurios salies siunciantis yra maziausia tikimybe, kad sulauksiu blogu naujienu? Del salies klausiu, nes kazkur skaiciau, kad kartais specialiai random'u yra tikrinamos siuntos butent is Olandijos, tai neaisku ar cia rimtai, ar tik bobuciu pletkai. Kolkas zinau tik tai, kad geriausia atsiskaityti bitcoinais.
Vieną kartą registruotą, kitą neregistruotą, nekibo nė karto, piu piu piu.
apie 6 dienas nuo išsiuntimo keliavo, imetė į pašto dėžę (neregistruotą).
Aš perku iš UK, turbūt didžiausia kvailystė būtų siųstis iš Nyderlandų.
Nesakysiu kas siuntinuko viduje, nes dar kolkas neišpirko kaip jie ten paslepia
Registruotas siuntinys turės savo numerį, su juo galesi pažiūrėti, kur dabar tavo sėmkos.Anonymous rašė:As sendien uzsisakiau seklyciu is linda seeds, ziuresim kas iseis
Kuom skiriasi registruotas nuo neregistruoto siuntimo?
Cbd yummy. Biskeli nevykes reikalas gavosi nes laaabi lepi buvo arba nuplikiau saknis su kalketu vandeniu.dumas pusetinas. Kad justum "pirstelejima" apie 1g teko surukytHighAsKite rašė:Kas esat augine CBD kanapes? Pasiemiau patikrinimui Royal Highness.)
Kad be dideles CBD koncentracijos, pas Royal Highness yra ir 17%+ thc.vabalz rašė:Cbd yummy. Biskeli nevykes reikalas gavosi nes laaabi lepi buvo arba nuplikiau saknis su kalketu vandeniu.dumas pusetinas. Kad justum "pirstelejima" apie 1g teko surukytHighAsKite rašė:Kas esat augine CBD kanapes? Pasiemiau patikrinimui Royal Highness.)
is ju naudos labiau garbaus amziaus zmonems
mes jauni , kol bedos nekankina tol cbd nera tolko rukyt manau
na nebebt pamaisymui va vietoj tabako
Ar ne ne pats nesenai papostinai straina su 40++% thc?:D Perziurejus leafy, seedfinderi, allseeds ir kt. Raso realesni 13%-15% thc/cbd.vabalz rašė:Cbd - 1:1 pagrinde thc ir cbd yra keik suprantu.max 12% Kazkaip nesitiki kad daugiau butu abieju.na nebent cbd siekia 2% ir thc 17% bet tada nepasakyciau kad cbd jau vadintis turetuna nezinau as nebursiu kad gedos nepasidaryciau poto
As nemanau kad cbdd galima ispausti apie 40% kaip ir thc..?HighAsKite rašė:Ar ne ne pats nesenai papostinai straina su 40++% thc?:D Perziurejus leafy, seedfinderi, allseeds ir kt. Raso realesni 13%-15% thc/cbd.vabalz rašė:Cbd - 1:1 pagrinde thc ir cbd yra keik suprantu.max 12% Kazkaip nesitiki kad daugiau butu abieju.na nebent cbd siekia 2% ir thc 17% bet tada nepasakyciau kad cbd jau vadintis turetuna nezinau as nebursiu kad gedos nepasidaryciau poto
Gaila tik, kad tik ziema paciam iseis patikrint.
)