Praeitis keičia Realybe
-
- Pažengęs
- Reputacija: -23
Praeitis keičia Realybe
Nubaustas pinigine Bauda ,per antstolius is mano gyvenimo ištrauke visa Valstybes finansavima,is asmenines BANKO (istorijos) saskaitos .. turetu but KOKIA TV LAIDA PRIES TEISEJUS IR POLICIJA... turetu grazint galimybes gyvent..
Re: Praeitis keičia Realybe
Tipo stroikėj neuždirbi kad angelam sargam atsibašliuotum?SuNeasmenines rašė:Nubaustas pinigine Bauda ,per antstolius is mano gyvenimo ištrauke visa Valstybes finansavima,is asmenines BANKO (istorijos) saskaitos .. turetu but KOKIA TV LAIDA PRIES TEISEJUS IR POLICIJA... turetu grazint galimybes gyvent..
Pareigūnai klauso.
-
- Pažengęs
bet kuo as isidarbinu,kuo as auginu naudingai atlikta,darbo laiku DARBA naujom kartom,ir kuo mane laiko istatiymas ,tuoj pačioj informacijuoj kasdieniuose ivikiuose .. Mentai nera palidovai i nuosavas REIKŠMIAS. tai augina pasirinkimo laisve,uz ka turetu but atsakingas bet KURIS TEISEJAS ,studijuodamas LEIDŽIANTIS RINKTIS.. ..kauptukas rašė:Tipo stroikėj neuždirbi kad angelam sargam atsibašliuotum?SuNeasmenines rašė:Nubaustas pinigine Bauda ,per antstolius is mano gyvenimo ištrauke visa Valstybes finansavima,is asmenines BANKO (istorijos) saskaitos .. turetu but KOKIA TV LAIDA PRIES TEISEJUS IR POLICIJA... turetu grazint galimybes gyvent..
https://www.youtube.com/watch?v=kJoyc_xrhF4kauptukas rašė:..... angelam sargam .......
-
- Pažengęs
SEB obuolis,tremtiniai azijoj nuo 1945 metu visom jegom gyne istorijos pradzia,Vilniaus Bankas pasiviai uzleido paslaugas SWED bankui,Siauliu Bankui... prasme rimta...Anonymous rašė:https://www.youtube.com/watch?v=kJoyc_xrhF4kauptukas rašė:..... angelam sargam .......
tu pats supranti ka tu rasai?
-
- Pažengęs
as tam isilavines,nuo savo artimo.. šeima ne is vaikino ir merginos...monogamija rašė:tu pats supranti ka tu rasai?
-
- Pažengęs
tevas gymes Tadzikistane po treju ,ten pat gymusiu broliu.. viriausis jo brolis gymes 1941 metais Tryskiuose telsiu rajone... tai kaip gali tas Tryskietis brolis suprast koks yra brolis jauniasniems savo broliams... skirtumai garbe,savygarba,kuo mes gerbiam save ir kitus kreipdamiesi savo patirtim..
-
- Pažengęs
шалопай- vaikas nusidejas prieš Tevo įproti Laisvalaikiui.. 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 3130 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas varztas