Pirmiausi suzinok kuo tie tirsciai specialiai pomidorui geraiLapelinis rašė:Ar galima tresti augaliukus su kavos tirsciais?Pomidorams tai labai gerai tirsciai. man idomu ar kalnalapems irgi gerai butu

Pirmiausi suzinok kuo tie tirsciai specialiai pomidorui geraiLapelinis rašė:Ar galima tresti augaliukus su kavos tirsciais?Pomidorams tai labai gerai tirsciai. man idomu ar kalnalapems irgi gerai butu
sausoj tamsioj ir neperšiltoj vietoj pusmeti gali drasiai laikytdfsd rašė:mmm noreciau paklaust , uzsipirkau biski per daug seklu,ir noreciau jas porai menesiu pasidet kazkur kazkaip,bet kaip jas pasidet kad jos isliktu daigios,nesuputu ir t.t (aisku ir to klausimas ar dabar isdygtu) esu kazka girdejas pries daug metu kad uzsaldyt jas kameroj ? gal galit patart-pasakyti , kur jas laikyti ? aciu uz atsakyma
Aš laikau paprasčiausiai šaldytuve, su daigumu problemų neturiu.dfsd rašė:mmm noreciau paklaust , uzsipirkau biski per daug seklu,ir noreciau jas porai menesiu pasidet kazkur kazkaip,bet kaip jas pasidet kad jos isliktu daigios,nesuputu ir t.t (aisku ir to klausimas ar dabar isdygtu) esu kazka girdejas pries daug metu kad uzsaldyt jas kameroj ? gal galit patart-pasakyti , kur jas laikyti ? aciu uz atsakyma
Foruma pasiskaityk jomajo.dfsd rašė:taigi dar wienas klausimelis,draugas nusipirko bio grow ir top max, na sawaime aisku kad jis naudoja ta bio grow, ir klausia ar gali naudot top max per wegetacija ? ar jis skirtas tik zidejimo metu ? bet kiek skaiciau tai kad jis skatina zydejima,tai mano nuomone jis gali naudot wiena laistyma bio grow,kita wandeniu,kita top max ir t.t?
Abi kartu reik vanot.dfsd rašė:taigi dar wienas klausimelis,draugas nusipirko bio grow ir top max, na sawaime aisku kad jis naudoja ta bio grow, ir klausia ar gali naudot top max per wegetacija ? ar jis skirtas tik zidejimo metu ? bet kiek skaiciau tai kad jis skatina zydejima,tai mano nuomone jis gali naudot wiena laistyma bio grow,kita wandeniu,kita top max ir t.t?
Durban poison sativa.bus didele.tavo plotas mazas. Imi indica kokia bublegum ar pns ir tada jau srogink tikrai uzsiauginsi keleta bud'utraumuotas rašė:Gal yra nuomoniu ar gautusi kasnors is 30x40cm 50cm aukstis su 100W dvigubo spektro cfl naudojant scrog?
Sviesos butu pakankamai ~50k lx, tik del aukscio nzn, bandyciau su Durban Poison.
Pagalvojau apie tai, bet tiesa sakant pabodo man indicavabalz rašė:Durban poison sativa.bus didele.tavo plotas mazas. Imi indica kokia bublegum ar pns ir tada jau srogink tikrai uzsiauginsi keleta bud'utraumuotas rašė:Gal yra nuomoniu ar gautusi kasnors is 30x40cm 50cm aukstis su 100W dvigubo spektro cfl naudojant scrog?
Sviesos butu pakankamai ~50k lx, tik del aukscio nzn, bandyciau su Durban Poison.
Pagal piesteles imant, reikia pjaut kai buna apie 80proc raudonu. Bet mano patirtim, su raudonom dar reik laukt 1-2 sav kol trichomos tampa drumstos.Zuikis rašė:Kai žiedu piestelės nuruduoja kiek maždaug dar augalui like laiko žydėt?