P.S. Mesti rukyti nenoriu, nes žadu ateity augint ir šiaip daug domiuosi apie tai, na bet jei reiks ką padarysi..

NeBroniusx rašė:Ne visu psichika ir nervu sistema vienodai reaguoja i tas pacias medziagas. PIRMA, vietoj taves eksperimentuociau su mazais kiekiais, kad pajaustum, po kiek dar nebuna "sapnu" savaite. Tai nera geras dalykas, nes is principo, thc ar kitos veiklios medziagos, nepalieka liekamuju reiskiniu. Toks vaizdas, kad metu 16 ir kiekviena karta rukant reikia daugiau uz draugeli supest, kad pasirodyt... O tada ir perdozuoji
Ačiū jums visiems už patarimusG. rašė:problema, kad rukai bileka, ka tau paduoda. Jei nori ir toliau pusti, tai dairykis silpnesnio putalo. Geriausia auginti savo, tada visa kontrole tavo rankose - zinai, kas nudauzia i anapili, is kurio paskui grizti, zinai, kas lengvai uzbuzina, kad net atrodo, jokio poveikio nera, nes jauties taip naturaliai gerai, kad atrodo ir daugiau ir parukyt nebereik, nes jauties pakankamai prirukes. Gal kokios lavonienos, gal grybo ar siaip kokio asbesto buvo ant tavo putalo, tai ir dauze savaitem, kas ten zino..
Mantalis rašė:Sveiki, eisiu iškart prie reikalo. Taigi, atsimenu, kai pirmą kartą mane "uždaužė"pasijaučiau lyg kokiam sapne, atrodė, kad net mano balsas pasikeitęs, pradėjau iš nieko juoktis, taip kad net galvojau uždusiu, paskui prasidėjo panika. Stengiausi, žinoma, nusiraminti, bet nepasakyčiau, kad pavyko, buvo kilusios mintys, kad gal aš išvis miręs. Ir tas jausmas grynai lyg būčiau sapne, tik čia gali save kontroliuot (apart juoko). Taigi po to pirmo karto visada kai parūkau mane užkabina ir atsiranda tas pats "blogas" jausmas (atrodo lyg sapne). Paskutinį kartą kai rūkiau poveikis buvo stipriausias ir išliko apie savaitę (visą savaitę atrodžiau kaip nesavas, pasikartosiu dar sykį - kaip sapne) ! Žiauriai išsigandau. Skaičiau internete kas gali būt ir panašiai, bet radau tik tai jog tai gali būti "psichozė" kurią sukelia kanapės ir ji gali išlikti iki 2 savaičių. Tai noriu paklausti ar yra kas su tuo susidūręs, jei taip ką darėte? Beje, dūmai imti iš 4 skirtingų barygų, o iš paskutinio esu užtikrintas kad ne hemke.
P.S. Mesti rukyti nenoriu, nes žadu ateity augint ir šiaip daug domiuosi apie tai, na bet jei reiks ką padarysi..