sakei, tavo tiesa

šaknys apačioje vazono 1-1.5cm susipaudę buvo, tikrai nekažką augalui mažame plote augt
Sausainiukai tai simple
2-3g kanapės žiedų.
200g. gero sviesto (riebalų mišinys netinka).
Kavamale sumalto arba gabalėliais sutrupinto šokolado. apie 100g.
1 kiaušinis.
Miltelinio cukraus pagal skonį.
Druskos pusė arbatinio šaukštelio.
Arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus.
Miltų 250-350g. (tiek kad masė neliptų prie rankų).
Dėl spalvos žali maistiniai dažai
Eiga:
BŪTINA! WEED DECARBING, Įkaitiname orkaitę iki 120c. įdedame truputį pasmulkintus žiedus ir „kepame“ lygiai 40min. Tokia temperatūra ir laikas pagal tai kiek bandžiau yra idealiausia.
Sviestą išlydome ar tai mikrobangejė ar toje pačioje orkaitėje. kur tik jums patogiau.
Susmulkiname „iškepusį“ augalą ir suberiame į išlydytą sviestą, taip pat suberiame cukrų, druską, viską gerai išmaišome.
Suberiame dalį miltų ir šokoladą, viską išmaišome ir subėrę likusius miltus suformuojame tešlą. (norint žalios spalvos įdedame dažų)
Rankomis suformuojame sausainius ir kepame 180c. temperatūroje 20+min.
SKANAUS
PATARIMAS: Neturint didelės tolerancijos patarčiau suvalgyti pusė dozės. Poveikis prasidės kiekvienam individualiai.
Šiaip visas „kilimas“ prasideda panašiai po pusvalandžio ir vyksta apie valandą ar pusantros.
Kelionė po sausainių bus ilga, mano atveju iš kokybiško stuff'o 10-12h.
Iš nedaaugusios amnesios 8-9h. „lengvas girtumas“
P.S.
Darant iš panašiai 18%thc. turinčio augalo dėjau grubiai 2-2.5g. žiedų. (mano atveju dviems žmonėms). Jeigu dažnai nerūkote visus sausainius valgykite keturiese. Nes padauginus fainiau tikrai nebus. Žodžiu įvertinkite savo galimybes.