Bronius007 rašė:As ir atsimenu kazka panasaus - growstuffa dazniausiai perku zalioj stotelej aarba senukuose, tai kai reikejo fungicido ir paklause kam, as taip eee mociutes balkoniniams pomidorams, ir mamos lapinems gelems - pardaveja taip itartinai pasiziurejo ir isaiskino kad pries pomidoru nuemima negalima ju purksti ir nepardave.
Nu tai sakyk prase mama nupirkt ar pan. ir vsio. Nebent pardavejos klausinejai konors kad ishsirinkt. O kad ir pasakytum kad kanapei savo mylimai perki tai manau nieko nebutu, galvoji pardaveja skustu kamnors ar pan. ?
Krc as nesuprantu broniau,negali nusipirkt. jei prades izuliai klausinet sakyk:
Ne jusu reikalas,ka as veiksiu su tuo , as moku pinigus ,jus man duodat prekes.Man taip pat buvo senukuose kai pirkau natrio setupa ,pradejo klausinet - ka as veiksiu su tuo setupu namie,sakau ne jusu reikalas ir sako tada neparduosiu.Bl sakau man pas administracija uzeit ? Taij bl viska greit paskaiciavo ir net i maiseli dideli nemokamai idejo
Nu ir kad cekavi ? Taigi žmonės bendraut nori ... Užpiso juos sedėt parduotuvėse nuo ryto iki vakaro ... Na aišku įžūliai elgias ,bet ką padarysi kai pasakai ,kad ne jūsų reikalas ... Bet su "ne jūsų reikalas" dar didesnį įtarimą sukeliat... Gi galima labai daug atmaskių numest... "Knygą prie lempos skaitysiu" , "Narkotikus auginsiu" , "Tamsu kambary" ir t.t Tas pats ir su viskuom kitku ... Pirkau kažkada Kalio permanganato bonkutę... Paklausė "Kam jum?" .... "GERSIU" sakau Abudu linksmai pasijuokėm su pardavėju ir tiek
akrobaTIK rašė:Nu ir kad cekavi ? Taigi žmonės bendraut nori ... Užpiso juos sedėt parduotuvėse nuo ryto iki vakaro ... Na aišku įžūliai elgias ,bet ką padarysi kai pasakai ,kad ne jūsų reikalas ... Bet su "ne jūsų reikalas" dar didesnį įtarimą sukeliat... Gi galima labai daug atmaskių numest... "Knygą prie lempos skaitysiu" , "Narkotikus auginsiu" , "Tamsu kambary" ir t.t Tas pats ir su viskuom kitku ... Pirkau kažkada Kalio permanganato bonkutę... Paklausė "Kam jum?" .... "GERSIU" sakau Abudu linksmai pasijuokėm su pardavėju ir tiek
o man tai buvo kai kompiuteriu parduotuvej coolerius pirkau (kur dedasi ten kazkur jie) sako tai kam tau, kokio reikia ir pan. oi pasimeciau net neisivaizdavau kaip paaiskint
akrobaTIK rašė:Nu ir kad cekavi ? Taigi žmonės bendraut nori ... Užpiso juos sedėt parduotuvėse nuo ryto iki vakaro ... Na aišku įžūliai elgias ,bet ką padarysi kai pasakai ,kad ne jūsų reikalas ... Bet su "ne jūsų reikalas" dar didesnį įtarimą sukeliat... Gi galima labai daug atmaskių numest... "Knygą prie lempos skaitysiu" , "Narkotikus auginsiu" , "Tamsu kambary" ir t.t Tas pats ir su viskuom kitku ... Pirkau kažkada Kalio permanganato bonkutę... Paklausė "Kam jum?" .... "GERSIU" sakau Abudu linksmai pasijuokėm su pardavėju ir tiek
Nu matai ... Išvažinėjau aš į kalnus ... Paprastai vanduo ten būna gana švarus ,bet just in case įsidėjau jei nerasčiau šaltinėlio .....Dezinfekuoti skirtas jis...Tiesiog tiesiogiai tai pasakai ką darysi.... dažniausiai nepatiki ir numoja ranka
nežinau, kas nuvogia tas kanapių sėklas, nes kai prieš mėnesį pirkau papūgų lesalo, tai ten buvo gal 1kg to lesalo, tai perrinkinėjau, nes kaledų proga kai kam norėjau sėkliukių padovanot, nu tai tame kile kanapių buvo gal koks 100 sėklų.
tai kas jas nuvogia? lietuviškas tas lesalas, gal mariampolės gamybos..
bėje, sėkliukių išvaizda, drįsčiau teigti, panašesnė į indica ar kokį skunk'ą,
o ne į litowska sativa..
smokinator rašė:o papugu lesalas yra vienintelis budas gauti seklu lietuvos parduotuvese?
nu kaune kartais savaitgaliais nuvarius į žaliakalnio [zanavykų] turgelį, ten stovi pagyvenęs bučas, pardavinėja jis stumbražolių, karpažolių ir kanapių sėklas, nu jis turbūt jas pardavinėja kaip lesalą, iš rajono atvažiavęs į turgų diedukas, bet wa buwau lažkada nusipirkus, užsiauginau ir visai neblogai, sakyčiau.
ytariu ten pas jy sativa.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...