superkauptukas rašė:Sveiki, pristatyta nauja auto veislė kuri išvesta su stabilia lapų deformacija.
Ką manote apie tokią veislę outdorrui, kad mažiau trauktų prašalaičių akį.
https://www.dutch-passion.com/en/cannab ... auto-duck/

superkauptukas rašė:Sveiki, pristatyta nauja auto veislė kuri išvesta su stabilia lapų deformacija.
Ką manote apie tokią veislę outdorrui, kad mažiau trauktų prašalaičių akį.
https://www.dutch-passion.com/en/cannab ... auto-duck/
private.member rašė:uz puse kainos galiu padaryt is royalqueenseeds shopo
Mr.plant rašė:Tai kad jis uz pilna jau pasidare
kad ir už 10 padarytum jokio skirtumo, pinigai uždirbami, kai pradėsi čia per bet ką užsisakinėt turbūt nebeteks ir panaudot siuntosprivate.member rašė:jo matau, bet gal kam reiks uz puse kainos bet minimum orderis uz 200eu tai uz 100eur padaryciau.
Ateina iš Ispanijos ar Olandų?avoria rašė:Visada siunčiuosi tik iš jų, atvežė per +-12d. Plius veža kurjeris, ne paštas. Manau mažiau šansų jog pribrisiu.Buzzas rašė:
Ką ten priedų pridėjo? advento kalendorių?
Visada siuntiesi tiesiai iš breededių? Kažkaip baisiai atrodo
Praeitą sezoną, jei gerai pamenu, auginai vien automatus iš RQS, kodėl šiemet nusprendei photoperiod'ines pagrinde? Nepakako derliaus ar šiaip profili pleti?
Aš šiemet galvoju kaip tik vien auto megint nors ir turiu early skunk fem. ir galvoju iš RQS Auto Dwarf ar Auto Easy Bud ir taip pat AK.
Kalendorius tai turbūt kad advento, tik spėju ne šokoladas vidujeo šiaip prideda jie ten lipdukų, popieriukų, grinderių ir kalendorių visokių
Dėl fotoperiodo tai turbūt smalsumas lėmė pasirinkimą, norisi atrasti sau geriausią veislę
Visada siunčiuosi tik iš jų, atvežė per +-12d. Plius veža kurjeris, ne paštas. Manau mažiau šansų jog pribrisiu.avoria rašė:Buzzas rašė:
Ką ten priedų pridėjo? advento kalendorių?
Visada siuntiesi tiesiai iš breededių? Kažkaip baisiai atrodo
Praeitą sezoną, jei gerai pamenu, auginai vien automatus iš RQS, kodėl šiemet nusprendei photoperiod'ines pagrinde? Nepakako derliaus ar šiaip profili pleti?
Aš šiemet galvoju kaip tik vien auto megint nors ir turiu early skunk fem. ir galvoju iš RQS Auto Dwarf ar Auto Easy Bud ir taip pat AK.
Sveikas. Na, jei viskas apgalvota iš anksto ir pasiruošta, jokių problemų neturėtų kilti. Pirmiausia problema gali būti netinkama žemė(jos rūgštingumas), tada ją reikia nukalkinti arba dar geriau iškasus duobę supilti savo pagamintą substratą. Tolimesnės problemos gali būti sraigės, nuo kurių tikrai reikės apsaugos, dar teko susidurti su šerno išverstais jau gerokai pažydėjusiais augalais. O svarbiausia, kad medžiai saulės neužstotų ir nebūtų per daug drėgna. Manau tikrai kažkas dar papildys atsakymąBangaD rašė:Sveiki, norėjau paklausti su kokiomis problėmomis susiduret miškuose?
Man tai asmeniškai didžiausia problemą būna žmonės, sunku rasti vietą kur niekas neateitų. Vienais metais atsimenu buvau pasodines į dilgėlės gal 6 kanapes, o iki jų reikėdavo apie 200metrų brautis ir tai atrado, bet nupjovė tik pusę tai ir man liko. Tai daugiau į vieną vietą nebesodinu.BangaD rašė:Sveiki, norėjau paklausti su kokiomis problėmomis susiduret miškuose?
Erkių tokiu keliu pasirinkai gerai turbūt?Marbauskas rašė:Mano tai senoji vieta buvo labai nepasiekiama nors ir netoliese kažkur kirto miškus. Uždėdavau virvutę, kad matyt ar ėjo kažkas mano takais, kuriuos keičiau kiekviena kart eidamas. O pasiekt vietą reikėjo į kalną tempti dviratį tada nuo kalno, tada mišku dar į kalną nešt jį, tada paslepi dvirati, pereini avietynus kurie raizgosi baisiai praeini laukyme ir tada 2 kliūtis - dilgėlės iki kaklo. Šoki į treningus iškeli rankas ir eini link spoto per dilgėlessu žmonėmis problemų neturėjau
Viską tiesiai iš royal queen seeds siuntiesi?RQS rašė:3*nothern lights auto, 3*royal Ak auto, 1*honey cream fem, 1*white widow fem. Žiūrėsim kas gausis. Gal kas galit patart ar apsimoka man white widow šiltnamyje šį sezoną augint?
Geras pastebėjimas, kolegaBuzzas rašė:Erkių tokiu keliu pasirinkai gerai turbūt?Marbauskas rašė:Mano tai senoji vieta buvo labai nepasiekiama nors ir netoliese kažkur kirto miškus. Uždėdavau virvutę, kad matyt ar ėjo kažkas mano takais, kuriuos keičiau kiekviena kart eidamas. O pasiekt vietą reikėjo į kalną tempti dviratį tada nuo kalno, tada mišku dar į kalną nešt jį, tada paslepi dvirati, pereini avietynus kurie raizgosi baisiai praeini laukyme ir tada 2 kliūtis - dilgėlės iki kaklo. Šoki į treningus iškeli rankas ir eini link spoto per dilgėlessu žmonėmis problemų neturėjau
Jo, per ~2sav ateinaBangaD rašė:Viską tiesiai iš royal queen seeds siuntiesi?RQS rašė:3*nothern lights auto, 3*royal Ak auto, 1*honey cream fem, 1*white widow fem. Žiūrėsim kas gausis. Gal kas galit patart ar apsimoka man white widow šiltnamyje šį sezoną augint?