Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Nutaip gera po darbo įtraukti, Isijungti muzikos,atsigulti ir klausytis, kai gerumo. Nu taip gerai tie vaistai atpalaiduojantis ,nei kaulu nei raumenų skausmo nebelieka. Man patinka.
Mingaile, pelėsis įsimetęs paskutinėj foto berods. truktelk už lapelių toj vietoj, jeigu lengvai išsitrauks, ragas, kirpt tą vietą, ir tikėtis geriausio, arba visą augalą.
mingaile rašė: ↑2017-08-07, 01:56
Bet tai lauke auga tas augaliukas,nejaugi gali buti pelesis???neturi lapeliai isvis nusitraukti?traukiau as snd.lyg ir nesunkiai issitrauke...
pelesis, oj krahas tam augaleliui bus, mano ak-49 abu supuvo. dabar metasi y sativa ir limona (((( pizdec asara braukt norisi, ir neko nepadarau vapse karpau jungiu vintikus darau viska purskiau nuo nepalankiu veiksniu b/zn, ir vistek pizdec nx (((
Nx.snd.nuemiau as jy...kur pelesis meciau lauk,kur normaliau atrode sukabinau dziuti,bus matyti kas bus...tikiuosi kitiems neisimes...lauke mano augintiniai,gauna vejo,bet kodel taip...? Ka daryti kad maziau pelesis pultu?
Yra purškalų pirkt, bet pats nemačiau lietuvoj. O šiaip galima po lietaus ateit ir nukratyt augalą lengvai, nieko nepridarysi. kuo didesnė vintiliacija ir kuo mažiau drėgmės yra svarbu gale žydėjimo, bet outdoore nelabai pakariausi.