Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Re: Elementarūs klausimai - atsakymai. (II dalis)
Skyles vazono apacioj reikalingos tam, kad nubegtu perteklinis vanduo. Jeigu vanduo nusistoves vazono dugne - tiketina, kad del perteklines dregmes saknys prades puti ir tai neigiamai atsilieps virs zemes esancioms augalo dalims. Imanoma auginti ir vazone be skyliu dugne, bet su skylem - geriau paciam augalui. Triminti irgi galima kuo tik panorejus, nors ir su peiliu pjaustyk, jeigu rankos kreivos, tai net ir pacios geriausios zirkles atlikti darbo gerai nepades. Realiai triminimo irankis yra patogumo ir produktyvumo reikalo dalis. Kam kaip patogu - tas taip daro, yra kam ir pirstais skabyt patinka. Rankiniam triminimui paprastai patogiausiomis laikomos tokio tipo zirkles: https://www.pro420.com/wp-content/uploa ... -bud-3.jpg , kurios lengvai paima ir mazus, didelius lapelius, pajegios lengvai nukirpt kotelius (tvirtos, ne per trumpos, ne per ilgos ir turi smailejanti gala), turi spyruokle, kad nereiketu daryt zirkliu "atidarymo" judesio, nereikia lauzyt pirstu zirkliu pirstaskylese, galima dirbt praktiskai visu delnu.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
Sveiki gyvi visi. Noriu paprašyt protingesnių už mane pagalbos. Turiu 3 naujus pc ventiliatorius 8cm ir net neįsivaizduoju kaip juos pajungt, nes nesu turėjęs absoliučiai jokios patirties su elektronika ir pnš. Tai kaip siūlytumėt juos saugiai pajungt?

"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
- Moderatorius
- Moderatorius
- Reputacija: 94
man užsukt gal? 
nupjauni laidus ties ta vieta, kur įeina į fyškę (juodas/raudonas)
ir nuo blokelio (5v, ar kiek ten tie ventiliatoriai būna)
pvz nuo seno telefono pakrovėjo, ar kokio nors š.deliuko pajungi
ir viskas
jei matai, kad sukasi ne į tą pusę, sukeiti laidus, taip pasidarydamas įpūtimą arba ištraukimą ((:

nupjauni laidus ties ta vieta, kur įeina į fyškę (juodas/raudonas)
ir nuo blokelio (5v, ar kiek ten tie ventiliatoriai būna)
pvz nuo seno telefono pakrovėjo, ar kokio nors š.deliuko pajungi
ir viskas
jei matai, kad sukasi ne į tą pusę, sukeiti laidus, taip pasidarydamas įpūtimą arba ištraukimą ((:
O saugu čia su tais pakrovėjais? Galvojau apie tai, bet kažkaip nesaugu pasirodė, bet jei viskas tvarkoj, tada reiks ieškot pakrovėjų
Užsukt pakol kas dar nereikia 

"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
- Moderatorius
- Moderatorius
nesuliesk laidų kartu, ir viskas.
daugiau viskas čiki
gali nuo kompo usb bandyt, ar dar nuo kažko. nesuliesk +/- ir viskas..
sujungi laidus, atitrauki viens nuo kito, kiši į rozetę, ir žiūri, ar veik
daugiau viskas čiki
gali nuo kompo usb bandyt, ar dar nuo kažko. nesuliesk +/- ir viskas..

sujungi laidus, atitrauki viens nuo kito, kiši į rozetę, ir žiūri, ar veik

Jo viskas veikia, gal kiek silpnokai pučia, bet manau LED'ui užteks atvėsint. Vienas pakrovėjas 5v kitas, 3,7v.
Sveiki, 12v turi buti
) kompo maiteka pigiausia jungi i tas fiskes ir nereikia nieko pjaustyti.
O dabar mano klausimas, dziovinu budus 3 svaite, siandien bevartant pyst sekla, grazi tokia, tai kas mano drauge galejo apvaisinti? Kiti dar 2 auga, tai panasu irgi bus apvaisinti? Ar cia isvis hermis koks
?

O dabar mano klausimas, dziovinu budus 3 svaite, siandien bevartant pyst sekla, grazi tokia, tai kas mano drauge galejo apvaisinti? Kiti dar 2 auga, tai panasu irgi bus apvaisinti? Ar cia isvis hermis koks

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
sveiki. kokia sviesos trukme geriausia zydejimo laikotarpiui? beje pakeitus sviesos perioda paankstes zydejimo pradzia ar ne? nes jau 2men augalas auga ir dar nepanasu kad noretu zydeti, o darosi didelis
Galejo nepastebimai uzhermiuot augalas. Tukstantis moterisku organu ir vienas vyriskas. Pvz. https://www.alchimiaweb.com/blog/wp-con ... 42x300.jpgObuolys rašė: ↑2017-10-02, 18:59 Sveiki, 12v turi buti) kompo maiteka pigiausia jungi i tas fiskes ir nereikia nieko pjaustyti.
O dabar mano klausimas, dziovinu budus 3 svaite, siandien bevartant pyst sekla, grazi tokia, tai kas mano drauge galejo apvaisinti? Kiti dar 2 auga, tai panasu irgi bus apvaisinti? Ar cia isvis hermis koks?
Labs, jeigu augalas automatas - sviesos periodas zydejimo pradziai itakos neturi. Automatines veisles zydeti pradeda pagal amziu pacios. Neautomatines veisles zydet gali pradeti, kai tamsos buna 10 ir daugiau val. per para. Bet siaip kaip taisykle standartiskai visam pasauly, kad augalas pradetu zydet yra padaroma paroje 12val sviesos ir 12 val tamsos.Duokpatraukt rašė: ↑2017-10-02, 19:48 sveiki. kokia sviesos trukme geriausia zydejimo laikotarpiui? beje pakeitus sviesos perioda paankstes zydejimo pradzia ar ne? nes jau 2men augalas auga ir dar nepanasu kad noretu zydeti, o darosi didelis
CB-1 CB-2
Nu nu, jungiau aš į atjungtą nuo pc visą maitblokį, niekas neveikia, o jei prijungi prie pc, įjungi pc tada pradeda jau suktis. Aij, bandysiu su pakrovėjais žaist, gal nepadegsiu namų

reiskias kazka ne taip darai 

Taip ir turi buti, neveiks, jei nera pagr. plokstes. Reikia paimti ta placia fiske kuri jungiasi i mamke , ten surasti tamsiai zalia ir juoda laidus, ir juos uztrumpinti patrpusavyje, tada matekas gaus signala kad reikia uzkurti ventiliatorius.
Va taip:
https://printrbot.zendesk.com/hc/en-us/ ... umper.jpeg
Aukštoji matematika man čia
pasidariau su pakrovėjais, tai tyliai dirba, o ir galios užtenka, temperatūra nekyla.

Pirkau galingiausią kokį radau, su gan nemažu slėgio potencialu. Varo tikrai normaliai, bet panašu, kad planas turėti tylų growboxą žlugo

Na ką gi - netgi uždarius viską šldytuve triukšmas žiaurus. Arba kažkaip ribosiu srovę arba keisiu ventiliatorių į mažiau galingą.
Kaip manot, kaip geriausia būtų, šitoj dėžėj 45x45x80cm, išnaudot daugiau vietos, kad užaugint žiedelių daugiau? Lankstyt ar tik topint? Ir klausimas iš mano, pusės, ar užteks man tos ufo led 300w, nors jų tikrai ten nėra tiek bus gal kokių 60w, tikiuosi.

geras.!!!

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
jei ka nors neuzdarys :x

beto jei noresi galiu papasakot kaip padariau kad ta lempa neuztu kaip isprotejus, na kadangi rankas turiu , viska perdarau savaip, nes jos garsei uze 

Joo ūžia tj pzdc kaip garsiai. Stovėjo ji pas mane kambary, tai galvojau viskas bus normaliai, bet nakty niekaip negalėjau užmigt 2-3 valandas prasivarčiau ir išjungiau,

- Moderatorius
- Moderatorius
ir lankstyk, ir topink, manau.
gausi kažkokią raizgalynę iš augalo, bet užimsi daugiau vietos
dar pagalvočiau apie tokį variantą, kai visa boxo apačia izoliuota, ir visą plotą žemės užimtų.
p.s. kaip su sėklom?
gausi kažkokią raizgalynę iš augalo, bet užimsi daugiau vietos
dar pagalvočiau apie tokį variantą, kai visa boxo apačia izoliuota, ir visą plotą žemės užimtų.
p.s. kaip su sėklom?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2577 Atsakymai
- 1016373 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas grandboy
-