rudavimas, jo, gal ir pė xaš. xuj znaet, daug kas gali būt

pradžioj tiesiog normaliai rūgštingumą žemės palikčiau tokį pat, ir žiūrėčiau, kas vyksta po to
ar į blogą pusę, ar į gerą

o šiaip, rimtai, iš visų tik viena? ):
kažką reik galvot

2, prieš 4-5 dienas prasimušė dar viena, po 2 ar beveik 3 savaičių daiginimo. Nebus taip, kaip G. sako, kad gali būt apvaisinta Lietuviškomis žiedadulkėmis?akkmuo rašė: ↑2017-10-20, 00:06 man pasiraitė keletas lapelių tos rūšies, bet tai buvo ~5savaitėj.
rudavimas, jo, gal ir pė xaš. xuj znaet, daug kas gali būt
pradžioj tiesiog normaliai rūgštingumą žemės palikčiau tokį pat, ir žiūrėčiau, kas vyksta po to
ar į blogą pusę, ar į gerą
o šiaip, rimtai, iš visų tik viena? ):
kažką reik galvot![]()
Nu žiūrėsma kaip čia bus. Kvapelis tai pasakiškasG. rašė: ↑2017-10-20, 08:54 Įdomu, įdomu. Iš trilapių pirštų panašoka, kad smarkiai ruderalis dominuotų, tai nenustebčiau, jei draugelis augino lauke ir koks nors lietuvaitis apdulkino arba tiesiog lauke rado ir atnešėnu bet visaip gali būti, čia aš be garantijų, tiesiog spejimas. Dėl rudavimo tai irgi visaip gali būti, atkreipk dėmesį dar, kurioj vietoj yra parudave (per centrine lapo arterija) ir nuo rudavimo pradeda linkti vienpirstis. Anam uzsirietusiam rudavimo nelabai matosi, bet irgi gali buti, kad paciam lapo viduj trumpina medziagu vaiksciojima (gali but genetinis polinkis trumpint kazka). Mazdaug kaip umaus sklerotiko ranku pirstai - viduj trumpina, pirstai kreiveja, tinsta. Nu ir dar truputi pluostine primena, bet irgi visaip gali buti, tai ranku tikrai nenuleisk. Su laiku augalui beaugant jis atsiskleis ir pasirodys, kas toks is tikruju yra. Nu ir dar apie tuos pirmuosius lapus. Ta va idomumo, bendro supratimo delei foto gali pamatyt, kad jau pacioj sekloj buna pirmu apvaliu, ir karpytu lapu uzuomazgos. Lieva ziedadulke ant normalios piesteles nukrito - puslieve sekla, puslievis daigas. Mazdaug kaip lievas spermatozoidas apvaisina kiausialaste arba atvirksciai. Nu bet jei vaikelis turi kazkokiu igimtu trukumu tai tikrai nereiskia, kad jam augant tu trukumu neiseis sumazinti arba visai pasalinti. Tiesa o kaip kvapas? Turi jau koki nors specifini kai prilieti? Ir dar pamirsau, kokia cia pas tave lempa ir kokiu atstumu nuo augalo? Liesi augaliukai dar gali buti del sviesos trukumo, o kad efektyviai isnaudot mixintu diodu led'us, tai reikia kad atstumas tarp lempos ir augalo butu optimalus ne per mazas ir ne per didelis, kad spinduliai bekrisdami spetu susimaisyti, pasiskirstytu tolygiai.
dazniausei gelsta lapai apacioja nes truksta sviesos fotosintezei, jei turi galinybes aisku nesk y kambari, bet su kuo ten zadi apsviest ja? hmmm tresti ? kol foto nematom negalim patartAndriuxes rašė: ↑2017-10-22, 18:39 PATARKIT
Kadangi mano F augalas yra vos ne 1,8m didumo ir panašiai į plotį. Jį auginu balkone po stogu ir uždaroje patalpoje, BET atėjo tokie orai, kad temp. nukrenta gana žemai ir aš manau, kad tai labai mažina žiedus, nes jau prasidėjas vėlyvas žydėjimas, o žiedai man daug kitokie kai buvo AUTO augalas jie tokie tankūs, o šitie nelabai, bet jų dachuja ir dar biški.Tai patarkit ką daryt ? Pestilės po biški pradeda ruduoti, o man žiedų didumas nepatinka... noriu didesnių. Turiu galimybę nešti į kambarį ir numesti kitam roome aišku kvapas eis kak nada per visą trobą
nes balkono duris atidarius jaučiasi toks stiprus kvapas, kitiems smirdi, o man palaima. Tai kaip dabar čia daryti ? Gal vertėtų palaistyti gerai ir patręšti kur daugiau fosforo ? Nes pradėjau pastebėt, kad lapai po biški darosi šviesesni nuo pačio dugno, seniau tręšta su NEorganinėm trąšom, tai tik nuo anos savaitės pasijautė trūkumas azoto. Ant šito augalo ištaisiau klaidas kurias padariau ant AUTO augalo, tai čia jų nėra, bet dabar temperatūros.
Auga jis visą laiką prie tokių temperatūrų kokios yra už lango, balkone nėra šalto vėjo ar apskritai vėjo, kažkiek šilčiau
Čia manau jis man gavosi hybridas kaip ir Indoor ir Outdoor. Lauko sąlygos kaip ir, bet auginu viduj.
nepakenks as ir kai lanksciau lietesi ne vienas lapelis , jei pavyks imesiu kaip maniskis atrodeVolkas rašė: ↑2017-10-23, 20:03 Google chrome. Nueini į komentarus, spaudi pilnas redaktorius, tada spaudi viršuje tokį paveikslėlį (su kalnais) ir pasirenkti kurią nori nuotrauką įkelt. Aš darau taip.
Gerai, paliksiu ta lapuką, galvojau, kad ten gulėdamas prie pat žemės nepradėtų pūt ir šiaip, kad augalui nepakenktų.