[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) Kanapių sėklų legalumas Lietuvoje - Puslapis 4 - Kanapės mėgėjų lyga
Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Blabla rašė: ↑2017-11-20, 21:24
Blemba,taip norisi susiveikt tų seklų ir pabandyt pasodint kažką,visgi pirmas kartas butų gal reik bandyt stuffe paieškot
Neverta su stuff'o seklom net prasidet. Laiko svaistymas,jokiu garantiju kas ten bus taip kad nesiulyciau.
pritariu MnT, esu augines is gatvinio stufo rastas dvi seklas, abi moteris buvo ,12/12 periodas zydejimo , ziedai atrode gal ir neblogi , bet... vienas vos suko , o kita ismeciau lauk , nes skonis kaip zibalo buvo , nes supykino po parukymo DD
Turiu dar viena klausyma. Jai perku seklas iš nirvana ten tiesiog galiu jiems pinigus siust vokeli. Tai tarkim jai muitas purto mano siunta tai jie nelabai turi ką irodyt kad aš tikrai pirkau?
Na bent iš savo patirties galiu pasakyt,kad jau kai čiumpa tai nesigilina kas mokejo,iš kur mokėjo.Mato tavo varda ir jiem p*.Verskis kaip nori.Tačiau mano atveju aš ne nelegaliai siunčiaus,o tiesiog juos apvogiau
Gali savo vardu siusti, svarbu ,kad butu neregistruotas pastas, tada gali atsimazinti. Kai siunciausi is linda seeds, buvo punktas send it secretly ar kazkas panasaus. Gali neregistruotu pastu siusti net ne savo vardu, bet savo adresu, svarbu moketi per bitcoinus arba moneras, bet tikrai ne savo banko accountu