As jau nusprendes indoora mesti ir nebegryzti, bet... Siaip skaitinejau forumus, skaitinejau apie veisles ar akis uzkliuvo uz neville's haze. Taip, tai nepopuliari veile, turi du dilelius trukumus, del kuriu retas ja augina:
1. Zydejimas trunka 14 savaiciu! Tai 3.5 men. kai kitom veislem nereik ir dvieju.
2. Mazas derlius.
Bet stuffas pacios auksciausios kokybes, nerekomenduotinas naujokams. 21% THC, pati stipriausia geriausia sativa, in nerealus high, "Strong psychoactive, spiritual and introspective". Mane tai kabina, tris dienas sapnuoju, darbe apie tai galvoju. Noriu jos! Bet jau tvirtai pasiryzes negryzt prie indooro, outdoore neimanoma uzaugint. Jos niekur negausi, tik pats gali uzsiaugint. Bet jauciu mane mintis apie ja kamuos visa gyvenima, kol vistiek kadanors uzsiauginsiu ir ramiai nemiegosiu kol neparukysiu pacios auksciausios kokybes stuffo, zinodamas kad priestai tiek visokio sh uzsiaugines. Bet per pora menesiu manau apsispresiu ka daryt, ivertinsiu aplinkybes.
Dbr esu parukes irgi homegrown ir galvoju koks butu poveikis jei buciau rukes Neville's Haze
Ir vir nersiu per visokius forumus ir shopus skaitydamas apie ja, tikriausiai as durnas.