Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
bandziau sudaigint , tai nedygsta tai ytariu nesubrendusios , tai fsio ragas joms , ar tiesiog per anksti pabandziau, nes jos dar turi pasibrandint kaip sakant ? nes dabar jas sudejau i vesesne vieta ir sandariai uzdares esu
dfsd galbut nesubrendusios,nes siais metais daiginau praitu metu auto NL seklas,tai buvo tokiu kurios per 4h prasikale,kitom sweikom max para tik tiek kad gavosi reg semkos
Grazi sativele pas tave lapai geltonuoja nes tavo panike zydi,tai normalu,o del ziedu man ten nieko baisaus neatrodo,pas kiekviena medeli ziedai skirtingi,vieni sviesus,kiti tamsus ir tt,o kad salia mazesni lapai taip pat pagelte nekreipk demesio,ji zydi viskas ok nepanikuok
trąšų su fosforu gali pabandyt duot kažkiek, ir bent jau aš, nuskabyčiau tuos leisgyvius lapus nuo žiedų
šiaip, neatrodo labai gražu, bet, jei žiedai toliau didėja, nesuk galvos per daug.
Sveiki, gal padėsi? Auga du tos pačios rūšies augaliukai vienodom sąlygom, lauke. Vienas-didesnis, visiškai sveikas. Kitas prieš kelias dienas parodė kaš kokius negalavimus ant viršūnių. 4 žydėjimo savaite, afghan kush special.
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...