Bloga atmintis?
kalis shirdziai, jo mums rinktinei duodavo. Man ir su atmintim prastai, reiks ko uzsipirktadminas rašė:man regis ne tanko o lektuvu.Sigma rašė:magnio daug yra tanku ratuose kazkuriuose.
nes tankui nebutina but labai lengvam.
magnio sakai... o kas zhino ka organizmui duoda Kalis (K) ?
jo labai abstu mates arbatoi..
viskas priklauso nuo to, kaip tu idemiai klausaisi to vardo, kiek isimintinas yra zmogaus veidas, jo pasirodymas ir pan. Rukymas cia niekuo detas... beto pardavejas savotiskas robotukas, dauguma dali klientu praleidzia nesamoningai, kadangi jei tu samoningai bandysi prisiminti kiekviena ir dar plius jo varda, tai darbo dienos pabaigoj prades skaudeti galva, o po metu kitu - visame tame susipainiosi
atmintis pradeda streikuoti su amzium, bet jei nuo jaunystes taip yra, gal su amzium ji pageres
jei tau 25 nereiskia, kad tu butinai turi tureti gera atminti ar tai butu trumpalaike ar ilgalaike.
man viena karta buvo taip: susitikau su buvusiu kursioku, jis ir sako pries menesiuka cia su tuo ir tuo ir tais zaidem paint ball'a, ir pradejo pasakoti, kaip mergaite is nugaros apsaude, kiek kas laimejo
as klausau klausau,suabjojau ar as ten tikrai buvau, nes jis pasakojo taip lyg as ten nebuciau buves ir girdziu apie tai pirma karta. paklausiau kada cia zaidet, jis pries menesiuka, sakau juozai, as su tavim komandoj buvau
ir maciau, kaip tu ta vargsele mergaite is nugaros apsadei
jis aaa, eina nx pamirsau visai
nu va
poto statuose tas pats individas kazkaip kazkokiam banke sugebejo israsyti 200 $ ceki, bet kur jis ji isleido, kam israsinejo nieko neatsimena
Nu bet juokinga, gauna ataskaita -200$, sako eina nx klaida kazkokia, nuvarom i banka, uzsisako isklotine-paprasom parodyti cekio saknele ir akurat yra jo padetas parasas, bet jis vistiek nieko neatsimena 

man viena karta buvo taip: susitikau su buvusiu kursioku, jis ir sako pries menesiuka cia su tuo ir tuo ir tais zaidem paint ball'a, ir pradejo pasakoti, kaip mergaite is nugaros apsaude, kiek kas laimejo

poto statuose tas pats individas kazkaip kazkokiam banke sugebejo israsyti 200 $ ceki, bet kur jis ji isleido, kam israsinejo nieko neatsimena

Buds Not Bombs
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas