buyan0 rašė: ↑2019-07-08, 13:29
Jus tikrai galvojat, jog pareigunai cia bando viena kita uz dancio patraukt?:D as manau cia absurdas. Isvis jei jums paranoja ko jus lendat i sita foruma

zmones cia ateina parasineja ismoksta augint kalnalapes ir dingsta su visam, nes nu kam jiems sita paleva su jumis. O draugeliu - "pareigunu", galo bet kas buti, pats pareigunas saluha pasodines dienorasti parases, pazvengtume is jo ir pradetume patarimus dalint, pasitiketi, ir xuj suprasi, kad jis mentas. Paprastas nuotraukos nuorodos ikelimas gali buti ip collectorius, nes "oi nemoku as nuotrauku keltis". Pamastykite ponai "veteranai",.kad galu galiausiai isristi cia viena kita yra bereikalingas pinigo svaistymas
Aišku, kad bando. Stebėjo forumą prieš 10 metų, stebi ir dabar. Pats turbūt esi mentas, nes "juk neapsimoka gaudyti", bet pats rašai, kad IP sužinoti paprasta. Išvis, nepasitikiu naujokais čia. Period. Man tai kas, aš emigravęs ten, kur legalu, bet gaila būtų, kad užkabintų ką nors iš šios bendruomenės. Dauguma pradėjome nuo šito forumo. Ne dyleriai čia susirinkę, bet mentam tai nė motais. Sveikas racionalus mąstymas nelygu paranojai. Kai naujokai bando tavo duomenis ištraukti - nieko gero nesitikėk. Ir dar tikina, kad nėra čia ko slėptis

IP, interneto tiekėjas, net miestas gali padėti. Kas gaudosi IT, man pritars. Juk daugelis čia partizanai, persekiojami uniformų. Jeigu galėtų, visus mus čia sukištų cypėn ir nesvarbu pramogai ar medicininiais tikslais augini.
Už tokius pranešimus turėtų bausti administracija. Ir, kaip ir minėjau, būtini taisyklių pakeitimai. Nes dabar chaosas. Tokia mano nuomonė. Daugelis senbūvių čia nebesilanko, išeis ir likusieji, jeigu niekas nesikeis.
Klajoklis rašė: ↑2019-07-08, 09:57
Wtf žmonės, negalvojau, kad jums tokia big paranoja. Nejau į mentuką aš panašus? (:
Aišku, kad mentas. Pūsk iš čia. Ką nors naudingo nuveik, už algą, kurią gauni.