Sveiki,
smagu matyti, kaip dalis jusu dziaugiasi artejanciu derliumi ir graziais augalais. As irgi siemet pirma kart (ir apskritai pirma kart) bandau auginti lauke/kieme. Kaip jau buvau minejes anksciau, savo augalu rusies nezinau, tiesiog radau random seklu, kurios liko po rukymo.
Keleta augaliuku is savo sodo jau esu palaidojes, nes jie buvo pilni kiausiniu. Kitus kelis augalus perkeliau i kita vieta - nors kiausiniu dar nesimato, bet turiu itarima, kad jie tikrai nemoterys bus.
Taigi is visu augalu yra likes tik vienas, kuris tikrai yra moteris, jau identifikavau tuos pistolus ar kaip jie vadinas, du baltus usiukus. Kadangi tai vienintelis augalas, kuri sodinau ne i vazona, bet tiesiog kieme i zeme, tai tas augalas siek tiek smulkesnis, maziau lapu, bet pastaruoju metu visai neblogai atrodo. Nors su tais, kurie auga vazone ner ka lyginti.
Kadangi cia dalis jusu dziaugiasi ziedais ir artejanciu derlium - pas mane nieko panasaus. Kaip suprantu augalas dar vegetuoja, ir ziedavimasis turbut priklauso nuo rusies. Visgi galvojau pasidalinsiu keliomis nuotraukomis, gal turesit man patarimu ar zinosit, kokia tai galetu buti rusis ir kada galima tiketis ziedavimo. Taip pat pridedu ir nuotraukas tu augalu, kurie dar neaisku kas yra ar vyrai ar moterys ar hermiai..
Sitie neaiskus :
Sita vienintele moteris: