Nuo stoned per kojas!Bronius007 rašė:Gal zinot nuo High ar nuo Stoned per kojas kerta, nes gera suvaitgali nusprendem gerai pradeti ir nuejom keliese ipust, tai taip kirto per kojas visiem - vienas sake eina ,bet atrode kad neina, kitam belekaip drebet pradejo, o as tai jauciau kad irig kazkas ne to bet paskui mane ant juoko patrauke. Kai vaziavau namo truliku ir ejau per laisve tai atrode kad visi apie mane sneka. O draugeliui tai visi pazystami atrode.
P.S. Ziauriai parina tie "draugai" kurie nepucia, tik stebi. o paskui pradeda - tipo nustok vaidint, uzteks apsimetinet ir t.t. Visa linksmuma numusa.
kaip zmones apsiruke uzsiparina
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Nu jei kalbant apie parkes tai galiu papsakot kajp viena pana uzhsiparino..Jin ruke pirma karta,taip normaliai buvo,prikolino dar pradzhioj,bet veliau jai nekas pasidare,stovi tokia atsiremus,ishbalus...sakau tau negera?sako taip..sakau o silpna ar kas?sako ne man tikrai labai negera,prashom man kviesti greitaja :>>>
sakau nu tau nera ant tiek negerai...o jin: ne man tikrai labai negera,prashom man kviesti grejtaja:>>
sakau mergyt tu rukei pirma kart ir tu pagalvojai,kad tau negera taj ir patikejai...nusiramink,va vandens duosim ir geriau bus..Ishejo pora panu atsigert pirkti,o mes likom su ja...Atsigule jin ant pievutes pazhejo i dangu,po to jau zhandukai iraudo,atsigavo kajp ir..
Sakau nu jau geriau?jin aha...ash: nu va,sakiau kad uzhsiparinai...jin: o visalaika taip buna? ash: nu kad nea,tu rukei pirma kart del to taip ir suregavai..
jin: o dar bus galim rukyt?
:>>>>>>>>
ehehe...gerai jin mus pratashke tada :>>>
sakau nu tau nera ant tiek negerai...o jin: ne man tikrai labai negera,prashom man kviesti grejtaja:>>
sakau mergyt tu rukei pirma kart ir tu pagalvojai,kad tau negera taj ir patikejai...nusiramink,va vandens duosim ir geriau bus..Ishejo pora panu atsigert pirkti,o mes likom su ja...Atsigule jin ant pievutes pazhejo i dangu,po to jau zhandukai iraudo,atsigavo kajp ir..
Sakau nu jau geriau?jin aha...ash: nu va,sakiau kad uzhsiparinai...jin: o visalaika taip buna? ash: nu kad nea,tu rukei pirma kart del to taip ir suregavai..
jin: o dar bus galim rukyt?
:>>>>>>>>
ehehe...gerai jin mus pratashke tada :>>>
Mo`Fire!;>
-
- Pažengęs
oj man gruzas buvo viena karta
zodziu 3 sedejom pas viena zmogu namie atejo mergos dar dvi (atsiprasau paneles
) nu ir zodziu kas kasiaka ,kas isgert ir taip isejo, kad turejom rukyt o tas "seimininkas" su mergaite isgerti ir zodziu jis isejo gerimu . mes likom 4iese namie sugalvojom ,kad nereikia cia nieko laukt ir parukom
taip taip teisingi per bonga
tabako nebuvo sudejom gryna ir parukem. atejo visas tas geris ir staigiai prisiminiau ,kad mano turiu keliaut! tevai sianakt i vokietija isvaziuoja
aaa !! stresas sukilo zodziu sakau: nepykit turiu varyt visai pamirses buvau t.t. man jie irodineja, kad niekur neiseisiu nes seiminkas raktus issinese
ir jai iseisiu tikrai iki namu nedaeisiu . nueinu prie duru akurat raktu nera ! tada jau gruzas sukilo
pas nieka saskaitoj ner ,kad tam paskabinti, kad gryztu is isleistu mane . zodziu stovim dviese kolidoriui apsiruke polnai ir strateguojam ka cia daryt tos mergos kikena ten is musu (nu primetat kaip is salies atrodo
) zodziu oba man mintis
sakau blet lipu per langa nieko cia nebus .draugelius neleidzia sako nukrisi uzsimusi .gyncijamies motereles dar irgi trigrasti kisa o man stoga rauna atrode, kad isprostesiu vos ne iki mustiniu daejom
juokingai dabar atrodo bet tada tikrai taip nebuvo
vienu zodziu gryzo seimininkas isleido mane varau davolnas namo px ,kad ziema salta ,bet bile tikslo link o tas draugelis kur pasiliko rasineja man zinutes : kur tu ? kaip tu ? ar viskas gerai ? As bandau sumynkit atgal nieko man ten neiseina nesigauna tu zinuciu rasyt
krc ir neiznau kaip sugalvjobau ,bet gavos taip, kad bandau parasyt logiska minti, bet kai paspaudziu kokia raide tai jos netrinu
ir is tos raides pirma sovusy zodi i galva ir parasau
ten toli nesamone gavos ant tiek zmones is manes prikola uzgaude ,kad ejo saskita pylditis paskambina man ir klausineja: ka tu ten rasiai ka pasakyt norejai ? juokiasia kvatojasi man salta vos prosneku ant tiek uzgruzino ,kad telefona sutrypiau
cia buvo labai seniai ir po to laiko jokio gruzo nejauciu priputes ,nes pries rukydamas gerai apmastau ir paklausiu saves ar turesiu siandien kokiu reikalu ? ar galiu pilnai atsipalaiduot ? ar man prireiks blaivios galvos ? tai tokia sistemele esu ivaldes
P.S. namo gryzau laimyngai

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

P.S. namo gryzau laimyngai
-
- Ekspertas
na parintis nesiparinu, kartais apema gruzas, kaj kas sedi ir stumia apie mj zala arba dar kokias nesamones, bet tai tik tiek
bet karta buwo keistas nutikimas kaj norejau pasakyt viena zodi ir netycia kazkajp mano galvoj to zodzio raides apsikeite ir is burnos iskrido totali nesamone dar pasijuokiam kartasi, o pasakiau tada "mista pista" ar kazkatai panasaus

As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten soka
as mintyse norejau bet isskrido zodzei.

vaikai nenarkokit vartotiku.
Cia tai gerasLegalus rašė:As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten sokaas mintyse norejau bet isskrido zodzei.

-
- Ekspertas
Legalus rašė:As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten sokaas mintyse norejau bet isskrido zodzei.
o ash nesupratau

Nemanau,kad tu ir turėjai ką nors suprast.Legalize it! rašė:Legalus rašė:As ejau i gedimino shopo tulyka ten neveike ekskavatorius ir uzdeta juosta ant paskutinio auksto kad kilt as toks isivazeves jau 4 pakilau 1 liko ziuriu uzdaryta ten zmoniu stovi daug kalba kaska sakau kas cia per prikolas, kajp ji suprast? sako virsui kaska ten sokaas mintyse norejau bet isskrido zodzei.
o ash nesupratau![]()

-
- Ekspertas
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 15 Atsakymai
- 8376 Peržiūrėta