Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Viskas čia gerai atrodo Tas rabarbaras, gal turės ypatingą skonį ar poveikį, labai gerai padarei, jog auginai iki galo. O dėl trimingo, tai aš irgi bandysiu džiovint su lapais. skaičiau, jog taip augalas ilgiau džiūna ir mažesnė tikimybė perdžiūt, turi geresnį skonį ir kvapą
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
Volkas rašė: ↑2020-02-07, 13:41
Viskas čia gerai atrodo Tas rabarbaras, gal turės ypatingą skonį ar poveikį, labai gerai padarei, jog auginai iki galo. O dėl trimingo, tai aš irgi bandysiu džiovint su lapais. skaičiau, jog taip augalas ilgiau džiūna ir mažesnė tikimybė perdžiūt, turi geresnį skonį ir kvapą
hehe, aciu nesulaukiu, kada grizes pamatysiu dziustanti ir galesiu paragaut. Tik gal nepaminejau, kad jis dziuna siuo metu visas medis, atskirom sakom nekarpytas. Bet iki isvykimo vis nuimdavau fan lapus, tai pagrinde sugar leaves like buvo. Paduosiu dar foto reportaza grizes
Volkas rašė: ↑2020-02-07, 13:41
hehe, aciu nesulaukiu, kada grizes pamatysiu dziustanti ir galesiu paragaut. Tik gal nepaminejau, kad jis dziuna siuo metu visas medis, atskirom sakom nekarpytas. Bet iki isvykimo vis nuimdavau fan lapus, tai pagrinde sugar leaves like buvo. Paduosiu dar foto reportaza grizes
Sveiki,
kaip ir buvau zadejes, grizes is kelioniu dalinuosi savo "rabarbaro" harvestu
siaip esu labai patenkintas, nesu isrankus skoniui, bet sitas mano nuomone gavosi neitiketinai geras - jokio astraus skonio dar net nebrandinus, jokio sieno kvapo..ir kabina tai ipatingai gerai.dry trimmingas labai pasiteisino, visi tie sudziuve lapukai tiesiog patys nutrupejo juos tik palietus. Gavosi apie 30 sauso priminsiu, kad cia yra NL Auto, nors nesu 100% tikras del rusies, kadangi dovanotos seklos, bet parduotuvej sako cia NL auto:)
Volkas rašė: ↑2020-03-01, 17:30
NL ir Dwarf, abu auto 3mėn
Ir kaip ju kvapo stiprumas ?
Dwarfo tai stiprus labai, nl silpnesnis. Pasakyk kodėl klausi, bus lengviau tada man atsakyt Tik einam čia, kad neteršt fotografijų temos : viewtopic.php?f=2&t=1585&start=3960