Temperatūra. Dregmė. Ventiliavimas.
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
dar karta kartojiu !!!!!
TEM KURE NESUPRANTA
KAIP JOU HERBALISTAS SAKE KAD DALIVAUTI SITAM FORUME PRADZIAI NEPATINGEKIT PERSKAITIT PRADZIAMOKSLIO O NE UZDAVINET KVALUS KLAUSIMUS KAIP- NEZINOU KAM LEPOS REIKALINGOS SVESAI AR SILUMAI PADEKIT!!! ARBA KAIP PRADAIGINTI SEKLA!!! CIA ZMONES ATEINA JOU NORS SU ELEMENTARIOM ZINIOM O NE TAIP KAD NEKO NEZINOU SKAITIT IR JESKOT TINGIU O NORIU ZINOT VISKA IR DABAR!! GUDRUCEI TAIP NEBUNA!!!

-
- Naujokas
stai resursas ir anglu ir rusu kalba:Snow-white rašė:noreciau suzoniti kur galima butu pasiskaityt apie tos pradziamokslius??
http://olk-peace.org/modules.php?name=D ... oad&cid=11
Jei nori - gali isverst kokia knyga ir i lietuviu kalba. Busim labai dekingi

Perskaiciau visa foruma..bet atsakymu i siuos klausimus neradau..sorry jei apie tai buvo kalbeta, bet as nepamaciau o gal ir nepamenu
1.Koke vandens temperatura tinkamiausia laistyti dirva??
2.Koke tinkamiausia oro temperatura auginti ganza?
3.I koki gyly ikasti sekla?
4.Kiek mazdaug val i para reikia apsviesti augala??(pasejus,isdygus,zydint..)
Nu kaip ir viskas butu
Atleiskit jei mano klausimai jums pasirode kvailoki, as esu zalias auginime, bet rukau daug ir isleidziu ant to lb daug pinigu, todel nusprendziau bandyti auginti dumus..
Aciu is anksto!! tu jou igrisai cia visems man atrodo! 1. apie 20-23 laipsnei! 2. 20-27 3. 0,5 cm. 4.kai isdigus pirmas 2sav.24val. poto 18val. ir zidejime 12 val. tikiuosiu dougiou klausimu nebus!
1.Koke vandens temperatura tinkamiausia laistyti dirva??
2.Koke tinkamiausia oro temperatura auginti ganza?
3.I koki gyly ikasti sekla?
4.Kiek mazdaug val i para reikia apsviesti augala??(pasejus,isdygus,zydint..)
Nu kaip ir viskas butu
Atleiskit jei mano klausimai jums pasirode kvailoki, as esu zalias auginime, bet rukau daug ir isleidziu ant to lb daug pinigu, todel nusprendziau bandyti auginti dumus..
Aciu is anksto!! tu jou igrisai cia visems man atrodo! 1. apie 20-23 laipsnei! 2. 20-27 3. 0,5 cm. 4.kai isdigus pirmas 2sav.24val. poto 18val. ir zidejime 12 val. tikiuosiu dougiou klausimu nebus!

-
- Pažengęs
Sveiki, herbariumas stovi kambari kurem temperatura apie +9-10C galvoju pasimti orputi(sildituva) ka manot http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0050840447 ? ar apsilditu 150x72x150 herbariuma ir kiek per para laiko turetu pusti ? raso, kad 1kw jo kazin daug elektros ima toks? 

Tiesa sakant as labiau noreciau tokio herbariumo kuriame yra 10C laipsniu nei tokio kuriame 20, ypac jei nedidele patalpa.bugis rašė:Sveiki, herbariumas stovi kambari kurem temperatura apie +9-10C galvoju pasimti orputi(sildituva) ka manot http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0050840447 ? ar apsilditu 150x72x150 herbariuma ir kiek per para laiko turetu pusti ? raso, kad 1kw jo kazin daug elektros ima toks?
Apie sita sezonine problemele rasiau ilga posta kai netingejau ir visai neseniai!:
http://www.legalus.net/dis/viewtopic.ph ... &start=600
ir ten sprendem beda kai temperatura -15C.
Beje rasai 1kw ir klausi ar daug elektros ima, tu pats parasei kiek tos elektros 'ima'. O kaip apskaiciuoti irgi buvo rasyta , netgi durna tema buvo siuo klausimu. O kaina dar karta pasakau kaip labai paprastai galima apskaiciuot.
Paprastais zodziai kalbant 1kw reiskia kad per valanda sudegina 1kw, dbr kai pakilo kainos uz elektra tai uz 1kw moki 33ct, tai reiskia tas sildytuvas per valanda tau pridegins elektros uz 33ct, jei 12 valandu 4lt, tai jei bus yjungtas 12val. per para tai per du menesius tau privarys ~245LT. Zodziu paskaityk mano ta posta kur daviau linka gal kils ideju kaip ishsiversti be sildytuvo, nes jei skirtum ta 1kw sviesai tokiam plotui, tai butu

Per daug as rasau...
Nu tai pajunk tuos siurbliukus ant taimerio kad kazkiek laiko isijungtu paziurek per kiek laiko kiek vandens prapompuoja, pajunk slangas ir vsio, tas mechaninis taimeris nelabai tiks, reiktu elektroninio, kainuoja gal apie 15lt senukuose. Jei su tais tavo purkstuvai nelabai kas gausis galima is akvariumu parduotuves nusipirkt siurbliuka cirkuliacini ar kaip jis ten, turi galva ant peciu gali sugalvotAlbertas rašė:kaip jis atrodo ? kur galima isigyti kiek jis ~kainuoja .turiu kelis nereikalingus wariklius nuo masinos langu purkstuwu
jai pritaikius juos kad kaskaskiek laiko papiltu butu liux
tik bijau kad mano savadarbe xaltura newirstu is siltnamio i akvariuma

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas