Tai gal perlaistei tiesiog? Geltonuoja lapai?
Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
Nemanau, palaiščiau nedaug. Dabar bandžiau flushint, tai lyg ir atsigavo per naktį, tik lapų galiukai kai kurie džiūti nori.
atsigaus medinuk, nieko nedaryk
Bet darbe mane vadina - Veryga
Palik tu augaliuka, nekamuok. Persodinus reikia dregmes ir ramybes.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
Gal ir paveluotai, bet sekanciam kartui bus aiskiau - problema buvo nuo pat daigelio pasodinimo. Is kart po gimimo buvo pasodintas i durpiu vazoneli. Laikiau ant palanges kol paaugs ir matomai del sviesos trukumo isstypo per daug. Bet nuo kitu labai nesiskyre. Jau dideliam vazone, pradejo linkti zemyn ir as ji pririsau prie kuoliuko. Nesuverziau, laisves daviau. Bet augant toliau ta silpna stiebelio dalis taip ir liko kazkokia netvirta. Galvojau LST naudoti, bet sitam augaliukui tai tikrai netiks. Toliau auga tvarkingai, viskas atrodo kaip is nuotrauku (ten kur viskas gerai
) Silpna vieta ties grunto virsum. Kodel taip nutiko ? Ir ka daryti kad taip nenutiktu ? Gal nuo pat pradziu per giliai i zemes idejau sekla ?

Auginimo pradžioje PH turi būti 6,4. Bėgant laikui PH lėtai mažinkite kol pasieks 6,0 (žydėjimo pabaigoje). Tai leis augalams pasisavinti šiek tiek mažiau maistingujų medžiagų kol augalai yra jauni, o daugiau pasisavinti kai jie užauga ir žydiVolkas rašė: ↑2020-04-05, 22:56Viskos ok su piestelėm, žydėt nepradėjo ,nepergyvenk, tik parodė lytį, dar augs. Siūlau mažint ph iki 6,0-6,1 kol kas, o žydėjime 6,3-6,4. Užtat ir lapų galiukai gali būt pageltę, nes ph aukšotkas ir negali pasisavint kai kurių elementų, nors ir pilsi juos xN dozėmDesindzas rašė: ↑2020-04-05, 22:08
Sveiki mano vienas augaliukas jau turi pirmas piesteles nors dar tik 4sav....
Big bang auto
Ir pastebejau virsutiniu lapu geltonuojancius galiukus pagal viskas kaip ir copper deficiency
Gali buti ?
Ph visada 6.5 trasu jokiu dar nenaudota
Flushint ? Gal dar kokių patarimų?
Ir kas teisus ? Nes priešingos nuomones
Ta dalis copy paste is pradžiamokslio
Skaičiau, buvau visą lentelę rades, db neberandu. Bet, kiek žinau, kuo šarmingesnė dirva tuo geriau pasisavinamas fosforas, todėl aš lieku prie savo nuomonės, kad žydėjime reikia didint ph. O tu irgi šį klausimą gali nesunkiai išsispręst ieškodamas info googlei ir padarydamas vieną išvadą, t.y. vidurkį visos gautos info išvesdamasDesindzas rašė: ↑2020-04-16, 22:47Auginimo pradžioje PH turi būti 6,4. Bėgant laikui PH lėtai mažinkite kol pasieks 6,0 (žydėjimo pabaigoje). Tai leis augalams pasisavinti šiek tiek mažiau maistingujų medžiagų kol augalai yra jauni, o daugiau pasisavinti kai jie užauga ir žydiVolkas rašė: ↑2020-04-05, 22:56Viskos ok su piestelėm, žydėt nepradėjo ,nepergyvenk, tik parodė lytį, dar augs. Siūlau mažint ph iki 6,0-6,1 kol kas, o žydėjime 6,3-6,4. Užtat ir lapų galiukai gali būt pageltę, nes ph aukšotkas ir negali pasisavint kai kurių elementų, nors ir pilsi juos xN dozėmDesindzas rašė: ↑2020-04-05, 22:08
Sveiki mano vienas augaliukas jau turi pirmas piesteles nors dar tik 4sav....
Big bang auto
Ir pastebejau virsutiniu lapu geltonuojancius galiukus pagal viskas kaip ir copper deficiency
Gali buti ?
Ph visada 6.5 trasu jokiu dar nenaudota
Flushint ? Gal dar kokių patarimų?
Ir kas teisus ? Nes priešingos nuomones
Ta dalis copy paste is pradžiamokslio

"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
Googlinu tikrai nemazai ir video ziuriu irgi daug
Tai nuomoniu kaip visada pilna skirtingu
Nors kolkas vegetacijoi dideliu skirtumu tikrai nepastebejau naudojant ph nuo 6 iki 6.4-6.5
Zydejimo dar laukiu
O oas mane asmeniskai del geltonuojanciu galiuku buvo kalte light stress
O kaip naujokas visada noriu padiskutuoti nes dar tik pradedu suprasti visa sita augaliuka
Galiu pasakyti kad net prie s pirmą karta pradedant reik tikrai nemažai info susirinkt kad poto nebutu kas antra diena kvailu klausimu i tema augintiniu problemos
O realiai isbegantis ph pas mane dazniausiai tarp 6.1-6.3 stabiliai nuo augimo pradzios
Siaip jauciasi gerai augaliukai buvo truputis calcio trukumas labai minimalus uzteko vieno laistymo su calmag ir susitvarke kolkas toliau dideliu problemu nebuvo ziuresiu kaip bus zydejime
Tai nuomoniu kaip visada pilna skirtingu
Nors kolkas vegetacijoi dideliu skirtumu tikrai nepastebejau naudojant ph nuo 6 iki 6.4-6.5
Zydejimo dar laukiu
O oas mane asmeniskai del geltonuojanciu galiuku buvo kalte light stress
O kaip naujokas visada noriu padiskutuoti nes dar tik pradedu suprasti visa sita augaliuka
Galiu pasakyti kad net prie s pirmą karta pradedant reik tikrai nemažai info susirinkt kad poto nebutu kas antra diena kvailu klausimu i tema augintiniu problemos
O realiai isbegantis ph pas mane dazniausiai tarp 6.1-6.3 stabiliai nuo augimo pradzios
Siaip jauciasi gerai augaliukai buvo truputis calcio trukumas labai minimalus uzteko vieno laistymo su calmag ir susitvarke kolkas toliau dideliu problemu nebuvo ziuresiu kaip bus zydejime
Aš visada ph laikau 5.9 - 6 ir užaugo be jokių problemų labai gražios spalvos. Aišku pas mane coco

Sveiki! Lapu galiukai mirsta

Tam ir lapai, lai jie mirsta

Gali panasiai gelsti nuo azoto pertekliaus, tai sek ar negelsta visas lapas. Bet priesingai nei, kad daznai buna zmones padaugina trasu ir sakau - baikit, ble, trest be proto (is ten dauguma forumieciu problemu), tai sikart manau, kad kazko truksta isties. Ir, speju, tai gal buti kalis. Bet kokiu atveju, as daryciau savaite laiko kokybisko vandens dieta, o po to po truputi pajungciau trasas (restat).
Visi lapai ziuri zemyn,nelb noriu tiket kad pertrestas,nors nera reikalo jo vapse serti trasom,akis uzkliuvo uz zemiu,jos tamsios,tai mintis persarasi kad jis ryskiai perlaistytas,pastosiai,nuolatine dregmem saknys nekvepuoja,del tu pirmu lapu tai nieko tokio,retai kada juos islaiko iki pacio galo,o jei tai padaro tai salygos augalui indealios turi but
Tresti, tai netresta, zemes tamsios del to, kad cia durpes su juodzemiu maisytos. Gal ir perlaisciau, bet Mano mintis yra, kad lock out'as jiem, nes tas durpes paskubom prazioplinau paimdamas PH 5-6. Bet xuinia, i lauka jau isnesiau, padariau siek tiek kitoki misini, tikiuosi atsigaus.
Kol galiukai nedega azociuko
ir maziau laistyti gal

Bet darbe mane vadina - Veryga
Aaaah!! Jopapa, savaitele laiko jau kaip lauke ir panasiai po praeito mano posto praejo, blogeja. Nelaisciau per daug, kas vyksta? Stresuoja? Ar pilt siek tiek biobloom'o? Beje, visiem alei vieno tapati problema, negi zemes tragiskos?

O kokias žemes naudoji, gal turi pakuotę? Man irgi buvo tas pats
Pirmiausia, patikrink, ar nera kenkeju... Jeigu nepratinai pamazu ir iskart isnesei i lauka, gali buti light stress. Nors siaip atrodo kaip pH problemos... Arba visgi perlaistai. Arba stipriai pH pasikeite (PH fluctuations). Akivaizdu, kad kazkokio streso pasekme.
Maziau tiketina, kad kalio truksta. Tikrai neatrodo alkanos.
Reguliuoji vandens pH? Kokias zemes naudoji?
Atvirai pasakius, man baigesi panasios bedos, kai nustojau Biobizz produkcija naudoti

Jei skaitai EN, gali uzmesti aki i https://www.420magazine.com/community/t ... ant.94044/
Bong Maestro
Buvo stresas, susitvarke viskas po dar savaiteles.
Puiku!

Na maniskiam jau apie 5 savaites, vienas kitas lyg ir pradeda zydeti, augalai nera labai dideli ar lapuoti, realiai tik pries savaite is pazastu pradejo leisti sakas, plius treniruociu nevedziau, tai man atrodo nebus daug derliaus 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132589 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-
- 1864 Atsakymai