Sveiks, as manau, kad prie tu, kur parasyta auto, tai del lyties tu niekad nedvejok jei ir neparasyta feminizedOutdooriukas rašė: ↑2020-06-03, 23:41 Jo,menesiuks i keleta dienu, tj 100%feminished seeds ramus as del lyties,nu o ka turesiu,ateitis parodys,ka manot apie trašas? Verta trešt ar nelabai? Pliusai+ Minusai- Ačiu![]()
Grazus augalai, saunuolis!Outdooriukas rašė: ↑2020-06-06, 12:01 Sveiki,šįryt darytos gražuolės va nu auga gražiai kolkas parodė lyti jau atrodo viskas čiki,tai dar sekmadieni parodysiu jas nes nuo pirmadienio,kaip ir sakiau pradėsiu trešt,dar nepodaug bet pradesiu o dabar va
RoyalHaze![]()
![]()
RoyalCheese![]()
![]()
![]()
Gero savaitgalio!![]()
Labas!Outdooriukas rašė: ↑2020-06-07, 13:11 Nežinau chebrantai gi esmė ir yra 3metus skaiciau foruma,prirukai ir skaitai viska perskaites,tada dar skaitai nes tiesiog hobis,o su augalais turi kaip su kudikiais nu ir ziekit i veisles ka is kur perkat kiti prisiperka seedsu po 7$ ale 100%feminized nu tai...
Feminized gera sekla atminkit niekad neis maziau 20$Nes kad ja išvest ir kartot kartot zinot kakoj cia haunia,jus po pirma pasiziekit geriau koki pychali babajai augin ir kaip augin anie i kartonines dezes pis po 300medziu plantacijoms ir aug graziausiai...nu tai matyt hebra nepirma buša matoTeorija paprasta,jei stresuosi prie augalo jam stresa perduosi,jei chill busi pamatysi kai rukysi,jei muzikyte leisi aųgalam,irgi uzpusi pasileisk muzika istirpsi...visur i viska atsizvelgt reikia dekui uz pagyras,laikomes sekmes
![]()
Va va, as apie tai rašė: ↑2020-06-07, 18:04 Ble odoriukas dave cia isminties![]()
Mano geriausios turimos genetikos nemokamai gautos, o antros pagal geruma kainavo 1.5 uz viena, tai nesupratau del tu kainu niekoUz Gelato mokejau 15 eu, tai cia brangiausia, kiek esu mokejes uz vnt
Kokybe projektu visada reikia improvinti, antraip koks pointas... bet kad is brangiu seklu gausi gera produkta yra is pirsto lauztos.![]()
Aaa, va ka norejai parasyti.. Pries tai rasei, kad gera sekla niekad neis maziau 20$.. O pasirodo, gera sekla eis maziau nei 20 jei moki auginti. Ok, jei ka klsusim, tik bisk db neaisku ar gerai interpretuosime atsakymusOutdooriukas rašė: ↑2020-06-08, 22:44 Nu as nesakau jei augint da nemoki perki po ta dvaca,as kalbu apie growinga na jau su praktika
Tu gali prisipirkt tu seedsu kad ir po 50cnt as nk nesakau,turejau tik omeny kad jei nemoki augint,gali ir po 20$ pirkt nepades....sakau ziekit ka perkat palei save visi,savo aplinka,gi jei maziau sviesos ar ka tsg neaugs...o jei kaip forume rasyta,trukdo medis-kirsk nu sviesa turim hebra vandenukas simple irgi neziekit pradzei tu BioBizo trasu brangiausiu,patys ten pradzioi gerkit ka geriau susigaudyt growingeo pasiimkit atitinkanti NPK 7-7-7 FSIO NADA vandenuko,pas mane jo lietutis pripila,zodziu kas kaip ismastot taip gaunat vandeni,butinai nurugstinkit vandenuka is prudu ar stovincio didelio tvenkinio,o jei jau prie rimtu patikrintu variantu kas puciat kalpokus sijokit pelenus berkit ant zemes vazonan,efektus man pm ten nespaminkit as nerasyciau tokiu prikolu,jei nebutu to ka pamatysit
Greit updeitinsiu,siandian ziurejau lenda piestes po biskuti
Laukit staigmenu,jei turit idomiu klausimu,galiu patart,klauskit
![]()
Nu, Outdooriukas, skaldai bairiusOutdooriukas rašė: ↑2020-06-12, 11:48 Aš irgi taip galvoju,bet nu laukiu laukiu pirmu buoskeliu fotoP.s kaip manot kiek sauso nusiimsiu per 3medžius situos,aisku da turu keleta kitu medziu,bet cia snekam apie situos,kas ka manot?