Laisvė nuo baterijų ir elektros. Galybė visokių priedų yra. Praktiškai, neužmušamas daiktas
Vaporizeriai
Re: Vaporizeriai
Nusipirkau Arizer V-Tower. Atrode smagus daiktas pirmus du parukymus...
Paskui ip'sau per megstama bonga ir uzmirsau isvis, kad turiu veipika. Patiko high, bet per daug zaidimo man .. As bongu zmogus, geriau buciau nusipirkes aktyvintos anglies adapteri bongui
Vaporizeris galima sakyt naujas, bet tiesiog nepatiko, gal kas pirkti nori arba gausim konkursa koki organizuoti
Paskui ip'sau per megstama bonga ir uzmirsau isvis, kad turiu veipika. Patiko high, bet per daug zaidimo man .. As bongu zmogus, geriau buciau nusipirkes aktyvintos anglies adapteri bongui
Vaporizeris galima sakyt naujas, bet tiesiog nepatiko, gal kas pirkti nori arba gausim konkursa koki organizuoti
Bong Maestro
Organizuok konkursa ") rašė: ↑2020-06-06, 14:46 Nusipirkau Arizer V-Tower. Atrode smagus daiktas pirmus du parukymus...
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Nu davai kas daugiausia gpw is 150w isspaudzia, tam atiduodu, o kad butu idomiau pats dalyvausiu
Bong Maestro
Paimčiau tokį Už kiek parduotum? Turiu to paties Arizer Solo 2, tik labai daug žaidimo. Dviem žmonėms sesija užtrunka kokį pusę val. Bongus mečiau, nes daug gero reikalo išeina į orą/plaučius, kvapas labai užsiuodžia. Vaperizatoriai yra kitas reikalas: taupiau, kvapo nėra ir sveikiau rašė: ↑2020-06-06, 14:46 Nusipirkau Arizer V-Tower. Atrode smagus daiktas pirmus du parukymus...
Dviem žmonėms sesija užtrunka kokį pusę val. Bongus mečiau, nes daug gero reikalo išeina į orą/plaučius, kvapas labai užsiuodžia. Vaperizatoriai yra kitas reikalas: taupiau, kvapo nėra ir sveikiaujustus rašė: ↑2020-06-07, 13:31Paimčiau tokį Už kiek parduotum? Turiu to paties Arizer Solo 2, tik labai daug žaidimo rašė: ↑2020-06-06, 14:46 Nusipirkau Arizer V-Tower. Atrode smagus daiktas pirmus du parukymus...
Sveiki,
o kaip jo kokybė? Vertas pinigų?
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
Ir as toki turiu. Na padarytas tvirtai, dizainas - -10 (taip ivertino mano moteriskoji puse), veikt veikia, bet neekonomiskas, jei vartoji vienas, zaidimo... na nera pe rdaug, bet man arciau sirdies paprastas rankinis vaporaizeris, mielai parduociau, tik nezinau kaip.