tai cia kaip supratau vieni sako max 2 sav iki nuemino badyt kad butu daugiau thc. o tu kalbi man operatore apie uzvegetavusio augolo paskatinima kad grc zydetu duodant streso. tai cia gaunas du metodai . o man nuo pat pradziu buvo idomus pyrmas variantaz ar pries nuemima pribadzius kazkas keisis nes tema sita jau buvo apdulkejus.
Krapštukų smaigstymas
Re:
Re: Re:
2006 metas lyg irmakarela rašė: ↑2020-06-17, 18:42tai cia kaip supratau vieni sako max 2 sav iki nuemino badyt kad butu daugiau thc. o tu kalbi man operatore apie uzvegetavusio augolo paskatinima kad grc zydetu duodant streso. tai cia gaunas du metodai . o man nuo pat pradziu buvo idomus pyrmas variantaz ar pries nuemima pribadzius kazkas keisis nes tema sita jau buvo apdulkejus.
Re: Re:
Jo, butent. As kalbu tik apie galimybe paankstinti, ne prideti thc. Nes jei prismeigsi 13 smeigtuku likus 2 ar 1 savaitei iki galo, tai praktiskai gali likti prie savo augalo budeti toms dviems savaitems rudeni prie lietaus, nemalonios +12 ir ruko su rasa, nes bet kada ta augalas neatlaikys ir nulinks. Nesvarbu, kad vasara kamienas primine medi..makarela rašė: ↑2020-06-17, 18:42tai cia kaip supratau vieni sako max 2 sav iki nuemino badyt kad butu daugiau thc. o tu kalbi man operatore apie uzvegetavusio augolo paskatinima kad grc zydetu duodant streso. tai cia gaunas du metodai . o man nuo pat pradziu buvo idomus pyrmas variantaz ar pries nuemima pribadzius kazkas keisis nes tema sita jau buvo apdulkejus.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Re: Krapštukų smaigstymas
o jai kalba eina apie indoor ? m ?

In ir taip anksciau nei out. Ir priedo nera pointo taip draskytis, nes boxe nebus 0 laipsniu nakti ir nepasnigs rudeni.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
-
- Naujokas
- Reputacija: 3
Pritariu Operatorei.
Stresas stabdo zydejima, ne spartina. Zydejima spartina tik 1750K spektras. iki 2 savaiciu galima sutaupyti, aukojant yielda. O ir siaip - krapstukai mitas. Jeigu yra noras kazkur susismeigti - ne tik kanape turi kota ;D
Stresas stabdo zydejima, ne spartina. Zydejima spartina tik 1750K spektras. iki 2 savaiciu galima sutaupyti, aukojant yielda. O ir siaip - krapstukai mitas. Jeigu yra noras kazkur susismeigti - ne tik kanape turi kota ;D
in-love /w da haze-os