Sveiks, o kur butent tu matai problema?smc rašė: ↑2020-07-05, 15:47 quNNcy ir man panashu kad cia tos erkutes,turiu ir Neem aliejaus tj arba juo nupurksht arba coca cola reikia,nors man shita beda nutiko poto kaip buvau nupurshkes tuo paciu aliejum nuo tu padaru kurie grauzhe lapus.dar galima su ukinio muilo tirpalu nupurkst,gal kad zhino recepta tokio tirpaliuko?
Nu, gal. Nes, atrodo, kad lapai pametomi sviesiom ar rudom demelem, lapai taip nesiraito smarkiai, o glemba, pasiriecia ir labai sumiksteja.quNNcy rašė: ↑2020-07-06, 11:54 Operatore viena psl atgal ir pazek i sveikus grazius augalus ir ju lapus,akivaizdus skirtumas,sakau jei neklistu broad mites cia,tik stadija dar nera baisi,veliau igauna blizguma,pasidaro rudi/bronzines spalvos lapai ir jie zusta,pasigooglik irpamatysi,nes nieko panasaus i tai daugiau nera
Visi nauji lapukai sukasi garbanojasi ir atsiranda baltos demeles,galvoju nupurksiu tuom neem oil'u ir bus spakaina nes lietaus pranesha dar tj ta coca cola nuplaus ishkarto o neem'as gal geriau pades.Operatore rašė: ↑2020-07-06, 13:00Nu, gal. Nes, atrodo, kad lapai pametomi sviesiom ar rudom demelem, lapai taip nesiraito smarkiai, o glemba, pasiriecia ir labai sumiksteja.quNNcy rašė: ↑2020-07-06, 11:54 Operatore viena psl atgal ir pazek i sveikus grazius augalus ir ju lapus,akivaizdus skirtumas,sakau jei neklistu broad mites cia,tik stadija dar nera baisi,veliau igauna blizguma,pasidaro rudi/bronzines spalvos lapai ir jie zusta,pasigooglik irpamatysi,nes nieko panasaus i tai daugiau nera
Lapai sukasi dar ir del oru (per karsta, per salta arba staigus pokytis), dar del boro, vario, kalcio stokos.
O tai, smc, kas vyksta po lapais, yra kokiu negalavimo pozymiu?
As ir norejau rasyti, kad tu nupurksk, nes matesi, kad linksti link sitos nuomones. Bet tam ir forumas, kad rinktis is nuomoniu. Patikek, as tikrai nenoreciau tau levai ka nors patarti
Manau kalbi apie tą CBD stulpąquNNcy rašė: ↑2020-07-06, 20:51
barzda ar tik ne voratinklines erkutes aplanke? esu turejas,paziuri lapo apacia ir turetum matyt plika akimi jas,tos veikejos ciulpa is lapu visa gyvasti,veliau gelsta,dziusta ir mirsta lapas,bet su jom nesunku tvarkytis turejas ne karta jautas tavo viena stulpas su keliom sakom gerai atrodo,kazko uzstresaves,pas mane lygiai toks pats vienas po heat streso,tik visai nesenai pradejo leist apatines sakas,nez kas bus is jo,bet per riesutus gerai kals,nusimato nuo menkutis grozis
Pateik daugiau informacijos. Tręšei kuom nors? Lapai ką nors signalizuoja? Nutrient burn, heat stress? Gal ko nors trūksta augalui? Geriau būtų jei nuotrauką vieną kitą įmestum. Vietoj tavęs duočiau jiem azoto, bet ne cheminių trąšų, o pasiskink dilgelių pilną kibirą, gerai paspausk ir užpilk vandeniu. Kai prasmirs 1:1 santykiu sumaišyk su vandeniu ir negailėdamas paliek savo fotikus. Organiška, tai tikrai nepertręši.
Na foto neturiu,trašas naudoju biobizz grow,5 litram viena kamšteli,lapai neatrodo kad kažko truktu kaikur biški pažaliave,ant vieno medelio matosi heat stres,vandeni naudoju lietaus,del kurmio gali butu nes kelis kart buvau užtikes netoli augalu,gal kaip minejo banyti azoto duoti?quNNcy rašė: ↑2020-07-07, 12:30 karitas is niekur nieko nebuna stop,itakoja ivairus veiksniai,galbut gyvuneliu darbas,tarkime kad ir sraiges nemazai apvalgo,stresuoja stoja augimas,siais metai del karscio daug kam pastebejau bedu buvo su heat stresu ( del karscio ) pilnai stoja augimas,neaugina saku,nauju lapu ir visai tai kanuoja kaip nieko 2 savaites kol pradeda judet gera linkme ir rodo atsigavimo zenklus,trasu perteklsiu? nudegintos saknys,galbut susikaupusios druskos del ju negali pasisavinti reikiamu medziagu,blogas ph,galimai kurpis praejo isdraske dali saknu,info mazai,foto nera,tik speliot zmones gali kas kaip kodel
Hmm idomiai,nes raše 10litru vandens 20-40ml trasu,tai ir gaudavosi 1ml litrui.bet ir neatrodo kad butu burn,ir is 15 tik 3sustoja augti,net nežinau.barzdyla rašė: ↑2020-07-07, 13:08 5 litram vandens vieną kamštelį? Biobizz? Ir dar grow? Nu va ir radai pats bėdą.Užsirakinęs tavo augalas nuo pertręšimo. Tu čia jam davei kone 10 kartų didesnę dozę nei reikia. 1ml/l max ką tu gali naudot su biobizz grow. Ir tai aš pildavau 0.5ml/l ir vistiek sugebėjau apdegint augalus trąšom. O tu čia tokią dozę davei. Bbž jei vazone auga, flush daryk, jei žemėse, tai net nežinau kaip sutvarkyt dabar tau:D Sakyčiau pilk vien 50l švaraus vandens ir tikėkimės, kad pakaks to nuplaut visą š prie šaknų
![]()