Cocaine rašė: ↑2020-07-17, 16:46
Taika taikele
Labas, matau, istrynei visa teksta, tai bet vistiek daugmaz atsimenu ka rasei, tai atsakysiu tau, nes kiti gal nieko nesupras.
Giriesi rukydamas A klases stafa, o ar bent lankei desimta klase neaisku.. Jei butum lankes, tai zinotum, kad zemese auginant augalai turi dideli buferi, dar zinotum, kad naturaliai augalas pasisavina tiek medziagu, kiek jam reikia, perteklius kuria kitus elementus arba pasisavinamas dirvos mikroorganizmu jei zeme idirbta teisingai, yra kompostuota ir mulciuota. Ne taip, kaip vazone, kai nebereikalingos medziagos trunyja aplink saknis. Man nereikia flushinti, niekad to nedariau. Mano augalai, ypac paskutiniais metais, neturi nieko, ka reiktu flushinant, nes be naturalumo ten daugiau nieko nera. Man tinka. O ir kiekiai tenkina, nes butent, kaip rasei, paprastus narkomanus tai tenkina. O A klases narkomanus, kurie per diena turi susileisti 5g - netenkina, nes plauciukai sprogs raw out dumeli ipesus.
Zodz, cia ne man, kaip rasei, o tau 200 metu dar prireiks kol galesi ka nors uzauginti zingsniu toliau nei tavo boxas ar ka nors kita, nei kanape.
Tai taika taikele.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..