Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Re: Augintinių problemos 5. Foto + klausimas.
Ne. Čia moteris
Galvojau jau kiaušiai, Nes antra savaitė nepasirodo pastiles. Iš tryju no name sėklų dvi moteriškės jau žydi, kurios vegetuot pradėjo dviem savaitėm vėliau. tik dėl šitos neaišku buvo. Maniau kad išvis neautomatas, tik po poros mėnesiu nuo daigo pradėjo rodyt lytį. Visi OD auga. Aš jam nuo mažų dienų lst dariau gali būti kad dėl to jis taip vėluoja pradėt žydėt?
LabsDeew rašė: ↑2020-06-16, 09:33 Galvojau jau kiaušiai, Nes antra savaitė nepasirodo pastiles. Iš tryju no name sėklų dvi moteriškės jau žydi, kurios vegetuot pradėjo dviem savaitėm vėliau. tik dėl šitos neaišku buvo. Maniau kad išvis neautomatas, tik po poros mėnesiu nuo daigo pradėjo rodyt lytį. Visi OD auga. Aš jam nuo mažų dienų lst dariau gali būti kad dėl to jis taip vėluoja pradėt žydėt?

Ziu, o kodel manai, kad no name seklos apskritai bus auto? Auto lyti rodo jau budamos apie men amziaus. O tavo po poros men pradejo rodyti. Na, semi auto max gal. O jei seklos is pirktines gandzikes, tai daugiausia sansu, kad apskritai ne auto. Pafotkink zydincias, m?
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Aš Nemanau kad radom seklos bus auto bet dvi pradėjo po pusantro mėnesio žydėt tai tikrai automatai. Dabar neturiu tu automatų nuotraukų, bet auga viskas normaliai . Tai jei semi gal ir geriau daugiau derliaus bus. Ir jei čia moteriškė tai iš 3 radom sėklų 3 mergaitės manau neblogai 
Neblogai, neblogaiDeew rašė: ↑2020-06-16, 11:42 Aš Nemanau kad radom seklos bus auto bet dvi pradėjo po pusantro mėnesio žydėt tai tikrai automatai. Dabar neturiu tu automatų nuotraukų, bet auga viskas normaliai . Tai jei semi gal ir geriau daugiau derliaus bus. Ir jei čia moteriškė tai iš 3 radom sėklų 3 mergaitės manau neblogai![]()

As, aisku, nenoriu spangti anksciau laiko, bet panasu, kad mano darzelis bus is 90% moteriskiu, nes irgi ne feminizuotos. Daug kas bijo auginti ne feminizuotas seklas, bet man tai nebuvo labai prastu rezultatu niekad

Iš kelių augalų čia tiek moteriškių? Man pernai taipat iš dviejų radom seklu dvi moterys išaugo.Operatore rašė: ↑2020-06-16, 12:03Neblogai, neblogaiDeew rašė: ↑2020-06-16, 11:42 Aš Nemanau kad radom seklos bus auto bet dvi pradėjo po pusantro mėnesio žydėt tai tikrai automatai. Dabar neturiu tu automatų nuotraukų, bet auga viskas normaliai . Tai jei semi gal ir geriau daugiau derliaus bus. Ir jei čia moteriškė tai iš 3 radom sėklų 3 mergaitės manau neblogai![]()
semi dar geriau musu vis labiau "mild" tampanciam klimatui.
As, aisku, nenoriu spangti anksciau laiko, bet panasu, kad mano darzelis bus is 90% moteriskiu, nes irgi ne feminizuotos. Daug kas bijo auginti ne feminizuotas seklas, bet man tai nebuvo labai prastu rezultatu niekad![]()
Emmm, nu, cia gal liksiu diskretiskasDeew rašė: ↑2020-06-16, 12:17Iš kelių augalų čia tiek moteriškių? Man pernai taipat iš dviejų radom seklu dvi moterys išaugo.Operatore rašė: ↑2020-06-16, 12:03Neblogai, neblogaiDeew rašė: ↑2020-06-16, 11:42 Aš Nemanau kad radom seklos bus auto bet dvi pradėjo po pusantro mėnesio žydėt tai tikrai automatai. Dabar neturiu tu automatų nuotraukų, bet auga viskas normaliai . Tai jei semi gal ir geriau daugiau derliaus bus. Ir jei čia moteriškė tai iš 3 radom sėklų 3 mergaitės manau neblogai![]()
semi dar geriau musu vis labiau "mild" tampanciam klimatui.
As, aisku, nenoriu spangti anksciau laiko, bet panasu, kad mano darzelis bus is 90% moteriskiu, nes irgi ne feminizuotos. Daug kas bijo auginti ne feminizuotas seklas, bet man tai nebuvo labai prastu rezultatu niekad![]()

O mano nera tokios jau random. Auginau ir mama, ir teva

Kokia cia beda jam kad visi lapai geltonuoja?
Kalio truksta. Cia del dziuvanciu galiuku. O del uzsirietusiu i virsu margin'u, tai arba perlaistai, arba per sausa aplinka (RH), arba magnio padauginai...
Sveiki. Gal kas pasakys, ko čia trūksta šitam CBD augalui? Pats nebesusigaudau jau:D

Jei neklistu pH bedos stai - https://www.growweedeasy.com/cannabis-p ... uctuations
Labai realu, kad pH. Nes laistau tiesiog vandeniu iš krano kur pH gal 7.8-8.quNNcy rašė: ↑2020-06-30, 11:06 Jei neklistu pH bedos stai - https://www.growweedeasy.com/cannabis-p ... uctuations
THC augalam patinka, vienur kitur apatiniai lapukai su trim pirštais vos vos spalvą pakeitę, bet va CBD reikalauja didesnio dėmesio.
Pabandysiu sutaisyt pH šitai medicinkei

Butinai,nes kai reikes girdyt trasom,del trukstamu medziagu,butent del ph bedu bus taip kad augalas negales pasisavinti ju ir bedos tik dides ir vargelio apturesi dar daugiau,sekmes 

Sveiki, ar dar iseis kuom pagelbet augalui po desine? Rusis nezinoma bet atrodo kad auto, ph~7, laistau schulz bloom. Is pradziu atrode kad magnio trukumas bet po to isvis pradejo geltonuot. O po kaire tai critical, 26d zydejimo ir jos apatiniuose lapuose kazkokie simotomai matomi.

Pirmiausia tai klausimas kokia doze tręši su schultz? Augalai matau jau žydi ne pirma savaitė, tai duoti reiktų 1-1.5 tbsp/1litrui. Greičiausi duodi tik po 1tbsp/2litram, tai padidink kiekį. Pats pilu dabar 18tbsp ant 12litrų, tai augalams labai patinka. Bandyk duoti azoto, jei nepadės. Jei autikas, tai jis dar nori paaugt šiek tiek, o azoto jam mažai iš Schultz bloomo. Pas mane irgi LSD ir Strawberry Cheesecake žydėjime dar kurį laiką reikia duoti papildomai azoto, nes vien iš schultz neužtenka(gal dėl žemių mišinio, bet ne visiems augalams čia).sliuri rašė: ↑2020-07-31, 00:46 Sveiki, ar dar iseis kuom pagelbet augalui po desine? Rusis nezinoma bet atrodo kad auto, ph~7, laistau schulz bloom. Is pradziu atrode kad magnio trukumas bet po to isvis pradejo geltonuot. O po kaire tai critical, 26d zydejimo ir jos apatiniuose lapuose kazkokie simotomai matomi.
![]()
Realiai siek tiek net maziau atrodo dedavau nei 1tbsp/2litrui, nes bijojau is pradziu pertrest, tai dbr padidinsiu kiekius ir tuo paciu duosiu azoto papildomai. Po desine augalas jau nebeauga kiek pastebejau. O zemiu misinys pasirode gan neblogas is pradziu, nieko netruko, augo puikiai. Maisiau zemes lapiniams augalam, dolomitmilciu, perlito.

kodel visi lapai turi po 3 lapus?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 216 Atsakymai
- 132091 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas zopa
-