gera kombinacija?

Sveiks! O nera ant buteliuko parasyta rekomenduojamu doziu?
kiekvienas kart laistant pyli?nenaudelis rašė: ↑2020-09-12, 11:10 As pilu 1 nepilna sauksteli (kur komplekte) i 2l vandens. Augaliukai patenkinti.
supratau as naujokas auginu lauke kaip ta flush padaryti ar nereikia man?nenaudelis rašė: ↑2020-09-17, 07:18 Jop. Ipilu i bambali su vandeniu, sumakaluoju ir poto laistau. Taip kokius 3-4 laistymus po 2l (pas mane 9.5l vazoneliai), poto vel paprasta vandeni duodu. Trasu nei trukumo nei pertekliaus nera, augaliukai auga labai puikiai. Bet paskutini karta flusho nedariau, tai skonis toks nekoks.
Tris savaites gausiai laistyti out rudeni lt klimate?? Nu, patarimas, tai pize, pize.
Supelys tie augalai tris savaites flushinant rudeni lt, nieko tu cia tu cia neprimastysi.Mesijas rašė: ↑2020-09-27, 12:28As nekaltas, kad augini kokiam pavesy ir be drenazo. O be to, neivardinau konkrecios klimato zonos, tik taikoma praktika. Kolegos ispanijoj puikiai isflushina ir nesusiduria su problemom. Man su indoor yra kur tobuleti, kad pasivyti. Isvis, musmiriu neberandi savo miskuose ar kas yra, kad kimbi prie manes visur, kur tik imanomaLaikas tobuleti, Operatore, o ne savo pasenusia isminti destyti
![]()
Ne nu, kaip as taip sudvejojau tavo kompetencija.. DZIUGAS, gausiai flushink tris savaites iki baigs zydeti. As neturiu argumentu, del to dar, DZIUGAS, siulau isivesti temas outdoor 20,19,18 ir t.t., labiau skaityti i vasaros pabaiga/rudeni ir isidemeti su kuo labiausiai kariauja auginantys gimtineje. Ir paciam nuspresti. Pasitikslink dar apie kuria sali snowgroweris kalba, nes nu.. Ir istrink is atminties ka tas biciukas kalbejo apie atviras vietas su drenazais ir auginima atsiputus, nes ne kriminaline atsakomybe baudziancioje salyje auginti taip, cia utopija, ne taip augintojai Lietuvoje priversti auginti.Mesijas rašė: ↑2020-09-27, 13:20 Gaila nebenoriu nieko cia irodyneti, o tai raudonuotum dabar is gedos, pamates kokiom salygom kiti groweriai uzaugina. Pats auginau prie minuso ziema, atvaziavus palaistyti vandeni is ledo tirpinau, bet uzaugo, ir nusiflushino, ir produktas gavosi nesupuves. Nuflushinti rudeni tai tas pats, kas du pirstus, pasildzius prie peciaus. Tavo kalbos tik pasiteisinimai ir neargumentuota kritika, remiantis (ne)turimomis ziniomis.