First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #SOS
First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #SOS
-
Paskutinį kartą redagavo Wiceilas 2021-10-28, 13:18. Iš viso redaguota 9 kartus(ų).
Re: First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #1
Išsiaiškinau, kad nieko blogo tos piestelės, tikrai dar nežydi
. Buvau šiektiek išsigandes, ar dapilti žemiu su perlitu, kad augaliukas nebutu toks ištyses??

Jei eiina daugiau zemiu uzdeti butu gerai, maziau sansu kad issdzius
bet micro auginimai trumpi pakankamai, nera butina. Ir ten ne piesteles 

Bet darbe mane vadina - Veryga
Laba, tai kada augaliukas bus didesnis, gali uzpilti zemiu, bet augalai tista ne del zemiu, o sviesos. O taviskis nera istises, beje

Yra kaip yra, o turim ka turim ..
truksta jem sviesos ,viskas taip ok . imesiu savo daiguti matysi koks skirtumas 

Re: First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #3
Jau kvapelis jauciasi nosi prikisus
Žadu gamintis anglies filtra, ar užtektu dvieju 12cm pc ventiliatoriu kad praeitu oras per filtra?

Žadu gamintis anglies filtra, ar užtektu dvieju 12cm pc ventiliatoriu kad praeitu oras per filtra?
neuzteks, meginau
reiktu normalaus filtro kitaip nieko neiseis
as dariau su 12 pc fanais (nocuta zemo slegio) pas juos vieni geriausiu oro stumos rodikliai bet jie nefiltravo per 2 cm anglies sluoksni. gal pas mane anglis per smulki, bandziau su 1-2mm skersmens anglimi.
kuo smulkesne anglis tuo didesnis pavirsiaus plotas*
bus problema su kvapais tikrai

bus problema su kvapais tikrai

O koki ventiliatoriu parekomenduotum is pigesniu?Cikis rašė: ↑2020-11-19, 06:52 neuzteks, meginaureiktu normalaus filtro kitaip nieko neiseis
as dariau su 12 pc fanais (nocuta zemo slegio) pas juos vieni geriausiu oro stumos rodikliai bet jie nefiltravo per 2 cm anglies sluoksni. gal pas mane anglis per smulki, bandziau su 1-2mm skersmens anglimi.
bus problema su kvapais tikrai![]()

-
- Patyręs
- Reputacija: 39
As naudoju kanalinius 100mm, kurie uzsimauna ant filtro. Gana gerai reguliuojasi greitis, jei nereikia pilnu apsuku, yra visose statybinese, kaina apie 7-10. Po 3-4 men. tiesiog ismeti ir idedi kita del visa ko, kad nerastum pastrigusi. O jei yra pastovi prieziura tai gal ir metus laikytu.
O koks ventiliatoriaus nasumas? Kubiniais metraisnenaudelis rašė: ↑2020-11-19, 13:03 As naudoju kanalinius 100mm, kurie uzsimauna ant filtro. Gana gerai reguliuojasi greitis, jei nereikia pilnu apsuku, yra visose statybinese, kaina apie 7-10. Po 3-4 men. tiesiog ismeti ir idedi kita del visa ko, kad nerastum pastrigusi. O jei yra pastovi prieziura tai gal ir metus laikytu.
tai nasuma taikai pagal turima filtra jei filtras 800 kubu i valanda tai panasu ventiletoriu perki
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
130-150kubu/h. naudoju apie 2kv/m plotui, filtras 160kubu.Wiceilas rašė: ↑2020-11-19, 13:45O koks ventiliatoriaus nasumas? Kubiniais metraisnenaudelis rašė: ↑2020-11-19, 13:03 As naudoju kanalinius 100mm, kurie uzsimauna ant filtro. Gana gerai reguliuojasi greitis, jei nereikia pilnu apsuku, yra visose statybinese, kaina apie 7-10. Po 3-4 men. tiesiog ismeti ir idedi kita del visa ko, kad nerastum pastrigusi. O jei yra pastovi prieziura tai gal ir metus laikytu.

Wiceilas manau gali drasiai imti buitini ventiliacijos ventiliatoriu 100mm kaip nenaudelis sakė. Statybų parduotuvėje surasi už kokius 6-8 eur.
Aš tai db apie tokį gavoju https://www.senukai.lt/p/ventiliatorius ... tline/57eq
Tipo tilus. Nes boxas miegamajame stovės
Re: First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #4
800 kubu paemiau kaip pavizdi, ple eiguly
tai nasuma taikai pagal turima filtra jei filtras 800 kubu i valanda tai panasu ventiletoriu perki
tai jei pas tave deze kubinis metras tai imi maziausia filtra ir prie jo fana derini
klausimas nebuvo kokio jam filtro reikia

tai jei pas tave deze kubinis metras tai imi maziausia filtra ir prie jo fana derini

klausimas nebuvo kokio jam filtro reikia

Re: First time Indoor Kartoninėje dėžėje UPDATE #4
Dėkui vyrai už pagalba
. Reikes kuria diena nusipirkti koki ventiliatoriu is senuku.

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 43 Atsakymai
- 15594 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Marbauskas
-
- 31 Atsakymai