Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Sveiki, neseniai pradejau growinti, namu salygom po lempa, augaliukai 1.5men-2 sav amziaus, buvo ganetinai sveiki, taciau ivyko smarki klaida- perlaistymas. Butu idomu suzinoti ar dar galima juos kaip nors isgelbeti ar jau visiskai nurasyt juos ? Saknys didziasiojo nezymiai patamseje, kitu nepakite.
OMG!!! as tai jau mesciau lauk, bet tai tik mano nuomone! neko jau nepadarysi vintiletorius nustatyk , kad pustu y zemes ir lauk kol isdzius, tada po truputi dok vandens, gal gal dar kas pavyks, jei ce ne auto. gal Cikis ka patars, atrodo tai sakes.
Vaizdelis liudnas,na viskas ka db daryt gali tai,jokiu vandens,lai dziuna,patarimas del ventiletoriaus puikus,pustu ir dziovintu,tikiuosi vazono dugne turi drenaza? ir nera uzsikises,nes saknym reikia oro,kad nebutu rugimo/puvimo,o atsakant i tavo klausima ar yra susidure zmones,manau daugelis ji turejo,is klaidu mokomes :)jau geriau maziau vendens,nei toks perteklius
Jau 2 mesti tikrai reiks kitus dar bandysiu persodinti, zinau kad gali stipriai uzsistresuoti bet kito varianto nematau nes nei vintiletorius nei popieriniai lapai padeti sugerimui nepadeda
Sveiki mielieji ,turiu problema,manau ji yra rimta ,rukau apie 1,5metus kasdiena ,po 2 savaiciu reikia pereidinet cmeka,tenais manes laukia narkotiku...
Paskutinis pranešimas
Ir ka gi tu jau dirbi papasakot gal nori ? baryga dirbi? Ne baryga. Pilna yra tokiu darbu. Nueikit i koki stoners friendly bara/night club'a ir...
Sveiki forumieciai, atsitiko didele beda, savaitgali gerai atjudejom, ir skmadieniui sumastem su draugais uzdaryma pasidaryti, parukem.... vaziuojant...
Paskutinis pranešimas
Del autentiskumo. Keik esu atlikes slapimo testu, tai be tokio lipduko net nesisekdavau kelniu
Pasirasai, nuklijuoja lipduka, ir uzklijuoja ant to...
Prasau zodzio ! Noriu pasisakyti jei leisite.
Noriu pakalbeti apie zeme, ir jos istorija.
Zeme neatsirado is niekur nieko. Ji buvo sukurta tam tikru...
Paskutinis pranešimas
man čia nuo 2O12 užsukant, o gal ir seniau
nei kart neteko tokios istorijos užmatyt
apart prašymų ištrint paskyrą ir pranešimus
yra tema kažkur, ar...