Kaip suprantu dar teks laukti. Nors jau ir matau siektiek gintaro spalvos trichomu
Vakar nueminejau, tai vistiek man atrodo pustuštės kažkokios galvos... Nesuprantu ką blogai darau
Sveikinu su Naujais metais ir šviežiu derliumi
Sveikinu su gausiu derliumilukasaka rašė: ↑2022-01-03, 20:30 Ačiū labaisu naujais ir tave. Gavosi apie 700-800 sauso. Tik kad labai jau trapūs tie žiedai, net neįsivaizduoju dėl ko taip. Paspaudus šiek tiek traška ir byra. Ar įmanoma kad perdžiovinau ? Šakos ne visos lenkiant lūžta.
P.s. dar nerūkiau, pabandęs parašysiu kaip kabina![]()
Dėkui. Kvapas jautėsi kažkiek įėjus į namus, bet pas mane butas su ventiliacija gera, plius palapinėje filtrą turiu, tai dar pusė bėdosBiersack rašė: ↑2022-01-04, 13:28Sveikinu su gausiu derliumilukasaka rašė: ↑2022-01-03, 20:30 Ačiū labaisu naujais ir tave. Gavosi apie 700-800 sauso. Tik kad labai jau trapūs tie žiedai, net neįsivaizduoju dėl ko taip. Paspaudus šiek tiek traška ir byra. Ar įmanoma kad perdžiovinau ? Šakos ne visos lenkiant lūžta.
kaip dėl kvapo labai stipriai jautėsi
? Also Lt augini?
lukasaka rašė: ↑2022-01-04, 17:55Dėkui. Kvapas jautėsi kažkiek įėjus į namus, bet pas mane butas su ventiliacija gera, plius palapinėje filtrą turiu, tai dar pusė bėdosBiersack rašė: ↑2022-01-04, 13:28Sveikinu su gausiu derliumilukasaka rašė: ↑2022-01-03, 20:30 Ačiū labaisu naujais ir tave. Gavosi apie 700-800 sauso. Tik kad labai jau trapūs tie žiedai, net neįsivaizduoju dėl ko taip. Paspaudus šiek tiek traška ir byra. Ar įmanoma kad perdžiovinau ? Šakos ne visos lenkiant lūžta.
kaip dėl kvapo labai stipriai jautėsi
? Also Lt augini?
nea ne LT.