Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Grun
Naujokas
Reputacija: 0
Standartinė
Grun » 2024-06-18, 18:49
G.
Moderatorius
Reputacija: 133
Standartinė
G. » 2024-12-16, 00:10
Ro derliaus foto, žinau, kad jau nuėmėi
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
ar knapes lapai rukomi ?
Atsakymai: 20
Pirmas pranešimas
Turiu viena drauga kuris sako kad kanapes lapai rukomi . O as manau kad jie nerukomi zinau ,kad tik rukoma galvutes . o jai kanapes lapai rukomi kaip...
Paskutinis pranešimas
turbut plastmase tik paskirtis buitija...... |.|)
20 Atsakymai
12648 Peržiūrėta
Paskutinis pranešimas estray
2013-10-16, 07:02
Visiškai krentantys lapai
Atsakymai: 4
Pirmas pranešimas
Sveiki, šiandien pastebėjau mergaitė pametė lapelį, labai įtariu dar man nežinomus parazitus, gal maždaug įsivaizduojate kas tai galėjo būti?
beja,...
Paskutinis pranešimas
A butinai,toliau pati augala ar nesiplecia tai kas susija su lapais,B is tos pozicijos nemanau kad kazka butu galima pasakyt,o pats lapas kuris...
4 Atsakymai
3248 Peržiūrėta
Paskutinis pranešimas quNNcy
2021-06-03, 10:19
Problema
Atsakymai: 5
Pirmas pranešimas
Sveiki, taigi pučiu jau 2 metus ir vakar pirma karta apsivemiau kai pripučiau, iš pradžiu viskas buvo normaliai poto kažkaip trupūti supykino, bet...
Paskutinis pranešimas
o gal buvai alkoholio prisigeres? :/ man buvo kad parukius galva apsisvaige ir apsivemiau, bet sakyt kad cia nuo MJ butu neteisinga. Yra dar toks...
5 Atsakymai
4044 Peržiūrėta
Paskutinis pranešimas Sunhump
2015-01-03, 21:27
Interneto problema
Atsakymai: 5
Pirmas pranešimas
Sveiki forumieciai, taigi toke problema mane kamuoja kuri uzknisa, !( persirasiau windausus ant seno savo pc, 2007 pirkto intel celeron, ir neveikia...
Paskutinis pranešimas
Pavyko ;)
5 Atsakymai
4018 Peržiūrėta
Paskutinis pranešimas Legalus
2012-07-30, 21:21
Interneto problema.
Atsakymai: 4
Pirmas pranešimas
Sveiki,
Kreipiuosi į Jus, žaliuosius draugus su tokiu klausimu..
Persirašiau windows'us, ir man kažkas atsitiko su interneto nustatymais matyt, nes...
Paskutinis pranešimas
Žinai, čia tiek parašei, kad pagal tai variantų bėdos gali būt belekiek. Virusas, operacinės klaidos, operacinės atnaujinimo trūkumas, interneto...
4 Atsakymai
3698 Peržiūrėta
Paskutinis pranešimas Sigma
2011-11-24, 23:54