2024 Outdoor
2024 Outdoor
Visi numirę šiais metais? Pasidalinkit pomidoriukais, agurkais, ridikėliais... gal jau ir gėlyčių šiū metinių turit?
Re: 2024 Outdoor
OK,siais gryzau ir as i zaidima,tik tylus buvau,pradejom su 50seedu,del laiko stokos ir "bla bla bla" liko 33,dar 2 iskrito is gyvenimo,dwarf,skunk,northenlight,gorilla,white widow,visi auto is RQS banko,imesime veliau vaizdu,nes planuose yra stotele i zaliaji miskeli,vaistu nuo grauziku,nes lapai apgrauzti,bei viena rodo nemenka magnio trukuma,trasos... bus naudojama tai ka dave gamta,dilgeles jos uzraugtos,turetu pilnai uztekti,na del viso pikto,reikalaui esant bus galima ir shult naudoti trasas
- Moderatorius
- Moderatorius
- Reputacija: 94
Kokie veidai čia apsireiškė, a?
Plem, Viskas, kiek mano outdooras šiemet galėtų būt - kiemuose išaugusios trimetrinės sativos... Hemp'inės. |:
Plem, Viskas, kiek mano outdooras šiemet galėtų būt - kiemuose išaugusios trimetrinės sativos... Hemp'inės. |:
Hempas mmmm kokia ji gerute,kokia ji nelepi,atspari musu negandom ir lb mazai reikalaujanti,pazaidus su auto genu ir musu situo hempu,gaunasi gana idomiu rezultatu,reikalai tokie,sakiau bus foto,melagis ar ne? nu pistukas totalus taip deja jau.. trumpai,veg periodas super,zydejimo metu buvo stopu,trukumu,gyns OD visi laisvai augo,nuvelinta viskas,gamtoje atsirado birzelio tik pradzia,nuimti kaikurie anksciau,bud root niekaip nebejo tvarkytis,viso sauso 600+ ir dar cia ne galas,dar ne vienas augalas laukia savo paskutiu dienu,nu nevirsta i gintariuka nors tu ka,bet cia pfff.. ispudingiausia eglute apie 190,monstras tikras
Aš miręs šiemet apvalus nulis, bet dar ketinu išbėgti į aikštelę, taip sakant
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 16 Atsakymai
- 12028 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Carlos-
-