Kaip auginti kanapes
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Naujokas
-
- Naujokas
Kaip pradeti
Sweiki esu wisiskai zalias sitame reikale bet noriu pameginti paauginti augaleli si. Is draugo gausiu olandisku seklu nezinau kokiu tiksliai...
Tai va auginciau sandeliuke nes mano tewaj i taj ziuri blogai nu krc..
1. Kokia lempa issirinkti kad newalgytu dauk elektros ir butu nebrangi?
2. Kaip pradeti?
3. Kokias trasas naudoti ?
Nu ir wiska kas butiniausia noreciau suzinoti.
Aciu uz atsakymus...
Beweik wisa foruma perskaiciau ir neradau pradedantiesiems normalaus tutoriolo
2. Kaip pradeti?
Nu ir wiska kas butiniausia noreciau suzinoti.

Aciu uz atsakymus...

Re: Kaip pradeti
Tikriausiai neatidziai skaitei. Bejo jei moki normaliai anglishkai gali paskaityt knygu apie auginima. Apie lempas daug labai yra kalbeta ir tas pats kelis kartus. Nuo ko pradeti tai isvis keistas klausimas. O apie trasas irgi kalbeta, o gali ir ishvis be trasu auginti jei gera zeme.[/b]jonny rašė:Sweiki esu wisiskai zalias sitame reikale bet noriu pameginti paauginti augaleli si. Is draugo gausiu olandisku seklu nezinau kokiu tiksliai...
2. Kaip pradeti?
Nu ir wiska kas butiniausia noreciau suzinoti.![]()
Aciu uz atsakymus...
-
- Naujokas
DEMESIO
wisi kam kyla durni klausima (kaip pradet) kurie pradedat postus "as zlalias sioj srity nieko nzn. butinai paskaitykit cia
http://highlifer.info/forum/viewthread. ... read_id=91 [/u]

wisi kam kyla durni klausima (kaip pradet) kurie pradedat postus "as zlalias sioj srity nieko nzn. butinai paskaitykit cia
http://highlifer.info/forum/viewthread. ... read_id=91 [/u]
-
- Naujokas
-
- Naujokas
Kodas: Pasirinkti visus
Kokia jusu vazono tapla kur auginat ? bijau i per maza persodint :/
nu ce jau perlenkta gerokai. kam spinta kibirais apstatyt ir tiek zemes bert.Herbalist rašė:15-20l, ir priklauso nuo to kiek leisi augti.
esu mates kaip ziedus sukrovusi gandza auga 200 g plastikinei stiklinei!
tiesa palaistit ir trest reikia dazniau nei kibire augancius, bet faktas kad
talpa nera faktorius. as siulyciau (2)3l talpa 1 augalui - tikrai pakankama talpa.
Tikrai nesutinku su tavim, 2-3ltr tiktu mebent auginant sog budu. Is savo patirties galiu pasakyt kad vazonas daro nemaza skirtuma. Ir paskutiniais auginimais darydavau kad kai parodo augalas lyti, mergaites susodinti i viena deze. Vienam auginime pastebejau kad jei leidi augt ~4ltr vazone ir 20ltr tiek pat laiko, tokioje pacioje zemeje ir po ta pacia lempa, ta pacia veisle tiksliau netgi klonai, derliu ytakoja apie 30%. Man vazono dydis yra vienas is svarbesniu faktoriu auginime po apsvietimo. Pabandyk pasodint du augalus lauke, viena kokiam 3ltr vazone o kita i zeme, kur nevarzomai galetu augti saknys. Skirtumas butu labai didelis. Nerekomenduociau naudoti vazono mazesnio nei 10ltr. nebent auginami klonai ir anksti prazydinami.Muscaria rašė:nu ce jau perlenkta gerokai. kam spinta kibirais apstatyt ir tiek zemes bert.Herbalist rašė:15-20l, ir priklauso nuo to kiek leisi augti.
talpa nera faktorius. as siulyciau (2)3l talpa 1 augalui - tikrai pakankama talpa.
Nemanau kad 15ltr yra gerokai perlenkta, 5 galonai yra toks kaip standartas.
Man patinka 12lHerbalist rašė:Tikrai nesutinku su tavim, 2-3ltr tiktu mebent auginant sog budu. Is savo patirties galiu pasakyt kad vazonas daro nemaza skirtuma. Ir paskutiniais auginimais darydavau kad kai parodo augalas lyti, mergaites susodinti i viena deze. Vienam auginime pastebejau kad jei leidi augt ~4ltr vazone ir 20ltr tiek pat laiko, tokioje pacioje zemeje ir po ta pacia lempa, ta pacia veisle tiksliau netgi klonai, derliu ytakoja apie 30%. Man vazono dydis yra vienas is svarbesniu faktoriu auginime po apsvietimo. Pabandyk pasodint du augalus lauke, viena kokiam 3ltr vazone o kita i zeme, kur nevarzomai galetu augti saknys. Skirtumas butu labai didelis. Nerekomenduociau naudoti vazono mazesnio nei 10ltr. nebent auginami klonai ir anksti prazydinami.Muscaria rašė:nu ce jau perlenkta gerokai. kam spinta kibirais apstatyt ir tiek zemes bert.Herbalist rašė:15-20l, ir priklauso nuo to kiek leisi augti.
Nemanau kad 15ltr yra gerokai perlenkta, 5 galonai yra toks kaip standartas.

Sveiki,
Vat siandien atsikeliau ryte,nuejau pazeti kaip gyvuoja augaleliai ir vat pamaciau kad vienas dziusta.Del ko gali taip buti ? Temperatura 25 ir siaip palaisciau pries dvi dienas.Ir dziusta ne ta paty virsutine dalis,bet tie kur yra zemiau kazkokie idomus lapeliais dziusta.Kas cia gali buti ?
Vat siandien atsikeliau ryte,nuejau pazeti kaip gyvuoja augaleliai ir vat pamaciau kad vienas dziusta.Del ko gali taip buti ? Temperatura 25 ir siaip palaisciau pries dvi dienas.Ir dziusta ne ta paty virsutine dalis,bet tie kur yra zemiau kazkokie idomus lapeliais dziusta.Kas cia gali buti ?

-
- Patyręs
HIPPIE: jei turi omeny tuos 2 apvalius lapelius tai viskas yra gerai - tai normalu. Jie anksciau veliau nudzius visiem augalam.
Scary: Nu manau, kad atsizvelgs i tavo stiebeliu masyvuma
, bet manau , kad kliutu. Nezinau as tu baudu, bet dar manau ir nuo mento priklausytu.

nei chronius, nei Bronius...
-
- Patyręs
HIPPIE: jei turi omeny tuos 2 apvalius lapelius tai viskas yra gerai - tai normalu. Jie anksciau veliau nudzius visiem augalam.
, bet manau , kad kliutu. Nezinau as tu baudu, bet dar manau ir nuo mento priklausytu.

nei chronius, nei Bronius...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 8 Atsakymai
- 4350 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Operatore