Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Sveiki.
Sukūriau internetinį puslapį, kuriame bus talpinama informacija susijusi su kanapių mokslu, poveikiu sveikatai ir teise.
Jokios prekybos, tik edukacija. Kviečiu apsilankyti – THC.lt
Be straipsnių ir naujienų su moksliniais tyrimais, čia taip pat rasite įvairias vizualizacijas ir įrankius skirtus lengviau pažinti kanapes. Pvz.:
Įdomu.
Kieno anglų žinios geros,galėtų išverst kas sakoma maždaug.Aš tada pabandyčiau rast,kaip titrus užmest LT.Į netą,prašau būtų prieinama. :)
Paskutinis pranešimas
Jeigu sugebėsit susivienyti, rasite kas sutvarkys klaidas, yra toks filmas kaip The Union . Tai tikrai būtų rimtas reikalas.
Jau 30 min išversta :V:...
Sveiki. Sugalvojau sukurti tema apie Jusu girdetus mitus. Pvz. as esu girdejes, kad parukius ganjytes, geriau nevalgyti ir negerti, nes greiciau...
Paskutinis pranešimas
Taip pat dar į temą, tam kas klausė ar reik laikyt ilgai dūmelį ar ne. Kažkas dar atsakė, kad reikia neilgai laikyt. Tai man irgi atrodo visada, kad...
Perskaicius straipsnelis kvailokas ir siaip nei sioks, nei toks, studenciokai tikrai galejo nesirinkti vaiku zaidimo aiskteles prieigu ir t.t Taciau...
Paskutinis pranešimas
Tai sita vieta kas be ko, iskart ta pasakiau, cia as labiau domiuosi, negi 9 is 10 lietuviu mano, kad kaljanas yra narkotikai? \