Tuo metu kai pusdavau keleta kartu per diena irgi dirbau ir mane dar tuo metu pakele pareigose, nors buvo dar 3 pretendentai i tas pareigas su ilgesniu darbo stazu. Zmonos neturiu ir neplanuoju turet artimiausiu laiku, dar reikia pagyvent ir siaip dar jaunas esu. Reikia tik stengtis pries darba daug neapsipusti, na aisku geriausia po darbo, bet nevisada pavykdavo. Taip, pusti kas diena ir po kelis kartus nera gerai ir tai sumazina putimo prasme. Dbr puciu panasiai 2-3 kartus per menesi ir tas apsiputimas yra kitoks nei pucian 2-3 kartus per diena. As manau na tokia, jei galima sakyt sveika riba yra max 3 kartai per savaite, tiek kartu pusdamas dar saves labai negruzinciau kad perdaug. Na dar reiktu kartais padaryt pertraukele bent menesio, kad ishsklaidyt ta minti kad esi jau psichologiskai priklausomas. Na aisku cia tik mano nuomone.AuriuxAs rašė:cia tie putikai kur ruka kasdiena po keleta kartu manau dar neturi nei darbo nei zmonos =]
Gal klystu ir nenoriu iziebti konflikto, bet is avataro ir tavo "dar niekad neregetos meiles spintai" sprendziu, kad irgi zmonos kolkas neturi, ir GAL dirbi, bet sunkokai.AuriuxAs rašė:cia tie putikai kur ruka kasdiena po keleta kartu manau dar neturi nei darbo nei zmonos =]
AuriuxAs rašė:cia tie putikai kur ruka kasdiena po keleta kartu manau dar neturi nei darbo nei zmonos =]
Konflikta tu tikrai iziebei... Visu pirma tu mane ne taip supratai ir ne tau sprest kokios mano vertybes! nei tu zinai kiek as puciu nei ka ! ir bl nespresk apie mane pagal mano avatara nesupranti mano prikolu tai ir neaptarinek ju bl!Gurman rašė:turiu darba, mokaus, zmonos neturiu. Ciuju tokie kaip tu (nesakau, kad TIEK PAT rukantys kaip tu) neturi nei supratimo, nei ziniu, kas ir kaip imanoma, kas su kuo derinama ir kas ka skatina. Nu puti karta i savaite ir maladec, visom dviejom uz tave esu, bet tai xuli tu gonish kaip kelmas nelaistytas? Ir irgi tupai nusisypsosiu, kad tipo "ha-ha" =]
O va dabar jau as tave pilnai supratau. Tiesiog buvo sunku paciam taip isinterpretuot ta posaki =] NesipykimAuriuxAs rašė:Zymuzai man neseniai sukako 18...
O as kaip visad likau nesuprastas.. Savo nukritikuotu pasakymu kalbejau apie jaunus zmones kurie negalvoja apie nieka kita kaip tik uzpust ir nieko daugiau nemato, o remiuosi savo pazystamais nes iki siol neturejau geru surukovu, ir turejau tenkintis jaunesniais uz save ir kitokio mastymo zmonem... Dbr atsikrausciau i kita miesta ir lb tuo dziaugiuos nes atsirado kitu pucianciu draugu su kuriais galima apie dauk ka pakalbet ir aptart, nes su buvusiais draugais to daryt nebuvo realu
Gurman rašė:priprast gal ir 4 kart didesne galimybe, bet atsikratyt nuo nikotino priklausomybes kartais yra sunkiau nei nuo heros nulipt. Labai dziaugiuos, kad taip nenutiko mano atveju.