Kokiu budu rukote?
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
Lengviausias budas, tai kokiam tuse, kai puti zole ir ji tau patinka, klausi to kas atsinese, kur jis ja rado . Tada bandai kaip nors dasigaut iki to dylerioko ir nusipirkt, ziurek kad ziedas nebutu slapias, kad neatrodytu keistai (parudaves ir t.t.), tada isitikines prasai arba puses arba gramo. Beje, nesistenk uzdavinet per daug klausimu, nes tada jis gali suprast ir apstumt nu ir krc. kosminio dumo tau.
P.S. Jei kas manot kad turetu but kitaip rasykit, nesidrovekit .
P.S. Jei kas manot kad turetu but kitaip rasykit, nesidrovekit .
nei chronius, nei Bronius...
-
- Ekspertas
- Reputacija: 9
o tu ne mentas kad uzduodi tiek daug klausimu?muodze rašė:sveiki, pagalbos reik, aciu
tai va zmogai, nepykit gal nelabai as i tema bet nezinau kur daugiau kreiptis, tikiuosi padesit. tv netempiant gumos keliauju prie reikaliuko, karocia dela tokia: pora kartu esu parookes zolyte, patiklo respektas gamtai uz tai, bet suprantat neesu niekada gyvenime tokio dalyko pats pirkes, tai va gal galit paskyt kaip turetu atrodyt tas gramas, kokiu budu atpazinti ji, bo bijau apsigaut, , kita dela neseniai gryzau i lietuva tai nezinau kokios kainos jos cia nei ka, jau nekalbant apie vieta kur galima isigyti, na apie ja cia ir nekalbesi, rasiu kitur, bet kitai klausimais prasau padekit, nepatyrusiam ,aciu
nepykit [/b]
Dazniausiai puciu dveis budais: kasiakas ir blunt'as. Priezastis tam- megstu pusti einant, arba sedint sveziam ore. Bong'ai man ne prie shirdies. Bet jokiu budu neturiu nieko priesh juos! Ipuciu karts nuo karto, bet savo neturiu, pirkt nesiruoshiu ir kai turiu pasirinkima- visada apsistosiu ties kasiaku arba blunt'u. Daug zmoniu sako, kad blunt'ai yra per daug nesveikas dalykas. Sutinku, taciau procesas daug malonesnis ir ilgesnis, kas man ir patinka.
Jo, joint'as prie lauzho yra afigenai. Bet megsta zmones kaikurie uzdarose patalpose, juk ir jamaikietishkas dushas arba jamaikietishkas partnikas, kai ijungi karshta vandeni dushe, uzkemshi visas skyles, kad garai neiseitru ir karshta butu, po 10minuciu ieini ir puti kasiaka ten. Vpiraet po-polnoi, bet visdelto gamtoje man labiau patiktu =]Herbalist rašė:Ir kokia gi jega tu pajunti? Uzsidares tulike per bambaliuka puti. Man jau daug geriau butu kurnors gamtoje prie lauzo jointuka su draugais ratuku pasukt.SoEasy rašė:Kasiakas mazoj uzdaroj patalpoj arba per bambaliukia tiap pat uzdaroj patalpoj va tada tiaj au pajunti jega
blunt - sukamas tiesus; ne taip kaip jointas - storejanciu galu. sukant naudojami tabako lapai (pvz.: cigara)
teko gyventi kelis men JAV, ten daug kas suka blunts
[ nuotrauka ]
http://www.concept420.com/how_to_roll_a_blunt.htm
o kasiakas ir tas ir tas galetu buti... gal jointo sinonimas daugiau
teko gyventi kelis men JAV, ten daug kas suka blunts
[ nuotrauka ]
http://www.concept420.com/how_to_roll_a_blunt.htm
o kasiakas ir tas ir tas galetu buti... gal jointo sinonimas daugiau
Buds Not Bombs
atinama, o kodel blunt'as negali but joint'o formos? =] Aishku, kad gali, puciu blunt'us beveik kasdien, kad ir koks yra, kol tai tabako lapas, i kuri suvyniotas pyxas- tai blunt'as.
O nuotrauka gera =] Bet as turbut apsivemciau nuo tokio kiekio tabako. Turbut per karta puse poko cigareciu sutrauki tokiam blunt'e. Bet atrodo labai graziai, vistiek =] Pradziuginai aki, einu susukt viena.
Negeras, skirtumas tarp blunt'o ir joint'o tamne, kad blunt'as- is tabako lapo, joint'as is sukimo popieriuku.
O nuotrauka gera =] Bet as turbut apsivemciau nuo tokio kiekio tabako. Turbut per karta puse poko cigareciu sutrauki tokiam blunt'e. Bet atrodo labai graziai, vistiek =] Pradziuginai aki, einu susukt viena.
Negeras, skirtumas tarp blunt'o ir joint'o tamne, kad blunt'as- is tabako lapo, joint'as is sukimo popieriuku.
jei jau eit tuo keliu, pats zodis "joint" reishkia.... sanarys?atinama rašė:gali daryti kad ir rutuli
bet pats zodis "blunt" reishkia...
Kai kalbame naudojant zodyna, susijusi su putimu, svarbu ne ka tiesiogiai zodis reishkia, o kaip ji naudoja.
Galiu ir rutuli susukt, is tikruju, bet tada nevykes blunt'as bus =]
o siaip, manau yra banalu gincytis del tokio dalyko, tad atsiprashau, jai mano pastarasis postas nuskambejo kiek kritishkai. =]
As mielai su tavim supusciau du blunt'us: viena tavimi susukta, viena manimi =]
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas