Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
joa is foto matosis, kad issekes labai ir stiebiasi i virsu. Problema gali buti del per mazos sviesos augaliukas visa energija isnaudoja augimui i virsu, o ne kerojimuisi ir lapu augimui kaip, kad turetu buti..
na taip as pac auginu po vienos 30w warm white, kitos 30w cool white ir dvieju eko lempuciu po 20w sviesomis ir dar zadu isauti pora lempu po 30watus, nes truksta truksta..
Mano augalai pradejo vysti, vakar isbandziau naujas trasas ir greiciausiai padariau per didele koncentracija apie 3 kartus. Gal kaip nors imanoma juos isgelbeti ?
Ymanoma, gali bandyt gerai praplaut zemes, pakisus pro kranu kad nemazai nubegtu vandens, arba isimt augala is vazono, nuplaut visas zemes nuo saknu ir atsargiai persodinti i nauja zeme, gal tai ir pagelbes.
joa,kaip kazkas minejo,kad perdetas rupestis zudo
o pas mane beda po bedos...augaliukas para be sviesos buvo... kaip sakoma beda po viena nevaiksto
bet gal hermis nebus?jam babar 17dienu,bet ir strso daug turejas,pirma su tuo apsvietimu kankinau,dabar del sviesos...sunkiai sekasi isikurti naujuose namuose
Blemba, nori nenori reikia pranesti liudna zinia, kad antrasis mano lowukas visgi persimete i antifeminisciu bureli - jis vyr. lyties Gera zinia, ta,kad pirmasis dydisis lowAS jau tapes lowE, o maziausiasis vis zvilgcioja i moterisku apatiniu skyriu, taigi turiu dvieju moteriskaiciu kompanija tad nuostoliai netokie ir dideli
Na seip nea auginu ant stuffo. Namie nelabai buvo salygu uzsiauginti daugiau, growboxe nelabai ir tilptu daugiau, tad auginau tris lowus. Dabar vyras ant palanges kaip interjero detale o moteriskes bresta bresta greitu laiku lauke pasodinsiu dar 8 lowus ir jei iseis 6 purple power na tada tikriausiai derliaus bus daugiau
sveiki, turiu tokia problema, kazkur liepos pradzioje is draugo gavau sakele , kuri prigyjo ir dabar auga,bet va jau nemazai praejo laiko ir nesimato...