Nuotrauka Nuotrauka

Veislės, hibridai.

Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Rašyti atsakymą
Atsiputes
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 233
Užsiregistravo: 2006-09-02, 17:20
Reputacija: 0

Standartinė Atsiputes »

Gal kas zinot ka apie hash plant & white widow hibrida? Kiek zinau jis nera brangus, bet idomu kodel? gi rushys tai neblogos sukryzmintos '|
melskimes, galbut tai jums pagelbes
modis
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 325
Užsiregistravo: 2006-05-31, 12:21
Reputacija: 0

Standartinė modis »

Atsiputes rašė:Gal kas zinot ka apie hash plant & white widow hibrida? Kiek zinau jis nera brangus, bet idomu kodel? gi rushys tai neblogos sukryzmintos '|
ar ne is highlife.info nusiziurejas?
bugis
Naujokas
Pranešimai: 17
Užsiregistravo: 2006-08-24, 02:53
Reputacija: 0

Standartinė bugis »

Jo.. ir man idomu kas cia per veisle? tas hash plant x white widow, o ji tai jo highlifer forume skelbe.
modis
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 325
Užsiregistravo: 2006-05-31, 12:21
Reputacija: 0

Standartinė modis »

ten ta veisle to skebimo autorius pats iswede,sukrizmines dvi veisles,beje itartinai maza kaina '|
Atsiputes
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 233
Užsiregistravo: 2006-09-02, 17:20
Reputacija: 0

Standartinė Atsiputes »

Taip is ten :) bet sakau gal cia atsiras zmoniu, kurie normaliai kazka pasakys, nes is ten ne daug ka ir suzinojau :) kazkaip itartinai, tai sakau cia reikia paklausineti :!:
melskimes, galbut tai jums pagelbes
yankadi
Naujokas
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 2007-01-12, 13:21
Reputacija: 0

Standartinė yankadi »

kaina tokia nedidele, nes tai visdelto mostly indica.. ne visiems patinka gerai parukius stounas.. o + jei ciuvas seklu turi dachuja tai ka jam cia brangintis.. dziaukites ir pirkit jei norit ant rudens gero stafo salotoms (t.y. maisant keliu veisliu stufa i MJ darytis).. :)
and this is - that we create..
Atsiputes
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 233
Užsiregistravo: 2006-09-02, 17:20
Reputacija: 0

Standartinė Atsiputes »

yankadi rašė:kaina tokia nedidele, nes tai visdelto mostly indica.. ne visiems patinka gerai parukius stounas.. o + jei ciuvas seklu turi dachuja tai ka jam cia brangintis.. dziaukites ir pirkit jei norit ant rudens gero stafo salotoms (t.y. maisant keliu veisliu stufa i MJ darytis).. :)
na seip joa :) visi labiau sativos nori ..dekui uz atsakyma
Paskutinį kartą redagavo Atsiputes 2007-04-11, 16:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
melskimes, galbut tai jums pagelbes
mr.green
Guru
Guru
Pranešimai: 1033
Užsiregistravo: 2006-10-29, 19:24
Reputacija: 0

Standartinė mr.green »

Ne indikoj ar sativoj esme o tame kad kazkas sukryzmino namie ,gavo seklu kruva, pasiskelbe kad tokias galingas rusis sukryzmino.O kasnors pagalvojo kad tai istikruju belekas ,veisle ar hibridas vadinkit kaip norit nestabilizuotas,cia tik kazkas eilini karta pinigeliu pasidaryt nori.Taip jus ir patys namie prikryzmint galit ka norit,sita tema buvo sneketa cia ilgas procesas kad isveist tam tikra stabilia rusi ir jos kaina buna atitinkama. ;)
modis
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 325
Užsiregistravo: 2006-05-31, 12:21
Reputacija: 0

Standartinė modis »

mr.green rašė:Ne indikoj ar sativoj esme o tame kad kazkas sukryzmino namie ,gavo seklu kruva, pasiskelbe kad tokias galingas rusis sukryzmino.O kasnors pagalvojo kad tai istikruju belekas ,veisle ar hibridas vadinkit kaip norit nestabilizuotas,cia tik kazkas eilini karta pinigeliu pasidaryt nori.Taip jus ir patys namie prikryzmint galit ka norit,sita tema buvo sneketa cia ilgas procesas kad isveist tam tikra stabilia rusi ir jos kaina buna atitinkama. ;)
mr.green,o veisles nestabilumas cia labai blogai? kas cia tokio neigiamo?
mr.green
Guru
Guru
Pranešimai: 1033
Užsiregistravo: 2006-10-29, 19:24
Reputacija: 0

Standartinė mr.green »

Modi,mielas drauge cia tikrai nieko blogo nera. Cia tiesiog belekas ,rukisi ja ir vez jinai tave ir viskas tvarkoj su ja bus tu nezinosi ka tu ten tikrai turi ar hash planta ar WW ar koki seseli is praeites genetinio medzio.Tik tiek! O tokiu seklu pats gali sau priveist milijiona. ;)
energetiniai gluosniai
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 396
Užsiregistravo: 2006-10-05, 17:20
Reputacija: 1

Standartinė energetiniai gluosniai »

mr.green rašė: hibridas vadinkit kaip norit nestabilizuotas
Biciuliai, stabilizuotas ar ne, siuo atveju menkas skirtumas. Na, jo, nestabilus jis, aisku. Blogiausia, kas gali isaugti is tokiu seklu, bus arba tiesiog white widow, arba hash plant, arba to ir ano proteviai, o to ir ano proteviai irgi ok-labai-ok; tiksliau, kruva seklu sudaiginus pasireiks maziausiai kokiu keturiu veisliu fenotipai iskart (atskiruose augaluose, greiciausiai; t.y., turesi vienam darze ir white widow, ir hash plant ir tai, is ko pastarosios dvi veisles isvestos buvo, panasiai nutiko man praeita rudeni..). Ir kuo gi blogos tokios seklos, a? Tipo, didelis skirtumas tarp white w hash p? :-) Juokinga. Ar sopes galva, jei neatskirsi white widow nuo hash plant'o? Juokinga juokinga. Juk kas beisaugtu is to white w X hash p, kartoju - uzaugtu KIETAI!

O del rizikos - rizikinga butu pirkti tik nestabilius (nebaigtus veisti) LOKALIZUOTUS hibridus, pvz., kokia nors white w X lietuviska is patvorio - F1 butu dar ok, bet jau kitos kartos - F2, 3 - issiskirtu atgal i sudetines veisles. Bet cia ne tas atvejis, kai reikia bijoti kanapes maise. Cia turime reikala su padoria seimynele.

Beje, girdejau kazkokius gandus, kad jau si rudeni sio forumo dalyviai gaus nemokamus seklu pavyzdzius..

Apskritai, zema daryti bizni is seklu. Seklomis reikia dalintis!
yankadi
Naujokas
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: 2007-01-12, 13:21
Reputacija: 0

Standartinė yankadi »

sutinku.. jei turint n seklu, jas pardavinet yra kazkiek frenezija, bet visokiu zmoniu yra, juk tarp draugu ir pazystamu tos seklos ir taip plinta.. manau geriausias variantas butu keistis....

o kas liecia hibridus - tai nesvarbu kad ciuvas sukryzmino tas dvi veisles, jei tevukai geri buvo, tai cia tikrai nebeda:).. ar taip ar taip uzaugtu stafas geras.. aisku, kas liecia gurmanus tai jo - nori parukyt ar ww ar hp, bet kadangi kaina tikrai nera didele, o ziurint i sio hibrido tevus tai tikrai nesikandzioja.. tuo labiau, jei kas sako kad nestabilus genomas - pirmyn ta hibrida sustiprint!!! ;) darbas zmogu puosia:), o jei dar darbo vaisai atsispindi - ko noret? :D
and this is - that we create..
*
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 251
Užsiregistravo: 2005-09-14, 11:05
Reputacija: 0

Standartinė * »

yankadi rašė:sutinku.. jei turint n seklu, jas pardavinet yra kazkiek frenezija, bet visokiu zmoniu yra, juk tarp draugu ir pazystamu tos seklos ir taip plinta.. manau geriausias variantas butu keistis....
..jei apie tai zinotum tu ir kitas tu
..have an idea?
Bronius007
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 239
Užsiregistravo: 2006-09-22, 18:32
Reputacija: 1

Standartinė Bronius007 »

www.nirvana-shop.com buvo pasirode 4 naujos rusys skyriuje "exclusives Hot". Liko tik travelling thai Vios buvo po 40Euro ir 3 primas ispardave per 3 paras. Idomu kas ten per daiktai.
Likusios charakteristikos:
Mau found this exclusive strain on one of his trips throughout his second homeland Thailand. Here he did learn about the real Thai specifics that a real Thai strain should have.
Small leaves on tiny legs brings you an up lifting high. This gives you the right feeling about traveling through Thailand. Comfortble relax and exotic !

- indoor/outdoor
- 100% sativa
- thc 22 %
- flowering 11 weeks
- harvest November
- pure Thai sativa / sweet / energetic effect / thc high / productive.
nei chronius, nei Bronius...
mr.green
Guru
Guru
Pranešimai: 1033
Užsiregistravo: 2006-10-29, 19:24
Reputacija: 0

Standartinė mr.green »

Perzvelgiau visus puslapius ir konkrecias info apie pagrindines seimas neradau ,tai nusprendziau imest gal kas is pradedanciuju pasisems info.jei kam nepatiks ar trugdys istrinkit! ;)



Marihuaninių kanapių veislių augalus tapo sunkų yra priskirti konkrečioms kanapių rūšims. Per keliasdešimt kryžminimo ir atrankos metų išvesta begalė veislių. Genai susimaišė. Kartais dominuoja indica, kartais sativa. Kartais būna 50/50. Pagausėjus augintojų atšiauriuose kraštuose (Lenkija, Rusija, Aliaska, Kanada ir kitos), vis daugiau eksperimentuojama su c. ruderalis genais. Pagal sėklų bankus kanapių veisles skirstyti taip pat nėra tikslinga. Labai greitai naujos veislės būna nukopijuojamos ir pardavinėjamos tik nežymiai pakeitus pavadinimą. Todėl dabar marihuanines kanapes specialistai bando skirstyti pagal kilmę ir išvaizdą. Tai vadinama šeimomis. Žinoma reik nepamiršt, kad viena veislė gali turėti kelių šeimų genų.

Skunk šeima

Pati didžiausia ir žinomiausia šeima. Terminas skunk daug kam jau tapo marihuanos sinonimu. Veislė Skunk yra hibridas iš trijų veislių: Acapulco Gold (50%), Colombian Gold (25%) ir Afghan (25%). Ji pirmą kartą buvo išvesta JAV aštuntajame XX a. dešimtmetyje. Pats vardas suteiktas dėl specifinio ir labai stipraus kvapo. Tiek auginimo metu, tiek išdžiovinus marihuaną, tiek rūkant. Vėliau komerciniai Olandijos augintojai Skunk 1 pagrindu išvedė daug panašaus tipo veislių su tikslu sumažinti žydėjimo periodą (laikotarpis kai augalas aktyviai gamina THK ir kitus kanabinoidus) ir stabilizuoti. Šiuo metu Skunk šeimos veislės yra dominuojančios Europoje. Jos žinomiausios ir tipiškiausios atstovės: Big Bud, Hollands Hope, Ice, Jack Herer, Mazar, Shiva, Super Skunk.

Afghan šeima

Dar kitaip vadinama Kush. Kilo iš Afganistano, kai šis buvo okupuotas sovietų. Tai, nors ir maža, bet labai sena šeima. Jos veislės dažniausiai kryžminamos su Skunk šeima ir gaunami stiprūs hibridai kaip, kad Chronic, Critical Mass, Northern Lights ir Super Afghan.

Thai šeima

Šios šeimos veislės stipriai susimaišę su Vietnamese ir Cambodian nariais, netgi sudarę gentį. Thais veisles sunku taip konkrečiai apibrėžti ir išskirti kaip kad Skunk. Šios Pietryčių Azijos šeimos veislės yra labai nestabilios, todėl dažnai palikuonis stipriai skiriasi nuo motininio augalo. Jos atpažįstamos iš to, kad labai dažnai augalai tampa hermafroditais. Žinomiausios ir tipiškiausios iš vienos pusės daugiau Thais/Vietnamese iš kitos Cambodian atstovės: Blueberry, Cali Orange, Haze, Juicy Fruit, Kali Mist, Northern Lights, Yumbolt. Dauguma jų pasižymi gaiviu, vaisiniu dūmo aromatu.

Haze šeima

Tai antroji pagal dydį šeima. Haze veislė buvo išvesta sukryžminus Colombian, Mexican, Thai/Vietnamese veisles Kalifornijoje tuo pat metu kaip Skunk. Pasak marihuaninių kanapių augintojų, tai pati geriausia ilgo žydėjimo garažinių kanapių veislių linija.

Indian šeima

Viena mažiausių šeimų. Labai dažnai kryžminama su kitomis šeimomis. Tariama, kad ši šeima kilo iš South Indian veislės vieno augalo. Jos žinomiausios ir tipiškiausios atstovės: Hindu Kush ir Citral. .

White šeima

Pakankamai gausi ir garsi šeima. Pasižymi tuo, kad gaunama šviesi marihuana. Kilo iš White Widow veislės, kuri buvo sukurta sukryžminus Brazilian ir Indian paskutiniame XX a. dešimtmetyje Olandijoje. Tai kaip olandų veisėjų atsakymas į amerikonų Skunk ir Haze. Jos žinomiausios ir tipiškiausios atstovės: Snow White, White Pearl, White Rose, White Russian.

Northerm Light šeima

Dar vienas olandų produktas. Jie sukryžmino Thai ir Afghan šeimos atstoves, o gautą veislę pavadino Northern Lights, kurios sutrumpinime užkuoduotas Olandijos pavadinimas – NL. Iki šiol tai laikoma vienu tobuliausiu genetiniu sprendimu. Savu laiku tai buvo populiariausia „garažinė“ veislė. Jos hibridas su Skunk 1 yra garsusis Jack Herer.

Bubblegum šeima

Tai nauja maža šeima. Pati Bubblegum veislė gauta sukryžminus Big Skunk ir Northern Lights 5 (Skunk x Afghan x Thai x Afghan). Ji sukurta ieškant optimalios medicininės marihuanos – stipri ir malonaus skonio, kuo mažiau celiuliozės.

Blue ir Black šeimos

Kai marihuaninių kanapių augintojams atsibodo išvedinėti kuo stipresnes veisles, jie pradėjo išvedinėti kuo malonesnio dūmo aromato ir įvairių spalvų marihuanos veisles. Sukryžminus Juicy Fruit Thai ir Afghan buvo gauta Blue pradininkė Blueberry. O Black Domina pradėjo Black linija. Tai naujos šeimos ir daugiausia jos išsiskiria iš kitu tik žiedų spalva – Blue purpurine, mėlyna ar violetine, o Black – juoda.
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3286
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

perskaiciau,patiko!moki zmonems paaiskinti apie visa tai!
AuriuxAs
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 71
Užsiregistravo: 2006-12-03, 11:56
Reputacija: 0

Standartinė AuriuxAs »

nepatingekit zmones perskaitykit ir jus '|
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3286
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

sveiki gal kas galite padeti nustatyti si hibrida kuri gavau kaip dovana uzsisakes normaliu seklu nu pvz:10perki10dovanu,jau antra maisiuka gaunu tik pirmajame pasitaike lygiai tas pats tik vyras(male)jos sandara labai jau idomi trikampio pvz:kaip issirita is seklos dauguma turi 2lapukus ar taip!o si turejo 3 LAPUKUS..ir toliau padariau kirpima :V: <----TOKI po to viskas lyg ir fainai ejosi pora aukstu paaugo ir vel kirpau ir se tau trigubai pasidaugino galu gale imesiu nuotrauka kad aiskiau butu...
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3286
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

kojak
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 504
Užsiregistravo: 2006-06-09, 16:06
Reputacija: 1

Standartinė kojak »

Bronius007 rašė:www.nirvana-shop.com buvo pasirode 4 naujos rusys skyriuje "exclusives Hot". Liko tik travelling thai Vios buvo po 40Euro ir 3 primas ispardave per 3 paras. Idomu kas ten per daiktai.
Bronius, kas ten per kitos veislės buvo, nes aš mačiau tik "Thai"... Galvojau, kad jas pastoviai pardavines :/ (ir "Thai" išpardave...)


Beje, sveikas sugryžęs, mr.green!!!
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Apklausa: augintos veislės
    Sigma » » forume Herbariumas
    66 Atsakymai
    38069 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas runkelis
  • Lietuvos outdoor'o veislės
    * » » forume Outdoor
    419 Atsakymai
    169956 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas avoria
  • Finola veislės sudėtis
    Fred » » forume Legalus forumas
    8 Atsakymai
    4993 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Fred
  • Autožydėjimo veislės, "Lowryder'iai", ruderalis hi
    mr.green » » forume Herbariumas
    853 Atsakymai
    327136 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Carlos-