Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Bronius007 rašė:As tai leksteje, ant marles vandens su trupuciuku peroksido ir laukiu kol po baltos saknies islindimo pasirodo zaluma ir tada labai labai atsargiai persodinu i zeme. Man sitas budas turbut patikimiausias.
Kolegos! niekada nebandykite daiginti su durpiu tabletemis! tokia nesamone! jos kietos,ir kai pradeda lysti daigelis jis neturi kur ilysti ir raizgosi vienoj vietoj. as laiku spejau istraukt is tos tabletes ,tik pralupau tablete,tai saknis buvo susisukusi belenkaip...
Jo, kolegos nebandykit ! as ir joje daiginai tai viena sekla vakar palaidojau amzinaji atilsi i siuksliu deze nieko gero ten...
po savaites nerimavimo paskaitinejau internete ir pamaciau, kad jos labai negerai
Germinate seeds in sterile soil (for planting outdoors) or a hydroponic medium of rockwool or vermiculite. DO NOT (!) use a Jiffy cube #7 to germinate seeds. Informal tests and experience show these peat cubes do not work well and stunt the plants growth. Planting in vermiculite gives the seedling so much oxygen, and are so easy for roots to grow in, that the plants look large 1 week after germination!
Tai va negerai man atsitiko, oi kaip negerai. Tik dabar nezinau ar cia as esu ant tiek levas seklu daigintojas ar seklas levas daiginau. SO FAR is 4 tik viena !!! KATASTROFA !!! su dviem jau atsisveikinau, o kita renimacijoj. Apsales truputi Dar tokio dalyko nera buve. suprasciau pirmas kartas, kazka kitaip nei iprastai darau ar ka, nu ne ! ( nu 2 tabletese daiginau, nu neisdygo ) bet redwhite lygiaj tokioj pat tabletej isdygo (kita veisle). Tai kur suo pakastas A ? Kalba eina apie Grapefruit is FS. Pravalas man dabar 1 po 400w laikyti, reikia dar vienos !!!
Laba diena žalieji.
Rašau čia nes visiškai susipainiojau. Internete visur rašo, kad kanapių sėklos tapo narkotiku. jų siūstis negalima. Auginti taip...
Paskutinis pranešimas
Sveiki gal kas esat pirkę is cannatura.com.? Ir kokie atsiliepimai butu?