Kokiu budu rukote?
-
- Patyręs
- Reputacija: 1
-
- Patyręs
joint'as turim pasidare is dulkiu siurblio vamzdziu tokia ilga "triuba"..vienam gale skylute,i kuria istatai joint'a.vienas zmogus uzspaudiza su ranka viena gala,o per kita gala trauki,tada kai jau pritrauki,tas zmogus paleidzia savo ranka ir toooki duma pagauni... gerai velka! bet daznai neparukysi,bent jau man dvieju tokiu dumu pilnai pakanka..lb per plaucius duoda..ir po to vamzdzio toliau normalu joint'a rukai!
nera to blogo,kas neiseitu i gera
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
man anksciau patikdavo parasiutas.ir dumas nera karstas. na zodziu paimi pusle jos dugna nupjauni ir toj vietoj prilipini su permatoma izoliacija maiseli,toki kur maximoj agurkam ar saldainiam pasisvert.paskui ta maiseli kisi i pusles vidu ir i kakliuka dedi dzointa,ta maiseli trauki lauk ir pusle prisipildo zaliuju dumu.tada istrauki dzointa ir is kakliuko trauki tuos dumus.na ce tik abstrakcei aprasiau bt manau principas aiskus
It makes me wonder
nieks nebuvo uzsimine apie dujokauke...gal kas bandete....?ar pvz:kaip paiimi hasa tirpini saukste su aliejumi ir sumaisai su jogurtu,cia tiems kurie neruko.tai 2 jogurtus uztaisiau 5 mergom primesk draugelis buvo uzbeges pora pyhu padare ir namo..o as su jom likau vienas tarp penkiu iskaitant savo boba
taigi parduodami tokie prietaisia specialiai dujokaukes funkcija atliekantys. Tipo vieta pyxa det, pridegi, migtuko paspaudimo deka dumas traukias i kauke. Bet tai gaidys, su juo kasdien apsipust tai kvaila- veidas smirdes kaip vanduo bonge, ir dumas nuolat kontaktuoja su akim. Nepatiko man. Na jai prigeres ir tau tik ir reikia dumo, tada afigenai, uzsimauni, itrauki, pastovi 40sekundziu, nusiimi ta gaidi ir viskas afigenai.
Jo, va toki su didesniu malonumu pusciau, nors matai kas aplink daros kai dumus isputi =]]]] Bet juk veidas vistiek smirda? Cia toki, kai panos aplink nera, iputi ir eini praust morda, kad joint'o bykais veidas nesmirdetu =]]] O jai dar barzda ar usus turi... Tada barzda kvepia, lyg cigaretes filtras, panaudotas joint'e =/runkelis rašė:siaip tai teko bandyti dujokauke bet nepatiko ir man,bet stai draugelis turi is deguonies maskes pasidares kur ligoninese deda pries operacijas..ziauru.
Bet visokiu budu reikia pust- del ivairoves. visi turime tradicinius budus pust, bet juk ir progomis reik pasmalizhaut =]]
Auriuksas, esu rusas, ir kasiakas yra zodzio joint'as arba spliff'as pakaitalas. O kaip vadinasi tas is cigaretes net nezinau, absurdu turbut. =]AuriuxAs rašė:kasekas kai is cigaretets pasidarai, o jointa pats suki tuom ir skiriasiTimmiakas rašė:kuo skiriasi kasiakas ir jointas????? kasekas tai rusishkaj o jointas tai anglishkaj ne?naktibaldas rašė:o as kasiakus zabivaju, manau tai ne tas pats kas jointas/
-
- Patyręs
G_ _ _ _ s tu, ne rusas ;-). Kanadietis tu.Gurman rašė:Auriuksas, esu rusas, ir kasiakas yra zodzio joint'as arba spliff'as pakaitalas. O kaip vadinasi tas is cigaretes net nezinau, absurdu turbut. =]
Buvo laikai, kai zmones CIA suktiniu nesuko, o dailiai kimsdavo kanape i tuscias cigareciu tuteles, isimdavo filtra ir kisdavo i oranzini tuteles gala spirale susukta kartono gabaleli (gilze, barabana). Tokios suktines ir buvo kasiakais vadinamos. Kanapes tais laikais niekas nesivargindavo sverti, pardavinejo degutuku dezutemis - korobokais (korablikais) arba jau paruostais kasiakais; jokiu gramu, pusgramiu, ketvirciu, brolyciai!
Beje.
Ar zinojote, kad..
"kasiakas" mums iki siol yra turio etalonas kalibruojant naujo derliaus kanapes santyki su tabaku kanapes/tabako misinyje. Nes: 1) svarstykles uzknisa, 1) suktines - taip, patogu, greita, dailu ir ekonomiska, bet kaskart ju dydis vis kitas (tenepakvimpa sitai perdetu skrupulingumu ar tomis paciomis svarstyklemis) ir todel kalibravimui jos netinka.
Ar zinojote, kad..
mes neisivaizduojame, kaip atrodo "gramas kanapes". Turbut TAI visada buna TAME PLASTIKINIAME NARKOTIKU MAISELYJE (cia noris riebiai nusikeikti), kuriu pilnos pakampes.. Gramas kanapes mums yra didziausias pasaulio absurdas. Zudyk grama - sio vakaro musu sukis, tegyvuoja degtuku dezute!
Ar zinojote, kad..
nezinojote
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas