Augintinių problemos. Klausimai - atsakymai...
PAGALIAU, viena sekla buvau rades "pihe" tai isdygo jinai, tiksliau dvi seklas buvau rades, taciau tik viena isdygo
tai kaip elgtis su augalu, kurio nepazysti? dabar jau augalelis isdygo pagaliau. Kazkur buvau skaites, jog kad butu moteriskas augalelis, reikia pirmas dvi savaites padeti ant lango, t.y. duoti sviesos tik 12val, tai taip dabar ir darysiu, ka dar jam reiketu padaryt, kad jis butu moteriske?
saugosiu puoselesiu mylesiu

tai kaip elgtis su augalu, kurio nepazysti? dabar jau augalelis isdygo pagaliau. Kazkur buvau skaites, jog kad butu moteriskas augalelis, reikia pirmas dvi savaites padeti ant lango, t.y. duoti sviesos tik 12val, tai taip dabar ir darysiu, ka dar jam reiketu padaryt, kad jis butu moteriske?

-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Manau moteriskos lyties nepaskatinsi
Cia gimstama iskart manau su lytim kaip ir zmones
Tik ji isriskeja veliau...
Norejau paklausti, as turiu universaliu trasu ir naudoju reguliariai (1 kart i savaite laistau tuo tirpalu) Tas tirpalas nera stiprus ir ar nepadaryciau blogai jaigu dazniau lieciau vandeniu maisytu su tom trasom? O gal jus zinot kokiu trasu su kuriom visada reikia lieti?

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Norejau paklausti, as turiu universaliu trasu ir naudoju reguliariai (1 kart i savaite laistau tuo tirpalu) Tas tirpalas nera stiprus ir ar nepadaryciau blogai jaigu dazniau lieciau vandeniu maisytu su tom trasom? O gal jus zinot kokiu trasu su kuriom visada reikia lieti?

BeatboX 4EveR!
Visiska tiesa- sodinsi ant palanges bus moteriske =]]]]]]]]]]]]]]rafinuotas rašė:PAGALIAU, viena sekla buvau rades "pihe" tai isdygo jinai, tiksliau dvi seklas buvau rades, taciau tik viena isdygo![]()
Rafinuotas, jai nori isitikint, paklausk tevu- ar laike tave dvi savaites ant palanges po saule, kad butum berniukas =]]]]]]
ne nu tai pasaket kad tai netiesa tai tiek. o beje sita pletka ir isgirdau tarp jusu gausybes zinuciu, kazkuris pilietis pasake, jog duodant augaleliui sviesos 12val pirmas 2savaites, skatinama moteriska veisle, na vadinas klydau.
dabar dar klausimelis, galvoju sumesti i siltnami keleta augaleliu tarp pomidoru, ir ten babune lai laisto i savaite karta zeme. Pomidoram gana, o kanapelei nebus blogai? beje kuria vieta jai parinkti, galvoju siltnamio viduryje, kad zinot nekliutu ant akiu?
dabar dar klausimelis, galvoju sumesti i siltnami keleta augaleliu tarp pomidoru, ir ten babune lai laisto i savaite karta zeme. Pomidoram gana, o kanapelei nebus blogai? beje kuria vieta jai parinkti, galvoju siltnamio viduryje, kad zinot nekliutu ant akiu?
O as taves nepazystu, tad nezinau koks ir kas tu. Ir nesu ant tiek idiotas sprest apie zmones is keliu komentaru =]]barsukas rašė:Gurman tu toks man nevalyvas issisokelis esi, nieko naudingo nepasakantis
Bet tai klausymas- ant palanges pastatysiu, tai moterishke isaugs. Tai gal ir kompiuteriui reikia naujos voveraites didesniam rate, kad veiktu greiciau? As ateinu priputes ir prikolinu, o tu ant atxodu gruzinies, arba atsikeles po putimo piktas =]] Tavo komentaras daugiau naudos nei mano neatneshe, tad rashydamas ji pats darai ta pati ka ir ash =]]] Tokie gruzai, kad nu nax =]]] Tu tik neplyshk neputes =]]] O tai taves nejuokina klausymai is tos serijos, kad "nelaistysi augalo- isaugs normaliai is iskart sausas, gatavas rukymui". Arba "Jai augant zolei perdazyt ja geltonai, tai auksini pyxa gausi?"
Karoce- ATXODAS esi turbut siandien.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
pirmoje foto rodos, kad merdeja augaliukas.. jam taip po persodinimo pasidare.. neaugt, bet nykt pradejo.. galbut zemes ph negeras bet tai tik po savaites patikrint galesiu kai ateis ph matuoklis.. Dar labai daznai lija ir saules mazokai, apsiniauke.. nakti api 10 silumos..diena 15 kazkur..
Zemes misinys: substratas (pgr durpes) + perlitas + vermikulitas. Beveik visiem likusiems augaliukams apatiniai lapai pasirauksleje.. karta su miracle grow trasom 20-10-13 patresiau svelniai bet nepagereja niekaip..
kaip galvojate kur suo pakastas, zaliuju augintiniu dabotojai?
[ nuotrauka ]
pirmoje foto rodos, kad merdeja augaliukas.. jam taip po persodinimo pasidare.. neaugt, bet nykt pradejo.. galbut zemes ph negeras bet tai tik po savaites patikrint galesiu kai ateis ph matuoklis.. Dar labai daznai lija ir saules mazokai, apsiniauke.. nakti api 10 silumos..diena 15 kazkur..
Zemes misinys: substratas (pgr durpes) + perlitas + vermikulitas. Beveik visiem likusiems augaliukams apatiniai lapai pasirauksleje.. karta su miracle grow trasom 20-10-13 patresiau svelniai bet nepagereja niekaip..
kaip galvojate kur suo pakastas, zaliuju augintiniu dabotojai?

na ant palanges isdygo ir augo. ir pries persodinima lauke pabuvojo kokias 5 dienas.. dar atsimenu viena augaleli netycia uz stiebo paemes buvau ir zemiu daug nuo saknu nubirejo.. na tikiuos atsigaus.
Dar pamaciau kad kieme labai daug sraigiu ir sliuzu kazkokiu. kaip sraige tik be kiauto.. skaiciau kad vario jos labai nemegsta..
kaip manot atbaidytu keli apvyniojimai aplink vazona variniu laidu.. nes jei liptu tai tik per vazono krasta mat neskraido.
Dar pamaciau kad kieme labai daug sraigiu ir sliuzu kazkokiu. kaip sraige tik be kiauto.. skaiciau kad vario jos labai nemegsta..
kaip manot atbaidytu keli apvyniojimai aplink vazona variniu laidu.. nes jei liptu tai tik per vazono krasta mat neskraido.

galima ir kitauip nuo sraigiu apsigint, be variu, deciu ir sh visokiu.. yra spec. tabako dulkiu + dar kzk natur. ingridiento milteliai..ishpurkst tirpaluMelyne rašė:na ant palanges isdygo ir augo. ir pries persodinima lauke pabuvojo kokias 5 dienas.. dar atsimenu viena augaleli netycia uz stiebo paemes buvau ir zemiu daug nuo saknu nubirejo.. na tikiuos atsigaus.

..have an idea?
pilnai sutinkuMelyne rašė:na su variu paprasciausia butu.. nuperki koki metra milimetro storio laido, nulupi izoliacija ir apvinioji vazona pora kartujei nevazone purskalas geresne ideja.

..have an idea?
o jums, brangieji grower'iai, neteko susidurt su pelesiu daiginant? man teko palikt bedaiginat porai dienu uzdengtas plevele, tai 2 augalus su visom saknim surijo... yra kazkokiu(irgi naturaliu) priemoniu, kuriu tirpalu grunta bedaiginant laistant pelesiui sansai 0.1%.. bet pas mani jau buvo gerokai per velu 

..have an idea?
Blemba neisivaizduoju, kas mano augaleliui darosi
atrodo ir palaistau ir lempa neuzkaitina, ir trasu jau nebepilu, bet situacija negereja 
ka siulot?ka manot?
[ nuotrauka ]

ka siulot?ka manot?
[ nuotrauka ]
melskimes, galbut tai jums pagelbes
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 234 Atsakymai