Nuotrauka Nuotrauka

Lempos ir reflektoriai

Saulės simuliacijos.
Tema užrakinta
zymotic
Pažengęs
Pažengęs
Reputacija: 0

Standartinė zymotic »

ka as zinau, radau lempa uz 13lt su 1100 lumenu, ir kuom cia blogai? kam ta natrio lempa, jei patyssakot kad del lumenu auga augalas, o ne del natrio ar dar kokio velnio :?:
kingston
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė kingston »

Nu tai kam giriesi dar ?? Eik pirk,pajunk,augink.Nepyk,rafinuotai ,bet kartais kvailas tu man atrodai su savo "tiesos irodynejimu".
Pasipuoškime, išmintį brandinančia lapija .
zymotic
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė zymotic »

as neirodineju tiesos, as pajungiau ir auginu ir laukui rezultatu.
tik keista viena, kad pajunges ant lempos, pastebimai daugiau paaugo nei pakisus po ATVIRA SAULE, per ta pati laiko tarpa. nu kazkoks keistas reikalas. saule yra saule, bet pasirodo ne visada saule geriau 8|
MN.
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė MN. »

Tikriausiai panašaus pobūdžio klausimas jau buvo klaustas daug kartų bet noriu tikslaus atsakymo būtent mano sąlygomis... Tai va.. Galiu auginti kanapes arba balkone kur gan karšta, ypač vakarais (pietų - vakarų pusė) arba galiu auginti savo kambaryje ( rytų - pietų ) * BUVAU PADARĘS KLAIDĄ :D Atsiprašau * pusė. Sužinojau kad truputį per vėlu auginti ( o dar sėklas gausiu gal už 2sav. ) tai auginsiu su lempomis.. Ant viso šito reikalo (lempos, stovas, trąšos ir t.t.) galiu išleisti ~150lt. Nes man kanapės ne tiek svarbios kad atiduočiau visas savo santaupas. Noriu paklausti, koks būtų optimaliausias variantas turint tik tiek litų?? Gal turit ką pasiūlyt..? :s 8/ :x:
Paskutinį kartą redagavo MN. 2007-05-28, 15:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
ma
Patyręs
Patyręs

Standartinė ma »

rytai-vakarai, vadinasi kambaryje visada saule. dedi ant palanges ir augini, nors ir nuo liepos pirmos. pavegetuos 4-6av ir pradekzydint i sandeliuka is sandeliuko.

su savo santaupom neprasidek :) jei 150 tik gali skirt ir grow rooma pasidaryt, tai palange rytu -vakaru tikrai geriau bus
Buds Not Bombs
Paskenduolis
Naujokas
Reputacija: 1

Standartinė Paskenduolis »

rytai-vakarai. ??? kokia tai kryptis??? :/ :/ :/ I virsu gal tas tavo langas??? zinau kad buna pietryciai, siaures vakarai nu gretimos kryptis ar kazkas pan... , bet rytai-vakarai ,rimtai zmones pirma kart girdziu. Jei ka ne tap supratau noreciau kad paaiskintumet
MN.
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė MN. »

Na šiaip mano kambarį būna saulė nuo ryto iki kokių 16h po to pereina į salioną. Jis jau vakarų labiau pusėj, o maniškis labiau rytinėj.. Nebent aš nešiosiu savo augaliuką :DD O kaip daryt reiktų naktį? Kartais nereikia pačioj pradžioj 24h per parą šviesos jam? :s Na o gal visgi išeitų koks 250W HPS už tuos 150lt? Galėčiau ir ant saulės ir po lempele.. Būtų jam ir naktį kažkiek šilumos.. :S Ar aš nusišnekėjau dabar? :D
barsukas
Patyręs
Patyręs

Standartinė barsukas »

Padejai augala ant palanges ir viskas ir auga jis tegul sau.O uz 150lt HPS 250 setupa gali susirinkti.
primatas
Patyręs
Patyręs

Standartinė primatas »

MN. rašė:Na o gal visgi išeitų koks 250W HPS už tuos 150lt? Galėčiau ir ant saulės ir po lempele.. Būtų jam ir naktį kažkiek šilumos.. :S Ar aš nusišnekėjau dabar? :D
senukuose 400w hps rinkinukas apie 160lt...250w maziau turetu kainuot. bet. jei auginsi dezeje, kainuos dezes pagaminimas, plius manau turesi rimtu problemu su temperatura. jeigu vasara temperatura lietuvoj suksis apie 30. dar pakures 250w hps lempa turesi islaidu su elektra.

as asmeniskai pakures 400w hps dezej supratau, kad turiu rimtu bedu, nes 1m virs augalu laikoma lempa prie augalo sukuria 40 laipsiu temperatura. dabar bandysiu det ausintuvus ir junk silpnesne lempa. galiu pasakyt kad man tokie bandymai kainavo kokius 300lt. o rezultato kolkas ner:)

man pati auginimo ideja idomi, o ne putimas...
mr.green
Guru
Guru

Standartinė mr.green »

"lempa prie augalo sukuria 40 laipsiu temperatura. dabar bandysiu det ausintuvus ir junk silpnesne lempa. galiu pasakyt kad man tokie bandymai kainavo kokius 300lt. o rezultato kolkas ner:) "
Geras pavizdys pradedantiems ,kaip sakant desimt kartu pamatuok viena karta atpjauk.Visiems pradedantiems siuliciau is pradziu ivertint savo galimybes t.y. auginimo vieta ,materialine puse - kiek ir ko ten prireiks , o tik tada pirk! P.S. Savo laiku taip pat beatodairiskai pirkau iranga galvodamas kad tom salygom bus tinkama ir neklausiau neko ,doug pinigu buvo suguldita tems daiktams kurie nebuvo isnaudoti.Bet geroji puse ,dabar ju yra daug ir augint galima bet kur ir bet kuriom salygom,tai tesiog investicija!!! :D
barsukas
Patyręs
Patyręs

Standartinė barsukas »

Ne vienas cia turbut esa susidures su sia problema, kad yra pasiekiama 40C temperatura.Tokiu atveju turetu buti spinta didesne negu 2m2.Pvz 60x60x180 tai sudegtu turbut viskas.Na nezhinau nei ka cia bepridurt, sunkus atvejis :)
MN.
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė MN. »

OK, tada geriau prieš paleisdamas pinigus vėjais noriu paklaust jūsų išminties, mieli groweriai, ir pasimokyt iš jūsų klaidų :D Visgi jeigu įsirenginėju 250W HPS spintelę, kokie išmatavimai turėtų jai būt? Auginčiau 1-3 augalus. Jaučiu nusipirkčiau fanieros (čia tie mediniai lakštai :) ) ir pasidaryčiau "tobulą", pagal išmatavimus, spintelę :D Būtų visai ok aš manyčiau :) Ar nelabai? Ir jeigu dar vidų padengčiau tuom popierium ar kas ten kur būna už radijatorių.. ? (panašus į kepimo foliją) Būtų ok spintelė? :)
Johnson
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė Johnson »

tik nebandyk paprasta folija dengt savo spintos :D :D :D
MN.
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė MN. »

Nu aš ne idiotas :D Suprantu kad kepimo folija ir yra skirta KEPIMUI o ne weed'o auginimui :DD Peace! :D
Paskenduolis
Naujokas
Reputacija: 1

Standartinė Paskenduolis »

O kas tai folijai blogai??? :/ 8)
Atsiputes
Patyręs
Patyręs

Standartinė Atsiputes »

Folija gerai :) tik reikia klijuot neblizgiaja puse i herbariumo vidu :) auginau ir lowukai isaugo puikiai ;)
melskimes, galbut tai jums pagelbes
ma
Patyręs
Patyręs

Standartinė ma »

herbariumo sienos turi buti baltos!
Buds Not Bombs
MN.
Pažengęs
Pažengęs

Standartinė MN. »

Aišku.. O tada nėra senukuose kokiuose pirkt nekaistančios baltos plėvelės? Nu apklijuot sienom :)
barsukas
Patyręs
Patyręs

Standartinė barsukas »

Buvo gi kalbeta apie tai jau.Nueini i vaistine nusipierki pirmosios pagalbos antklode ir viskas :)
runkelis
Guru
Guru
Reputacija: 17

Standartinė runkelis »

ar kas turi diamond reflector?as turiu .....imesiu greitu laiku foto.!
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Reflektoriai
    Narkomas » » forume Apšvietimas
    210 Atsakymai
    123580 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas femtas
  • Lava lempos
    Kdee » » forume Prašau žodžio!
    9 Atsakymai
    14281 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas naktibaldas
  • Gyvsidabrinės lempos
    Sensemilla » » forume Apšvietimas
    37 Atsakymai
    24159 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas hipiukas
  • lempos aukstis?
    dfsd » » forume Apšvietimas
    10 Atsakymai
    10710 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas G.
  • Pirmas gorw. CFL lempos
    riuzako » » forume Dienoraščiai (neužbaigti)
    2 Atsakymai
    4418 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas THCholic