ajo pamasciau dar karta komentarus perskaites kad neverta pirkt ta lesala gerai butu kad lietuvoj normalias kalnalapeliu seklas pardavinetu kasnors ;/ nes kazkaip man itartinai atrodo tie internetiniai shopai
tekno rašė:ajo pamasciau dar karta komentarus perskaites kad neverta pirkt ta lesala gerai butu kad lietuvoj normalias kalnalapeliu seklas pardavinetu kasnors ;/ nes kazkaip man itartinai atrodo tie internetiniai shopai
dafiga uzaugs, jei tik gera kaitrine lempute zinoma pastatysi, geriausiai tinka tos importines, nes sirijus is kinijos veza, kuo brangesne, tuo geresne, verta investuoti. Nu nuo augaliuko tai drasiai gali tiketis kokius 900g. cia minimum. O lesalas tai geriausias Kikoj , banguotosiom papugelem/kanarelem,. atrink ne tik ganjos seklas bet ir kitas pasek, paskui miltus galesi susimalti ir duonos issikepti.
bl man jau juokinga darosi. Zmones, kas jum yra, uzsimane cia visi papugiukus augint.. jei jau rizikuojat pazeisdami istatymus, tai bent normalia kalnalape auginkit,o ne kazkokia shala is kurios tik paplotelius keptis galesite...
blevyzga rašė:as noriu pabandyti ar kas nors gusis mano salygomis ir jai taip tai varysiu pas draugus pasijimti olandisku ar dar kokiu nors rimtu seklyciu
as noriu pabandyti su savo nusipirktom lempom ir kaip man viskas gausis rusije ir nereikes statyti kokios nors vintiliacijos ar dar konors kad veliau galeciau auginti tikra augaleli be problemu
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...