Trąšos
Cia dar biski naujiokams apie trasas yra paziuret kas tingi skaitit http://youtube.com/watch?v=PqTahFDpGAY
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
Trašos
Tai kad ten išvis reik jom tręšt kas 2 sav rašo. o kai lowriderio2 gyvenimas išvis vos virš 2mėnesių gal. Tai per vegetaciją taip išeina kad tik 2 kart ir suspėsiu suduot tų trašų jai, tai kaip dar ten palaipsniui didint galima .. Nes žydėjimui jau vistiek kitų reikės..
Tikrai žinau kad žydėjimui reikia fosforo (P) tai jo turėtų būti daug kol žydi augalas O dėl vegetavimo man ir pačiam būtų įdomu sužinoti nuo kada jau galima tręšti ir kokio elemento labiausiai rekia vegetuojančiam augalui. Gal jau buvo rašyta bet aš tikrai nieko nepamenu o temą kažkada visą perskaičiau
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Manau vegetacijai reiktų azoto daugiausiai.MN. rašė:Tikrai žinau kad žydėjimui reikia fosforo (P) tai jo turėtų būti daug kol žydi augalas O dėl vegetavimo man ir pačiam būtų įdomu sužinoti nuo kada jau galima tręšti ir kokio elemento labiausiai rekia vegetuojančiam augalui. Gal jau buvo rašyta bet aš tikrai nieko nepamenu o temą kažkada visą perskaičiau
O tręšt pradėt po trijų - dviejų savaičių.
-
- Pažengęs
Klausimas - kokios trąšos reikaling ir po kiek laiko jau galima tręšti Lowrider'į #1 ? Šnekėjau su tokiu ne durnu žmogum tai jis sakė kad lowrideriai iš vis neturi vegetacijos (ar taip gali būt? ) Jei taip tai ko jiems labiausiai reik? N, P ar K? *NPK, o ne NPH, ačiū Johnson už pataisymą*
Ar būtų gerai tos natūralios trąšos - Guapo ar kaip ten, pamiršau..
Ar būtų gerai tos natūralios trąšos - Guapo ar kaip ten, pamiršau..
Paskutinį kartą redagavo MN. 2007-07-11, 20:03. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Pažengęs
-
- Patyręs
Bandeme, bandeme. Jos puikiausiai ir be jokiu santykiu darzuose auga. Pagarba patvoriams, griovoms, dykynems ir pakelems!White_Shark rašė:man cia pasidare idomu jus cia auginat sodinat perkaiciau visa foruma respectas jums bet ar bandete pagal visus tuos santykius auginti paprasta patvoryje rasta kanapele ir pasinesta i namus?
-
- Pažengęs
-
- Pažengęs
Na va as ri nusipirkau tu trasu ir nezinau ar deka ju bet mano augalas auga dienom o trasas pirkau Kemira GrowHow skystos tokia moteriske nupiesta laikanti klebi gerybiu. Naudoju gal dviguba doze ir jokiu problemu nematau isskyrus kad jau greit atsimus i siltnamio virsu(idomu kas tada bus?? ) Beje lapai tokio dydzio kad vienas uzdengia du delnus ir nezinau ar ci atrasos tiek padeda ar ne bet dziaugiuosi rezultatais tik beda kad nezinau veisles bus gal koks ruderalis:)
-
- Patyręs